reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzieki za cieple przyjecie :-) Napewno jutro sie odezwe niezalenie od wyniku testu, a teraz uciekam spac, bo maz zaczyna narzekac, ze za dlugo siedze przy komputerze hehe ;-) Dobranoc!

mama wariatka z Ciebbie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
sisyw no to czekamy:-)
agnieszko dobranoc:tak:

z reszta wszystki już dobranocja tez juz ide,buziaczki dla was!!!!

witajcie :-)
kurczę kiedy ja nadrobię te strony :-p
spać coś nie mogę :-(
co nowego słychać??

witam nowe dziewczynki :)

znów się spóźniłam hmmmm to postaram się nadrobić wszystko :p

no to dobranoc tym które idą spać

Ostatnia edycja:
no to nadrobiłam ale zapomniałam co chciałam napisać hmmmm
mamo cieszę się że Twój tato już ma najgorsze za sobą
mlodam bardzo mi przykro że musisz przez to wszystko przechodzić i tak się denerwować, mam nadzieję że w poniedziałek wszystko się wyjaśni co z Twoim tatą i że zaczną leczenie które pomoże
sisyw szybko testujesz, skoro okres miałaś 10 maja ale trzymam kciuki &&& :)
szczęśliwa ja też z sierpnia 10 dokładnie :):) jestem lew co widać na załączonym obrazku hihihi :p
u mnie większość znajomych z sierpnia, no i mój też 31.08 jego brat 01.08 więc w podobnych terminach będziemy imprezować :)

to ja też idę do łóżka może w końcu usnę :(
mam dziwne jak to nazwać uczucie w dole brzucha, takie nie bóle takie nie wiem co
może jakaś dziwna owulacja bo chyba za wcześnie na objawy ciążowe, oczywiście o ile jestem w ciąży a tu do testowania jeszcze 11 dni :(:(:(
z tego wszystkiego ciągle się kłócę z moim i dużo rzeczy mnie irytuje :(

śpijcie dobrze :*

Ostatnia edycja:
SOL- o matko to masakra jak lek moze cos takiego spowodowac:dry::dry:ale mysle tak jak Nika ze po 1 dawce nie powinno byc zle-jesli jeszcze nie spi to daj Jej cos do picia,zeby rozżedzić dawke,choc pewnie juz spi:sorry2:domyslam sie jakie masz nerwy:crazy:
NIKA- dziekuje,pyszny:tak::-D:-Dzjadlam oba bo Tomi ma zajete ręce;-):-)

nika, mama - ona dostała wczoraj dwie dawki a wtedy trzy bo pluła Eurespalem więc się strasznie boje :-( Ale jeszcze śpi :sorry:

Witajcie dziewczynki :-)
O dzidzie staramy sie z mezusiem od 1,5 roku. 10 maja dostalam "okres", ktory trwal dokladnie 1,5 dnia czyli skonczyl sie wczoraj kolo poludnia. Ponadto od ponad tygodnia mialam podwyzszona temperature, a dzis mialam zawroty glowy i klucie w prawym jajniku. Oj, moze w koncu sie zdarzy.... ;-) Jutro zrobie test, chociaz na wiele nie licze...
Pozdrawiam serdecznie!
No i jak z tym testem? Odpowiedziałaś na wszystkie pytania? :-D

U mnie burza mnie obudziła pół godziny temu :dry: A ja teściową żeby nas odwiozła do przedszkola bo nie dam rady jej zaprowadzić bo leje pierońsko :dry: Mam nadzieję że droga do przedszkola nie zalana bo przedszkole w dołku i nie wiem czy się pod przedszkolem nie utopimy :dry: Pluję sobie w brodę o ten syrop ale ... mała ładnie teraz oddycha :-( K..wa mać mam strasznie mieszane uczucia czy jej dawać. Ale wtedy miała Eurespal a nikt nie powiedział że to reakcja na substancje czynną :dry: Mogła tak zareagować na substancje pomocnicze w nim a Pulneo ma ciut inne :dry: Nie wiem co mam robić :-(

JA tylko na 5 sekund, bo musze leciec ...
Sól u mojej siostry i jej 5 letniego syna syrop Eurespal powodowal skutki uboczne, w postaci bólu kości, ciałą i ogólnie złego samopoczucia plus metaliczny posmak w ustach, jak tylko przestali brac wszystko przeszło, ale to tak tylko Ci pisze, bo poprostu wiem

o kurcze l, dopiero teraz doczytałąm, ze ty miałaś doświuadczenie z Eurespalem, w takim razie uwaga nie wązna, no ale czyli z tym syropem jest coś nie tak ... ! dobra bede potem zmykam
papappa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie po sniadanku,choc kawka jeszcze nie wypita no i drozdzowka czeka:sorry:
IWONKA- a czemu wciaz sie sprzeczasz ze swoim?????ja Tomkowi powiedzialam ze ja teraz to nie ja tylko hormony i sprawa jest jasna:tak:ale juz 3 tabletki zostaly i zaczne wracac do siebie:tak:
SOL- a kiedy Karola brala ten Eurespal???dawno?? bo wiesz ,to co dziecko bralo pol roku temu to teraz juz moze inaczej dzialać...nie wim co Ci radzic bo u mnie zadne nie ma alergii ani nie mialam takiej sytuacji jak Ty ,jak masz mozliwosc to podejdz raz jeszcze do lekarza i powiedz jaka byla sytuacja z Eurespalem ...
SISYW- jak tam test????????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry