reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIKA- tak wlasnie jest u mojego brata:(( nie-to nie dla mnie...
MARAN- jak wyszla slaba druga kreska to owuka sie zbliza :)))))))dzialajcie!
EWCIA- juz lece na NK, a jeszcze troche i bedzie sierpien-zobaczysz,z nami Ci zleci:):):):))))

reklama
nika zgadzam się z Tobą :)

mama działamy działamy ! :tak:;-)

maran skoro tak to owu już tuż tuż.... :) serduszkujcie!

no i zrobione!!
:-):tak:

Piękne. Brawo. :)

ELLETH- slonko ja tez prawdopodobnie bede na Clo ,za 2 tyg sie okaze-przebadaj męża chlopaki ,potem Ty idz i bierz recepte na Clo i dzialajcie:tak::-DSol tez ma Karole z Clo ja mam Domisia z Clo....

Udało Ci się za pierwszym razem tak? Tez tak chce :) A jak się czułaś po clo?

W ogóle zauważyłam, ze Ty to taki dobry duszek tu jesteś kążdemu powiesz jakieś dobre słowo. :-)

Sol oby tak było. A boczku bym zjadła kawałeczek :)

Ja w ramach akcji - odganiamy okresowe smutki usmarzyłam sobie przysmak świętokrzyski. Tez mi się coś należy od życia.

Maran, Kinga kciuki za piękny pęcherzyk :) Owocnych przytulańców :-)

odnośnie spania to moja Ala chodzi tak między 20;30 a 21:00 i usypia tak, że ja kłade sie obok niej i ona 5 max do 15 min i śpi... kiedyś chciałam ja przestawić by sama usypiała w łóżeczku, bo tak było na poczatku, dopóki jej zęby nie zaczęły wychodzić i wówczas bardzo mi płakała,więc ją na ręce brałam, ale pierwsze zęby je wyszły jak miała 3 miesiące, później była przerwa 4 miesiące i od października wychodzą jej bez przerwy aż do teraz no i jak płakała to na poczatku mi na rekach usypiała a później było jej juz tak niewygodnie i mi również i zaczęłam sie obok niej kłaść i teraz tak zasypia... może jak będzie starsza i bardziej rozumna to da sie z nią wynegocjować jakiś inny sposób usypiania, ale póki co to tak jak jest nie jest najgorzej... a metody Ferbera bym nie zniosła psychicznie no i Ala nie wiem czy by sie w ten sposób dała przestawić boona starsznie upara jest i moze wrzeszczeć godzinami i nic ją nie rusza...

no działaliśmy już dziś rano odnośnie starenek bo wieczorkiem mąż w pracy znowu do późna... może i jutro jak siły mieć będzie to pod wieczór sie coś z organizuje;-)no i w niedziele ma mieć wolne... :):tak: ależ jestem ciekawe czy sie uda już w tym cyklu :-D

KINGA - to działajcie:tak: Trzymam kciuki kochana:-)
MARAN - za Ciebie oczywiście też:tak:
ELLETH - a co to przysmak świętokrzyski:shocked2: Jak dobre podziel się;-)

Dzięki mama za troskę o mnie :-)
....do ginka idę we wtorek :), więc mam nadzieję, że się czegoś dowiem, chociaż to za wcześnie by cokolwiek zobaczyć :)

Elleth - to zapraszam jutro na degustację :tak:

Suwaczki jutro będę robić bo padam na pyszczek i zaraz idę lulu bo mi dzisiaj nogi do tyłka wejdą :-D
Coś miałam napisać... A! Karola dzisiaj ma biegunkę - jutro idę do kierownika przychodni zapytać czy musi dojść do tragedii żeby jego pracownicy zaczęli czytać co jest napisane na karcie pacjenta (czego nie wolno podawać) A u Karoli jest właśnie Eurespal napisany :-( A przy okazji poinformuję go że jeśli i tym razem dziecko mi w szpitaliku wyląduje to sama pójdę do kierownika Świętokrzyskiego NFZ żeby jego obarczyli rachunkiem za pobyt Karoli w szpitalu z tytułu błędu w sztuce lekarskiej :tak:

reklama
nika przysmak św to jest to: ;-)

przysmak.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry