reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
....do ginka idę we wtorek :), więc mam nadzieję, że się czegoś dowiem, chociaż to za wcześnie by cokolwiek zobaczyć :)
To czekamy na wieści od ginka po wizycie:tak:
MAMA - a u mnie cieplutko 16 stopni i zapowiadają super weekend;-) Zapraszam do mnie:-)

KINGA - dzięki :tak: znam to ale jak się bywa w PL dwa razy do roku to się zapomina co jak się nazywa:sorry:

reklama
Sol- co za bydlaki!!! Oj, życzę aby Karolci poprzestało tylko na biegunce :-(

Mama-:-)
także muszę pododawać nowe fotki, bo teraz tak nie wyglądam jak na zdj.:sorry2:

Agnieszka-
to ja Ciebie mam;-)

KINGA - to działajcie:tak: Trzymam kciuki kochana:-)
MARAN - za Ciebie oczywiście też:tak:
ELLETH - a co to przysmak świętokrzyski:shocked2: Jak dobre podziel się;-)

A to takie coś
przysmak świętokrzyski - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Polprodukty-do-dan/Snack-Przysmak-Swietokrzyski-56636-big.jpg

Elleth - to zapraszam jutro na degustację :tak:

Suwaczki jutro będę robić bo padam na pyszczek i zaraz idę lulu bo mi dzisiaj nogi do tyłka wejdą :-D
Coś miałam napisać... A! Karola dzisiaj ma biegunkę - jutro idę do kierownika przychodni zapytać czy musi dojść do tragedii żeby jego pracownicy zaczęli czytać co jest napisane na karcie pacjenta (czego nie wolno podawać) A u Karoli jest właśnie Eurespal napisany :-( A przy okazji poinformuję go że jeśli i tym razem dziecko mi w szpitaliku wyląduje to sama pójdę do kierownika Świętokrzyskiego NFZ żeby jego obarczyli rachunkiem za pobyt Karoli w szpitalu z tytułu błędu w sztuce lekarskiej :tak:

Jutro nie mogę, imieniny mamy mam (ale może też coś dobrego będzie :-) )

Masz racje, niektórzy lekarze to...
Sol mam jeszcze pytanko, czy ten Twój dr to przyjmuje gdzieś na NFZ czy tylko prywatnie, bo moja znajoma szuka dobrego gina, ale właśnie na fundusz.

Piękne. Brawo. :)

Udało Ci się za pierwszym razem tak? Tez tak chce :) A jak się czułaś po clo?

W ogóle zauważyłam, ze Ty to taki dobry duszek tu jesteś kążdemu powiesz jakieś dobre słowo. :-):-)
elleth-tak po 3 cyklach bezowocnych dostalam Clo i jest Domi a czulam sie "normalnie"to sie bierze przez 5 dni-ustala to ginek.a ja taka matka -polka i o Was wszytkich staram sie pamietac:tak:;-)
MARAN- kazdy sposob dobry zeby nauczyc dziecko samodzielnego zasypiania:tak:najwazniejsza jest konsekwencja:tak:domyslam sie ze ta metoda to zostawienie dziecka placzacego az w koncu zasnie:sorry2:nie,to ja tak nie robialam,nie,nie..
SYLVI- zaraz do Ciebie wlece na NK:)))

mama no właśnie to zostawienie Maluszka niech sie wypłacze...stopniowo na 3, 5 7, minut i tak do skutku...

no ciekawe jak bedzie jutro u mnie na tym usg bo ma zbadać mi drożność jajowodów no i jeżeli coś bedzie nie teges to pewnie mi też przepisze Clo. ale oby nie bo mam raczej przeczucie że bedzie wszystko okej! ;)

SOL - to ta lekarka ślepa jest:wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję że nie skończy się jak ostatnio:tak:

SYLVI - jesteś na NK? Jak nie to wejdź;-)

reklama
ja też już pare z was to mam girls! ;-)

ale u nas leje.... ://
w sumie niech pada najważniejsze że mi na głowe nie pada :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry