reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
FLOUR- ustam sobie suwaczek a potem zaznacz bbcode zrob Ctrl i C wejdz na forum w ustawienia(na gorze ) i w edytuj sygnature i tam wklej bb code Ctrl i V I ZAZNACZ ZMIANY I...gotowe:tak:
WISIEŃKA- jak to nie ma sladu po objawach:dry:wolaj je niech przyjda spowrotem:tak:;-)
a trawa rosnie jak szalona po Azofosce-Tomi nie nadąrzy kosić:-D

No mama jakoś wołam i d****. Tak szczerze to coś mam przeczucie, ze to jeszcze nie teraz. NO chyba, ze to panika. Ale ja nawet ZNOWU JESTEM MIŁA I NAWET MAM DOBRY HUMOR:-)Obliczyłam , ze jak będzie @ to zaczniemy w okolicach moich urodzin ok 10 czerwca i wtedy to musi... Chociaz tli sie nadzieja, ze to jednak teraz. Może jednak za bardzo chcę. Ale co mam kurcze zrobić. Staram sie odpuścić ale ciągle i tak myśle o tym:szok::szok:

WISIEŃKA- no niestety w tym temacie chyba nie da sie odpuscis-jak sie dziala to i sie czeka na efekty-wiadomo i ciezko nie myslec:sorry2:masz czas jeszcze do testowania wiec SPOKOJNIE czekamy:tak:mowisz ze znowu jestes mila-hmmm,mam nadzieje ze jak odstawie hormony to tez znowu bede:tak:;-)bierze mnie to piwo bo jak 3 godziny przez ta burze nie spalam w nocy to teraz padam:dry:czuje sie pokonana:baffled:

MAMA, nie +cierpie burzy w nocy. u mnie bylo okropnie w niedziele, burza na calego ale w dzien ale jak w domu spalam i byla burza to sie okropnie balam blyskow tym bardziej, ze mialam tylko firanke i co chwila sie blyskalo to ja chowalam sie pod koldra, by znow moc zasnac. Jak czlowiek zmeczony to i piwo wchodzi w glowke

Wisieńka myśl pozytywnie:-) masz jeszcze tydzień do testowania, a objawy to i tak w większości przyjdą ok 6 tyg. Trzymam kciuki:-)

reklama
FLEUR- to wlec jutro i popros Sol to Ci wstawi:tak:
kobietki ja mykam bo za chwile zasne i Tom mnie bedzie z klawiatury zeskrobywal:-D
tak wiec karaluchy i do jutra:tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry