reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobranoc ZAPMARTA:-) Życzę wykonania planu:tak::tak::-D

Ja też idę lulu bo mi się coś oczka zamykają;-) Do jutra kobitki:tak::tak::tak:

reklama
czesc dziewczyny,tak mi przykro bo ostatnio nie mam zupełnie czasu,a tęskno mi za wami:-(
mama co ten Twój suwaczek tak szybko się przesunął????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mariolka kobietko dlaczego jesczze nie testujesz:-p:-p:-p
Sol mam nadzieje ze Karolci nic nie będzie!!!

przepraszam ze wszytskim nie odpisuje ale tak pobieznie poczytałam.
Ja czuje sie w miare dobrze,czasami mnie mdli trocheszczególnie jak jestem głodna:baffled:a jeste coraz częściej. prawie w ogole mnie nie ciągnie ddo słodkiego-a to sukces i sie ciesze.
do ginek pójde chyba dopiero za 3 tyg czyli 1 czerwca i jak mi nie zrobi usg to pojde do niego prywatnie,nie zamierzam tracic tak cennych chwi jak usg Fasoleczki,a za 3 tyg to juz powinno byc duzo widac:tak::-)

no i masz wszystkie uciekly:tak:no to ja tez zaraz zmykam:tak:karaluchy i do jutra!!!!!!
KASIAWIE- czesc -moj suaczek dostal dopalaczy:)))) a na powaznie to juz mnie nerwy zjadaja i skrocilam branie o 9 dni i dlatego przypieszyl:)) za 2 tyg mam wiztye u ginek i zobaczymy czy to cos dalo i bedzie pecherzyk:))

Ostatnia edycja:
no i masz wszystkie uciekly:tak:no to ja tez zaraz zmykam:tak:karaluchy i do jutra!!!!!!
KASIAWIE- czesc -moj suaczek dostal dopalaczy:)))) a na powaznie to juz mnie nerwy zjadaja i skrocilam branie o 9 dni i dlatego przypieszyl:)) za 2 tyg mam wiztye u ginek i zobaczymy czy to cos dalo i bedzie pecherzyk:))

a to tak można??????????????to juz tylko 9 dni,tak długo wytrzymałas,żeby sie nie spartaczyło :-(

Sol - życzę Wam obu dużo zdrówka i też myślę, ze Karoli po jednej dawce nic nie będzie ...

pysia - mówisz przytulanki przed lustrem lubisz??? fajnie ...
ja mam sentyment do samochodu ... :zawstydzona/y:

a co to są dni skupienia? u nas chyba tego nie było ...

pysia,nika - trochę dla Natalki, a trochę dla siebie - do torby do szpitala bo juz powinnam mieć pokupowane i spakowane a tu nic ... :no:

zapmarta - bo na zamkniętym to nie mozna tak po prostu wstawiać fotek, trzeba w jakimś fotosiku lub podobnym i potem załączać linka ... zagmatwane ...

mama05 - ja też często kilka rzeczy na raz robię ale i tak Cie podziwiam ;), i masażu stópek zazdroszczę ....

KasiaWie - cudo zobaczysz na USG, obiecuję ;), idź koniecznie ...

Witajcie dziewczynki :-)
O dzidzie staramy sie z mezusiem od 1,5 roku. 10 maja dostalam "okres", ktory trwal dokladnie 1,5 dnia czyli skonczyl sie wczoraj kolo poludnia. Ponadto od ponad tygodnia mialam podwyzszona temperature, a dzis mialam zawroty glowy i klucie w prawym jajniku. Oj, moze w koncu sie zdarzy.... ;-) Jutro zrobie test, chociaz na wiele nie licze...
Pozdrawiam serdecznie!

kasiawie-mozna tak bo ja je bralam bez przerwy na @ i to ze zrezygnowalam z 9 szt nie bedzie mialo wiekszego wplywu a moja rodzina przez te 9 dni moglaby sie wyprowadzic:dry::tak:wiec wole nie ryzykowac a oza tym i tak nic juz nie zrobie bo juz te 9 wyrzucilam dzis do kosza:tak:
KPI- dobra organizacja to podstawa i duzo da sie zrobic-zobaczysz jak sie Mala urodzi:tak::-D:-Di pakuj torbe,pakuj:tak:
AGNIESZKA- hejka noca i ja juz naprawde ide spac choc film jeszcze leci,ale juz niedlugo:happy2:papa do jutra!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry