reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja od stycznia to wyglądam jakbym w ciąży była:sorry2:. Brzuch mi tak się wzdyma. Wstyd.:dry: To przez te hormony szalejące:tak:

MARAN- a jak Alicja-lepiej po tym leku na plesniawki????
JEŻYNKA- :sorry2:ACH TE KG:dry:Ja niby nie waze za duzo jak na swoj wiek i wzrost(31 lat i 170 cm) bo mam 68,69 kg...no dobra ,ale ten brzuch:dry: :dry::dry:te uda:dry::dry::dry:a cycki ledwo znajde;-)czemu tam sie te kg nie pokaza tylko na udach:rofl2:

Witam moje słodkie. Jestem juz po kawce z mlodam a raczej dopiero. Zasiedziałyśmy się, ze hoho. Aż mężuś mlodej zadzwonił. Było super. Buzie nam sie nie zamykały i świetnie sie rozmawiało. Obydwie istniejemy i jesteśmy kobietami nie tak jak jakieś blondi. Cieszę się z tego spotkania i na pewno nie będzie ostatnie:-):-)
bibinka kochana dzięku za &.Ciebie biedna coś ostatnio prześladują chamy. Taka jestem zła na ta francę. Coraz bardziej mnie te konowały wk.... Nie załamuj się i nie płacz tylko walcz o swoje, ja za Tobą murem:wściekła/y:A mąż super się spisał
mama na kolano cię kładę i walę w du** za te hormony, proszę już je wywalić i zamknąć się z Tomem w pokoju aż się uspokoisz:-D:-D:-DA on niech cycków poszuka bo na pewno masz!
marcepanek gratuluję i życzę cudownej spokojnej ciąży, synek słodki w wersi mini i mężczyzny:-)
jeżynka dzięki za &&&
ewcia sukienki super, będziesz laska nieziemska i sexy:happy:
kinga gdzie wsiąkłaś:rofl2:
nkia
ja też chcę truskaweczkę;-)
agniesia dzięki za pamięć. jak sie czujesz z@ jest taka jak zwykle?:-):-)
maryla przykro mi , ze ! krecha ale może jeszcze za trzy dni bo ty oszukańczo testowałaś:-(
pysia dobrze że masz już te buty z głowy:-):-)
nagapalma moje możesz wziąć ze 4 , proszę bardzo:-):-)
maran-atha witaj:happy:

Ostatnia edycja:
mama, racja szkoda, że te kilogramy nie idą w biust:-p przy Twoim wzroście wcale nie ważysz dużo
Wisienka witaj, super, że spotkanie się udało:-)

JEZYNKA, ulga jak nie wiem, ze mam butki hy hy

NAGAPALMA, wygodne te butki, ze hej

MAMA, wiem o fasolce bb i sol tylko nie wiem kto to marcepan hehe

WISIENKA, a to poznalas sie z mlodam? :)

Tak ona pracuje blisko mojego domku. Byłysmy na kawce i plotach. Gadałyśmy ponad 3 g. Fajnie było. Powiem wam jak szłam to czułam się jak na randce w ciemno. Trochę stres. Ale po chwili okazało się, ze w realu super nam się gada

reklama
witaj wisienka :) super, że spotkanko udane..
mama dopiero 2 razy stosowałam wiec jeszcze nie wiem na ile skuteczny ten specyfik, ale mam nadzieje, że szybko jej to zniknie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry