reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczynki kochane:):) wyspałam sie ładnie :):) mam mały problem nie potrafie wkleic zdjecia na zamknietym :(
i w ogóle co z BB77?? dawno tu nie zaglądała....

reklama
Może jednak za bardzo chcę. Ale co mam kurcze zrobić. Staram sie odpuścić ale ciągle i tak myśle o tym:szok::szok:

Wisienka mam identycznie - wczoraj takiego doła złapałam jak zrobiłam test i był negatywny ze szok - popłakałam sie i powiedziałam sobie odpuszczam - ale i tak ciągle o tym myslę :-(

bibinka nie wiem czy chce miec jeszcze nadzieje i znowu się rozczarowac :-( a okres ostatni miałam ze 3 miechy temu cos koło lutego także u mnie to nie ma znaczenia jak nie dostanę cos sie poknociło - we wtorek ide do gina

Sol tez dawąłam małej eurespal kilka razy ale jak ma takie skutki uboczne to pierniczę :szok: - na moja mała działa najlepiej Mucosolvan zawsze jej po tym przechodzi szybciutko

mama jak się spało???jeszcze tylko 3 tabletki,może się nie wyprowadzą:-D:-D.ja wczoraj piłam 2 razy meliskę,lepiej mi po niej,żołądek nie wariuje i jestem spokojniejsza,aż wieczorem padłam jak kawka,M był niepocieszony:zawstydzona/y:
BIBINKA-no tak niedoczytalam:sorry2::sorry2:spalo sie si bo wczoraj cwiczylismy nasza nowa pozycje-Tomi caly szczesliwy,podoba Mu sie...a potem jeszcze pomasowal stopy i spalam jak dziecko.jeszcze 3 tabsy i ....bede wolna!!!!! fajnie,ze meliska pomogla....trzymaj sie jej:tak::-D
MLODAM- trzymam kciuki za zdrowko taty i badz dzielna-wszysce badzcie ,zeby tata nie widzial Waszych smutnych min bo to Mu nie ulatwi powrotu do zdrowia,dlatego bądz dzielna i glowa do gory:tak:tule...
JSORBEK- 7 dni od zaplodnienia a nie od stosunku:tak:bedzie dobrze,ja tam dalej trzymam kciuki:tak:;-)

mama na opakowaniu wyraźnie pisało od stosunku i że wykrywa nawet 2-3 dniowa ciąże :sorry: ale idiotka ze mnie bo wciaz gdzies tam sie tli nadzieja - jak to ladnie ktos powiedział nadzieja umiera ostatnia :zawstydzona/y:

A co to za nowa pozycja ??:-D

jsorbek wiem o czym mówisz..my się staraliśmy o 2 dzidzię 9 m-cy,a i tak się skończyło,jak się skończyło;(.idź koniecznie do gina.

zmykam narazie...

jsorbek wiem o czym mówisz..my się staraliśmy o 2 dzidzię 9 m-cy,a i tak się skończyło,jak się skończyło;(.idź koniecznie do gina.

zmykam narazie...

wiem przykro mi bardzo - ale tym razem sie uda na pewno - nasze kciuki pomogą

BIBINKA- papa;-)
SZCZESLIWA- witaj a na zamknietym trzeba wklejac fotki przez fotosik i troche to zagmatfane jest mi Tomek wstawial:tak:a bb77 ma komunie corki i moze wleci po weekendzie...mam nadzieje ze wszystko u Niej si:sorry:
JSORBEK- zaproszenia wysyla Agnieszka.kk bo Ona sie opiekuje drupą jak sie pojawi to pewnie Ci wysle:tak:ja wiem ze 7 dni od zaplodnienia np quik,napisze Ci ze poki nie masz @ to kciuki zacisniete:tak:i daj znac po izycie u ginek:tak:a pozycja......faceci ja lubia.....tak mysle:cool2:

mama a przez żabe sie nie da ( imageshack ??)

Oki to czekam na zaproszenie bo bardzo chciałabym zobaczyć wasze buźki :) i waszych pociech

reklama
hej kochane dziewczyny
na początek jak zwykle puszcze monologa więc niech się ratuje kto może :):):):)

jeszcze was nie nadrobiłam ale zrobie to dopiero puźniej bo jusz jedno zamówionko wysłałam i musze jusz po mału przygotować następne bo jutro nie będzie jak tego zrobić :(
więc tak podkusiło mnie i zrobiłam dziś ten test i wszła jedna gruba krecha :( ale znajoma jak odstawiła tapsy to dopiero po 6 -ciu m-cach zaszła a że ja długo brałam to może tesz troszke będe musiała poczekac ale to nic poczekam jak trzeba :) w końcu sie uda :) a i poród będzie blize wiosny także sie nie łamie :):) co to to nie :):):)
porobiłam jusz grzecznie zdjęcia więc dziś je wrzuce na bloga jak skończe to dam znac :):) acha i postanowiłam nie kupować juz żadnych testów żeby mnie nie korciło niepotrzebnie i nie robić ich przed @ ani w jej dniu tylko dopiero wtedy jak sie spuźni kilka dni :) grneralnie humorek całkiem całkiem teraz szybko musze sie obrobić a potem zaczne was nadrabiac :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry