reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
margolcia miłego wieczorku :-)

Sol ależ pyszności męż czekają :)

Dzisiaj się właśnie dowiedziałam,ż moja mała dostała się do przedszkola :), było 25 miejsc a ponad 80 dzieciaczków :), nam się udało :tak:

A boczek mi chce uciec z naczynia :-D Serio - jak go wkładałam nie dotykał górnej pokrywki a teraz podniósł ją na centymetr :szok: :-D

Kinga ja odmówię bo dzisiaj się zważyłam i nie spodobało mi się co zobaczyłam :-p 70,8 kg - przesadziłam tej zimy odrobinkę :-p 5 kg mi się przytyło :-( Ale pewnie w ciąży znowu spadnę :-p Z Karolą w ciągu pierwszych 3 miesięcy spadłam 3 kg z wagi (od 65) tak że na koniec ważyłam zaledwie 5 kg ponad początek (czyli 70) :-D Ale po drugim zabieram się za siebie - chcę zejść do 60 bo wtedy się dobrze czułam bo poniżej wyglądam jak wieszak :-p

mama- to sposoby macie extra, muszę wprowadzić w życie :) Ależ u Was dyscyplina, chciałabym tak. A śpią Ci dzieciaczki w ciągu dnia jeszcze??
SYLVI- tak sobie wymyslilam i poki co sie sprawdza przewaznie biora 4pak gumy mamba i Zuza i Domi:tak:i potem maja na 4 dni ;-)a Domi spi w dzien 3 godziny,dzis zasnal przed 13 a o 16.10 poszlam Go budzic:szok:bo Oni wogole to lubia spac:tak:a rano budza sie o 7.30 choc czasem i rano przed 8 musze budzic bo Zuza do przedszkola.i mam jeszcze jeden patent-juz o tym pisalam-jak np.przychodza goscie i na stole jest duuuzo slodkiego to zawsze dla dzieci tez cos jst wiadomo,ale jak chca wiecej to im mowie,ze to ...z alkoholem i odchodza:tak::-D:-Dwytlumaczylam im ze dzieci nie moga alkoholu bo nie urosna i mam spokoj:-)spróbuj:tak:
mama oj temat ogrodu jest cudny. Podziwiam za wojskowe wychowanie :D:D przynajmniej wiedzą co ich czeka, a nie rozregulowany dzień :D:D Jak mało zostało Ci tabletek do końca-ja mam jeszcze półtorej opakowania.:D:D Ale nie odliczam do końca, bo nie wiem czy łatwo mi przyjdzie nie łykanie i czy nie wymięknę i nie pójdę po receptę na następne. Pożyjemy zobaczymy
MARGOLCIA- ja tak o tym wojskowym,ale ogolnie u nas w domu panuje duch milosci:tak:(ostatnio tylko sie dre,ale to juz niedlugo-HORMONY)i masz racje-latwiej mi nad nimi zapanowac bo wiedza co po sobie nastepuje i nie ma krzyku ani placzu.Domi jeszcze slysze ze cos tak zagada,ale jest juz u gory w lozku a my mamy juz wolny wieczor:tak:
SOL- hahaha-u mnie 1-jajowe tez nie grozne,u mnie nie dosc ze 1 jajnik sprawny to jeszcze wiek ma znaczenie 31 lat to ogolnie nie duzo ,ale w tych sprawach i w moim przypadku....

Jestem wściekła, męczę się z tą fotką i dupa nie dodam jej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

UDAŁO SIĘ!!!:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
EWCIA:sorry2::sorry2::sorry2:A JA TAK CZEKAM I MYSLALAM ,ZE DZIELNIE WALCZYSZ I SIE DA WSTAWIC:tak:A jak wstawialas te sukienki????

a ja ogladalam pogode na najblizsze 4 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: deszcz,wichry i kolomyja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry