reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sylvi poplułam monitor jak przeczytałam to gówienko w trawie. Normalnie padłam z takiego stwierdzenia świetne :D:D
Kinga ty kusicielko jedna!!! karpatka?? mniam, uwielbiam. Ja od tygodnia robię tiramisu;d;d

agnieszka a widziałaś kobitkę co wygrała ukraińską edycję?? z piasku obrazy robiła-mistrzostwo!! Ale fakt niektórzy to masakra, kto ich wpuścił do telewizji :D

reklama
mama ja o ogrodzie to mogę rozmawiać godzinami, co widziałam za drzewka, gdzie posadziłabym, a każdą decyzję przed kupnem poprzedzam wnikliwą analizą gdzie ma się znaleźć roślina i czy tam będzie jej dobrze. 400m to nie taki mały ogród, przynajmniej jest bardziej przytulny. A jakie wczoraj piękne drzewa widziałam-klon japoński z czerwonymi liściami i palmowy i miłorząb i mnóstwo innych. A jakie iglaki fajne. Niedaleko moich rodziców jest duża szkółka i mają super rzeczy tam.
MARGOLCIA- to tak jak ja-godzinami moge mowic o iglakach,tujach,klonach i wierzbach i o kwiatach domowych:tak:;-)
mama a to widzę zaopatrzenie pełne :), my też tak robimy , raz na tydzień. A jak sie sprawują maluchy na zakupach ?

Mój Marcin idzie właśnie na pępkówkę , koleżanka urodziła córeczkę i mąż bibę organizuje. Smutno mi bo miałam podobny termin do niej i miałam wtedy mamę :( (w tamtej ciąży )
Przykro mi też , bo mówiłam ,że dam na imię po mamie Zosia, a ona miała dać na M- Maja lub Martynka i dała Zosia :(
Ale ja i tak dam, trudno , będą dwie Zosie .
SYLVI- my na poczatku zakupów w markecie pozwalamy dzieciom wybrac sobie cos slodkiego i maja obiecane,ze ja beda grzeczni to im to kupimy;-)zawsze dziala:tak:i Domi chodzi przy miom wozku a Zuza przy Tomka:-Da co do plci to rozumiem ,ze intuicja podpowiada,ze bedzie druga córka:tak::tak:
SYLVI jak samopoczucie?
MAMA - jak hormony? Szaleją:cool2:
NIKA- nic nie mow!!!!!!!!!!ale nie poddaje sie jeszcze tylko 2:cool2:
mama ale wrócisz do nas jeszcze dziś?
Mój Alan jeszcze biega,nie był kąpany i nie wiem kiedy zechce się położyć :)
...chyba wyciągnę pistacje i zacznę chrupać bo ciągle głodna jestem ehhh
AGNIESZA- juz jestem- Zuza spi a Domi wlasnie wykapany,glowe Mu umylam i teraz pije kakao i zaraz do spania:tak:u mnie jak w wojsku-20.00 i maja byc w lozkach:-D
ELLETH- slonko ja tez prawdopodobnie bede na Clo ,za 2 tyg sie okaze-przebadaj męża chlopaki ,potem Ty idz i bierz recepte na Clo i dzialajcie:tak::-DSol tez ma Karole z Clo ja mam Domisia z Clo....

margolcia ja widziałam rewelacja

Kinga
karpatkę też uwielbiam moge się wprosić ?? :cool2::-D

mama co to jest Clo ?? to ten lek co to po nim się bliźniaki rodzi ;-):-D

przecież pisze częstujcie się! :))) kto ma ochotę oczywiście nic na siłe ;-):-):cool2:

KINGA- o nie!!!!!!!!!!!!!!!!takie pysznosci:szok:pewnie,ze sie poczestuje:tak:ale mi dobrze-wczoraj Nika poczestowala mnie 2 kawalkami tortu truskawkowego a dzis karpatka;-) pewnie,tak to na pewno schudne:sorry2::sorry2::dry:

Agnieszka na jakim programie to leci???
Już się skończyło to była powtórka ale jutro będzie aktualny o 19 angielskiego czasu a Ja mam to na programie itv2 :)
AGA, dzieki za zaproszonko. Jak tylko będe przed kompem to dodam fotke :)) a tymczasem nadaje z telefonu :)))
Spoko
agnieszka a widziałaś kobitkę co wygrała ukraińską edycję?? z piasku obrazy robiła-mistrzostwo!! Ale fakt niektórzy to masakra, kto ich wpuścił do telewizji :D
Widziałam świetna była.Mega ukłoń dla niej :)))

mama co to jest Clo ?? to ten lek co to po nim się bliźniaki rodzi ;-):-D
SORBUŚ- tak ,to lek Clostylbegty i on mega stymuluje jajniki jesli brak owulki...ja go bralam zeby zajsc w Ciaze z Domisiem bo mimo ,ze tez bralam te hormony tak jak teraz to po odstawieniu prze 3 m-ce sie nie udawalo zajsc wiec ginek.zapisal Clo i od razu w pierwszym cyklu sie udalo,ale mi blizniaki "nie grożą" bo mam tylko 1 jajnik prawny,wiec marne szanse na blizniaki:tak:co mnie cieszy bo bez przesady:eek::shocked2::-D:-D

reklama
KINGA - ale pychota:-) Miałaś pomocnika w kuchni;-) Pati też ze wszystkim chce pomagać:happy2:
MAMA no jeszcze 2 dni:tak: Ale już jakby spokojniejsza jesteś:cool2:
MARGOLCIA - ta dziewczyna była niesamowita:tak::tak:
SYLVI wyjdzie słoneczko to nabierzesz kolorku;-) A to że chce Ci się spać to normalne
A kiedy wybierasz się do ginka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry