reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ELLETH-co tam u Ciebie wieczorkiem slychac????
JEZYNKA-No staram sie pozytywnie myslec zeby nie zwariowac;-)ale jak odstawie hormony to wroce do normy;-):tak::tak:
WISIEŃKA- rozumiem,rozumiem:-)jak bedzie jakis news na BB to napisze Ci sms'ka -nie Ty jedna uzalezniona:tak:;-)a w weekend pewnie bedziemy z rodzinami wiec na BB niewiele bedzie sie dzialo,ale jakby cos to tez napisze:tak:a bb77 nadal sie nie odezwala......
NAGAPALMA- dobrej nocki i do jutra,papa!! :))

Ostatnia edycja:
reklama
maran-atha ja tez już do glowy dostaje - dziś np tam mnie boli podbrzusze ze szok tak jakoś mi się napisana - i się zastanawiam czy sobie nie uroiłam coś :sorry2:

Marcepanek - to moje gratulacje :-)

nagapalma gdzie mieszkasz już jade oddac ci kilka kg :-D:-D:-D

Wisienka i mlodam to super żę spotkanko udane a skąd jesteście ( jesli pisałyście wybaczcie") ale nie jestem wstanie wszystkiego przeczytać takie jesteście płodne :-D:-D:-D

ide dlalej poczytać

Dobry wieczór gaduły ja jak zwykle nie nadrobie Was wszystkich po kolei ;-)U mnie okropniasty dzien z rana pokłóciłam z kolezanką z pracy i przez cały dzien mialam zwalony humor :-(ciezko sie pracuje z osoba nieszczerą i fałszywa najgorsze jest to ,ze jutro musze isc do pracy i patrzec na jej nadąsaną minę:-(. Ale zmieniam temat za kilka dni testuje i ciagle mysle tylko o tym ,ze pojawia sie dwie kreseczki :-)

FLEUR- my tu z calej sily trzymamy kciuki za 2 kreski:tak::tak:a ile Ci jeszcze dni zostalo???bo cos sie Sol nie odzywa i nie moge wejsc na staraczki zeby zobaczyc kiedy ktora testuje:sorry2:mam nadzieje,ze u Sol OK:blink:
KURCZE,NARZEKAM NA KG A WLASNIE PIJE PIWO Z SOKIEM:dry::dry::dry:ile to ma kalorii:nerd:

Fleur, no nie zazdroszczę sytuacji, straszne pracować z kimś fałszywym:dry:
jsorbek, może dzidzia się się zadomawia u Ciebie w brzuszku;-) już niedługo testujesz więc wszystko będzie wiadome;-)
mama nieważne ile kalorii, ważne, że przyjemne, czasem trzeba sobie pozwolić na relax:-) Ja wczoraj piłam piwo z sokiem z koleżanką:-)

FLEUR trzymam &&&&&&&&&&& za II kreseczki
jezynka na pewno sie uda&&&&&&&&&&
mama pij pij bo to ostatnie twoje podrygi w tej dziedzinie, fasolki piwa nie lubią. No i pewnie humorek ci się poprawi. Wypij za mnie bo ja już nie tykam na wszelki

Mama testuje za tydzien :tak: a piwko też lubie z soczkiem malinowym ;-)nie ważne kalorie tylko smak .

Witam wszystkich wieczornie
ja jak zwykle nie za wiele czasu mam, ale raz na czas przywitać się wypada.

Gratuluje nowym zafasolkowanym, oby było coraz więcej zaciążonych kobitek :)

Nie mam szans na nadrobienie, trudno-taki mój los, ale pamiętam o Was i chociaż raz na tydzień coś napiszę. Pobieżnie tylko poczytałam co i jak.... :(

U nas na razie na tapecie ogród i balkon jest. Szlag mnie trafia bo trawa posiana rośnie plackami, ech muszę po skoszeniu znowu dosiać :/ Jutro jadę na giełdę po kwiatki,cieszę się bo znowu się kolorowo zrobi na balkonie i w ogrodzie.

A z innej beczki, chyba w tym roku nie pojedziemy na żadne wakacje :(:( brak funduszy(tak mi się smutnawo robi jak sobie o tym pomyślę) Ale nie będę Wam smęcić, bo to są drobnostki.

A co do kg to ja się nie umiem odnaleźć odkąd przytyłam do 58kg. Jak zawsze ważyłam mało to chciałam przytyć, a teraz nie mogę patrzeć, bo wydaje mi się że jestem gruba(, a ważąc 51 i tak miałam wystający brzuch :):)

Co za los kobiety, zawsze znajdzie mankament urody, żeby ponarzekać :):):)

reklama
jsorbek, może dzidzia się się zadomawia u Ciebie w brzuszku;-) już niedługo testujesz więc wszystko będzie wiadome;-)
)

jeżynka
no oby bo zwariuję chyba a jak bedzie jedna kreska to co to oznacza ze sobie uroiłam:sorry2:
ale kurcze tak mnie boli ze nie moge przy kompie siedzieć bo mam nisko dośc ławę :baffled: jak rozprostowana jestem to mi lepiej

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry