reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dla mnie nidawno temat roślinek nie istniał wcale, a teraz wciągam się strasznie i bardzo mi się to podoba ;-)

jbsorbek to może jednak fasolinka na tych owulacyjnych Ci wychodzi :-)

Margolcia- ja widziałam tę Ukrainkę- rewelacja !!!

mama- to sposoby macie extra, muszę wprowadzić w życie :) Ależ u Was dyscyplina, chciałabym tak. A śpią Ci dzieciaczki w ciągu dnia jeszcze??

reklama
agnieszka dziękuję za zaproszenie, mam nadzieje że nie poknociłam czegoś i dobrze dodałam :D:D bo chwilę musiałam się zastanowić co mam dalej zrobić :D:D
jsorbek super ta kobieta działała prawda. Normalnie mi szczęka opadła z jaką precyzją i lekkością to robiła
kinga tiramisu też lubię bardzo. A ciachem bardzo chętnie się poczęstuję w takim razie :D ucałuj synka , bo wyszło pierwsza klasa
mama oj temat ogrodu jest cudny. Podziwiam za wojskowe wychowanie :D:D przynajmniej wiedzą co ich czeka, a nie rozregulowany dzień :D:D Jak mało zostało Ci tabletek do końca-ja mam jeszcze półtorej opakowania.:D:D Ale nie odliczam do końca, bo nie wiem czy łatwo mi przyjdzie nie łykanie i czy nie wymięknę i nie pójdę po receptę na następne. Pożyjemy zobaczymy

KINGA- o nie!!!!!!!!!!!!!!!!takie pysznosci:szok:pewnie,ze sie poczestuje:tak:ale mi dobrze-wczoraj Nika poczestowala mnie 2 kawalkami tortu truskawkowego a dzis karpatka;-) pewnie,tak to na pewno schudne:sorry2::sorry2::dry:
mama, maran bierzcie po kawałku bez zastanowienia! aż grzech odmówić jak sie tak patrzy to ciacho na was ;PP :-)

a żebyście widziały jak mi Filip pomagał!!!!! normalnie pełna podziwu jestem hehhe :D :)
zjadł kawałeczek, umyliśmy się no i już śpi!! :)
mam wolny wieczór..

moj M na spotkaniu firmowym

Nika widziałam podgląd zdjęcia i u mnie otwiera się bez problemu.
A używałaś tego kwadracika 3ciego po prawej stronie w rzędzie gdzie jest ikona na pogrubienie liter?
...ale Ja tłumaczę,niech mnie....:-D
pojawi się napis"http://'skasuj go i przekopuj w jego miejsce kod bbcode

Nadrobione :-D
Sol skąd żeś ty ten Bolesław wytrzasnęła :-p:-D:-D:-D:-D mieszkam w Olkuszu koło Krakowa :-)
Takie info Ci z IP wychodzi :-D Ty masz z TPSA prawda?

Sol- jakby Twój mąż zgadł, a się uśmiałam:-D:-D facet z pogrzebówki nie dość, że młody, to także przystojny:tak: ale aby Jego synem był, to odpada, bo raczej byli w jednym wieku:-D:-D

A z prezentem dla 11-sto latki? Spróbuj coś z HIGH SCOOL MUSICAL, HANĄ MONTANĄ, JUSTIN BIEBER, CAMP ROCK:tak: PYTAŁAM 12-STO LETNIEJ SIOSTRY CZYM SIĘ TERAZ INTERESUJĄ:-p
Niestety ją nie interesują tego typu telewizyjne nowości :dry: Albo brat był jak podobny wiek :-D

godzina 17:14 - wiecie co zrobilam włąśnie test owulacyjny i znowu pozytywny możliwe to żeby po niecałych dwóch tygodniach by.la znowu owulacja ?? Przedwczoraj był negatywny a dziś kreska testowa dość mocna - mocniejsza niż ostatnio hmm to chyba działamy dzisiaj :confused::-p
A wiesz ze testy owulacyjne mogą reagować na HCG? I często się zdarza że o wiele wcześniej wykrywają gonadotropinę niż testy ciążowe bo już od 5 a nie jak test od 25 :-D Poczekaj dwa dni i rób ciążowy :-D

Zaraz wsiąde w pociąg i przyjadę, masz jeden komplecik co mnie się strasznie podoba. ;-)

W ogóle to czesc. :-) @ się pomału rozkręca, więc humor mam zjechany dziś. No ale mam plan działanie - wtorek M. stawia swoich żołnierzyków przed komisję poborową (czyt. badanie nasienia- tylko u nas strasznie drogie -130 zł), a ja w następny poniedziałek idę do gina-endokr. niech mi daję clo i ruszamy.

A poza tym jest mi strasznie strasznie smutno.
Kobito proszę się nie smutać - mąż na komisję a ty na clo - ciąża murowana :-D

mama - jeszcze zostają jednojajowe :-D A po za tym mogą się wytworzyć dwa pęcherzyki w jednym jajniku :-D

Pamiętam jak mój chciał iść na badania - to było w tym cyklu jak zaszłam z Karolą - nie musiał :-p teraz też chciał iść ale stwierdził że jeżeli zajdę bez clo to nie idzie na żadne badania bo jego żołnieze to już zawodowcy :-D No i rzeczywiście - armia zawodowa :-D

Na zebraniu w przedszkolu spokojnie :tak: Dowiedzieliśmy się o przenosinach, bo 1 czerwca przedszkole się przenosi do nowego lokum - 350 m2 - wszystko nowe no i plac zabaw będzie bo tutaj nie ma. No i pogadałam z koleżanką odnośnie Karoli - powiedziała że Karola adaptuje się w ekspresowym tempie :tak: A ja promienieję dumą :-p

Boczek mam już od pół godziny w piekarniku (kupiłam taki śliczny chudziutki - 1,5 kg), kurczak się marynuje na gyrosa, frytki zaraz wstawiam a mięso idę smażyć, sos już w lodówce dochodzi :-D Karola nakarmiona zjadła 3 paróweczki z serem więc się o nią nie martwię ale mąż zaraz przyjdzie głodny więc trzeba się bidokiem zająć :-p

Spadam zajrzę później :-*

No to widzę ,że większość widziała ukrainkę, tym które nie widziały polecam na youtub znaleźć, zwyciężczynię mam talent. Warto, a te które widziały reklamę lubelli najnowszą to powiem że pomysł ściągneli od tej ukrainki :D:D Ale wielki szacunek dla niej

Sol fajnie że mała polubiła przedszkole i tak sie już wkręciła tam. no i apetycik ma doby! :))

idę zmywarę wstawić
bo w kuchni bałagan troszku :/

Agnieszka śmiało poczęstuj się i Ty ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry