reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka, prawda jest taka, że najlepsze ploty na żywo. Miło zobaczyć w realu osobę, z którą się pisze i o której się trochę wie:-)
pysia, buty na weselu są bardzo ważne, tak więc super, że już je masz:-)

reklama
Dziękuje wam dziewczyny za wszystkie gratulację jestem taka szczęśliwa. Co prawda serduszko za dwa tygodnie najwcześniej ,ale ta kropeczka-fasolka jak kto woli jest supeeeeeeeer.
Termin ok 19stycznia czyli niewiele te internetowe przeliczniki się pomyliły.
Z racji ,że moje ciąże są z ryzykiem mam dopochwowo luteinę przepisaną ,ale i tak jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie :-)

PYSIA- Marcepanek to nasza nowa staraczka i wlasnie dzis miala wizyte i dzidzia ma 2mm:tak::-D
JEZYNKA- no wiem ze niby przy moim wzroscie nie waze za duzo tylko ta waga zle sie rozklada;-)no ale dobra bede karmila piersia to zgubie te kg:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WISIEŃKA- cześć Slonko-ciesze sie ze spotkanie Wam sie udalo,ja my sie spotkamy to tez nam sie buzie nie zamkna bo ja gaaaaaadula;-):tak:i tez mysle,ze chyba juz te hormony wywale precz:crazy:Zuza spi ,Domi zasypia a Tomi wlasnie pojechal na siatkowke:sorry2:to 22.30 jestem wolna...

NIKA, wszystkiego naj dla Patrysi

EWCIA, ja tez poprosze kiecke taka :)

WISIENKA, nu to fajowo, ze sie poznalyscie :)))

JEZYNKA, ja tez zmienilam kolor pazurkow. kupilam dzis nowy lakier - rozowy brokatowy i sie super mieni przy swietle :))) ja to jestem maniaczka od malowania. Nie moge nie miec pomalowanych pazurkow, bo wtedy tak dziwnie. No ale rozdwajaja mi sie okropnie, a nigdy tak nie mialam. nie moge zapuscic pazurkow dlugich, bo zaraz mak rozdwojone. moze jakas odzywke kupie pod lakier

Dobra ja mykam położyć małego i postaram się jeszcze zajrzeć jak nie zasnę:-) bo potem 50stron nawalicie :-)i będę nadrabiała tydzień ;-)

mama , racja, grunt to pozytywne myślenie:-) kilogramy zlecą nam po ciąży:-)
pysia, mi tez się rozdwajają i dużo odżywek nakładam. U mnie powodem jest częste mycie i dezynfekowanie rąk w pracy + noszenie rękawiczek. Tak więc moje paznokcie odżywają dopiero jak mam wakacje.

Marcepanek, to gratulacje
Jezynka, nu buty wygodne to podstawa na weselichu
Mama, yhym domyslilam sie, ze chodzi o nowa staraczke hy hy

mama akurat w to nie wątpię ty jesteś moja pokrewna dusza:-)Mówisz, ze masz wolne. Ja teraz odpoczywam , piję herbatkę i zaraz będę robić faktury na jutrzejsze zebranie więc bedę mieć was na 2 karcie i zaglądać. Czy dziś wydarzyło się coś co przeoczyłam. Co z BB??????????????:crazy:, Ja jutro mam zebranie od 15 i pewnie też będe późno a zaazdroszczę wam, ze tak piszecie jak mnie nie ma.:angry::angry::angry: A cały weekend będę koło leszna nad jeziorem i też mnie nie będzie a ja jestem UZALEŻNIONA:szok::szok::szok::szok:

reklama
Dobra, ja idę spać :-)

marcepeanek - gratuluję !!!

I nie rozpisujcie się za bardzo, bo jutro będę musiała nadrabiać ... hahahahahha żartuje ... ps. ktoś jeszcze chętny oddac mi pare kilo, nadal przyjmuję ... heheheh :-D

dobrej nocki i koRorowych snów kobitki ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry