reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej babencje:tak:
a ja dziś Alę w domku zostawiłam,bo dzis wyjeżdżamy bez niej i muszę się jeszcze nacieszyć.poza tym zimno i wieje,a M pojechał autem do pracy.też nie może być chory,bo jutro ten maraton...
sol moja brała pulneo przy zapaleniu płuc i nic jej nie było.może zadzwoń do tej lekarki,albo przejdz się do przychodni,co?

kasiawie mam nadzieję,że najgorsze dolegliwości Cię ominą:tak:

mama jak się spało???jeszcze tylko 3 tabletki,może się nie wyprowadzą:-D:-D.ja wczoraj piłam 2 razy meliskę,lepiej mi po niej,żołądek nie wariuje i jestem spokojniejsza,aż wieczorem padłam jak kawka,M był niepocieszony:zawstydzona/y:

hej nagapalma ale Ty zaganiana jesteś:tak:

iwonka2b trzymam kciuki ,żeby tym razem się udało:tak::-)!!!

sisyw witam!jak test??

reklama
nagapalma - Sol nie sól :-D A Eurespal jest lekiem starej generacji i niestety często wywołuje skutki uboczne - już nie raz mieli to badziewie wycofać ale jakoś się zawsze obroniło. A ja jestem pierdoła ze nie zjarnęłam się zanim go kupiłam bo Pulneo 20 zł kosztuje - 20 zł wyrzucone w błoto :dry: Niby nie pieniądze ale wolałabym Karoli za to kupić rajstopki albo bluzkę zamiast wyrzucać :-( Mądry polak po szkodzie jak to się mówi :dry:

mama, bibinka - to było w wakacje zeszłego roku, wiem że teraz może inaczej zareagować ale nie wiem czy chcę ryzykować - wtedy męczyła się 10 dni z biegunką po 7-10 kupek dziennie - woda się z niej lała, pupę miała odparzoną że szok - nie wiem czy zaryzykuję :sorry: A syrop już jej inny podałam - mam nadzieję że zadziała jak powinien :tak:

Karola już w przedszkolu a ja robię tornado w domu bo zaraz Marcin przyjedzie a tu taki bałagan że szok :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sol ja też bym się bała podac ten sam lek,skoro się po nim tak męczyła:tak:.dobrze,że po tym pulneo ok:tak:.sprzątaj,sprzątaj,tylko się nie przemęczaj:-)

SOL- no to super ze Karolinka juz w przedszkolu-dzis tez sie ladnie pozegnala???milego ogarniania mieszkania:tak:a z tym sól to dobre:-D:-D:-Dno coz moze sie zdarzyc:tak:ktoras dziewczyna wczoraj napisala nie Marylka tylko Mariolka:-D:-D:-D:-D:-D:-Dzaraz mi sie para nienormalni kabaret przypomnial ze swoja Mariolka i smialam sie ,ze szok a Tomek patrzyl i powiedzial tylko HORMONY:-):-):-):-):-)
czesc BIBINKA- jak tam kiedy lecisz na badania??Ala pewnie juz w przedszkolu...

mama nie doczytałaś,he he:-).wiem,to hormony:-D.Ala w domu(post na poprz.str),a badania robiłam wczoraj rano(też pisałam),za toxo i cyto zapł.88 zł + mocz,krew i tsh za darmo

Cześć Sol, Bibinka, Mama

Marylka ja też muszę mieć nadzieję. Tylko wiara mi pozostaje. Ale czasem jest cholernie ciężko, masa wątpliwości się wkrada. Było by super gdybyś mogła wyrwać się na spotkanko. Choć jeszcze nie doczytałam czy są jakieś szczegóły. Trzymam kciuki za testowanie!!!

Agnieszka miałam zabieg, ale nie od a do z. raczej można powiedzieć, ze na doczyszczenie wzięli… a czemu pytasz?
A na ten zamknięty można się dostac? By można było powstawiać zdjątka i się pooglądać wzajemnie?

Kpi dziękuję,

Pallissa mam nadzieję, że wiedźma się na Ciebie obraziła i nie przylezie przez najbliższe 9 miesięcy ;)

Jeżynka może być tak, że jeszcze wszystko się nie wyrówało, nie wróciło na „swoje tory” ale nadzieje miałam. Moja siostra (jest pielęgniarką) mówiła, że po stracie szybciej można zajść w ciążę, bo macica jest podatniejsza. Coś i w tym jest. Ahh muszę przystopować, nie teraz to następnym razem, ale nie jest to łatwe jak się tak tego pragnie.

KasiaWie jak się czujesz?

Iwonka wczoraj podali mu jakies 2 kroplówki, zrobili spirometrię i miał inhalację. Mam jak z nim rozmawiała to mówiła że taki silniejszy się wydaje. Mam taką nadzieję, ze będzie dobrze, to mi pozostaje, choć cała otoczka nie jest optymistyczna. Dziś ma jakieś badanie co to mu rurkę będą do płuc wkładać brrrr … L
Nie kłócaj się… wiem, że czasem nerwy, rozdrażnienie są silne i powodować mogą różnorodne reakcje, człowiek chce się wyładować, ale szkoda się wzajemnie ranic.
Miłego dzionka wam życzę.
My dziś po pracy do soli jedziemy i jutro do taty do szpitala i w niedziele.

hej młodam!biedny ten Twój tato,takie nieprzyjemne badania...ale jak mama mówi,że jest silniejszy ,to dobrze;).
następnym razem się uda,trzymam kciuki!!!ja to nawet jeszcze @ nie dostałam po zabiegu;(.trochę brzusio pobolewał,ale przestał i nic;(

nagapalma - Sol nie sól :-D
:-D:-D:-D:-D:-D

cześć dziewczyny nie nadrobiłam przyznaje bez bicia zaraz poczytam - wczoraj miałam kryzys bo zrobiłam test po południu taki co to niby 7 dni po stosunku juz wykazuje i był negatywny więc się załamałam :-:)-:)-( - nie chciało mi się nawet do kompa siadać

:-D:-D:-D:-D:-D

cześć dziewczyny nie nadrobiłam przyznaje bez bicia zaraz poczytam - wczoraj miałam kryzys bo zrobiłam test po południu taki co to niby 7 dni po stosunku juz wykazuje i był negatywny więc się załamałam :-:)-:)-( - nie chciało mi się nawet do kompa siadać

jsorbek przykro mi...ale wiesz,z testami nigdy nic nie wiadomo.może poczekaj do terminu @,a nuż nie dostaniesz:tak:.trzeba próbować dalej i mieć nadzieję:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry