reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA- i te sukienki po 19 zl byly?? bardzo ladne i zgrabne-fajnie ze 2 kupilas i kolorki ladne:tak:;-)

Aż się wierzyć nie chce, że za 19 zł:-D
Mama, jeżynka, maran-atha- dziękuję,
tak jak napisałam wcześniej szkoda, że seledynowa nie wyszła tak jak w rzeczywistości wygląda:-(

Mykam. Za pól godzinki wracam ;)

reklama
JEŻYNKA - zrelaksowana:tak::-D
dziewczynki ja brykam do sklepu po truskawki bo solenizantka sobie zażyczyła torta z truskawkami:tak::-)

pysia no to super, czyli wszystko prawie macie. A sukienkę już masz w domu?
nika no to będzie impreza, a tort truskawkowy... mniam mniam mniam:-D

EWCIA- domyslam sie ze ten seledyn jest piekny-troszke sie opalisz i bedziesz pieknie wygladal:tak:;-)
PYSIA- doczytala o ciążach???SOL,BB77 i MARCEPANEK -kilka dni temu robily testy i piekne krechy
Wlasnie MARCEPANEK- jak po wizycie?????na 16.00 mialas to juz chyba dotarlas do domku:tak:poprosimy o dobre wieści:-D

dziewczyny tak sobie mysle, że przez to rozpoczęcie staranek bardziej wsłu****e sie w swój organizm i mam jakieś chore fazy bo przezież to niemozliwe a może inaczej bardzo mało prawdopodobne bym była juz po owulacji bo to dopiero 12 dc a czuje sie jakos tak nijak... złości mnie wszystko i siku mi sie chce co godzine (a tak miałam w pierwszej ciązy od początku do samego porodu - strasznie uciązliwa dolegliwość) ale w ciązy być raczej jeszcze nie mogę... nie powinnam - choć przytulanki są, ale nie wiem czy owulka była, jest czy będzie a może jej w tym cyklu w ogóle nie będzie...?? nie wiem jakiś taki dziwny ten mój organizm ostatnio... albo ja mam już jakieś schizy...

MARAN- mysle ,ze my wszystkie na glowe dostaniemy:tak::tak::tak:a nasze rodziny razem z nami:tak::tak::tak::tak:a ja dodatkowo sie jeszcze wkurzylam bo zdalam sobie spraew ze przytylam te 3 kg tez pewnie przez hormony bo apetyt mam i wciaz cos podjadam i....w ogole masakra juz nie smece:sorry2:
Tomi poszrdl z dziecmi na spacer zeby mi zejść z oczu bo widzi ze mnie nosi a ja ide na gore i poodlkadam te ubrania z ktorych juz wyrosli-bede miala zajecie:tak::sorry2:
KINGA- jak badania-oj podkrecasz atmosfere:rofl2:

Jestem:tak:

Pysia- poważnie, poważnie

Nika- buziaki dla solenizantki od e-ciotki;-)
A ja właśnie truskawki skończyłam:-D

Mama- dokładnie opalić się muszę:tak:
od jutra zaczynam chodzić na solarium już regularnie:-p

Pisała coś Bb??

EWCIA- no wlasnie bb nic nie pisala...mam nadzieje,ze to przez przygotowania do komunii córki a nie przez.....tfu,tfu nic nie pisze...

reklama
Dobry wieczór, bo juz chyba wieczór ...
Przeczytałam tylko diwe ostatnie strony, reszte doczytam potem, przemiał tu jest niezły ... hehehehe pismaki ...
ewcia - sukienki bardzo ładne, wiem jak wyglądają, falbanki bardzo ładnie się układają na dole, kolor czerwony super, ale jak się opalisz, to seledyn też będzie ładny. O cenie nie wspomnę - za darmo !

pysia - super, że masz już buciki, ważne by były wygodne

maran-atha - co do schiz ciążowyh, to ja też często je miewam, łącznie z mdłościami, zgagą, ospałąścią itp ... hehe my kobitki, to mamy bujną wyobraznię, ale tak na poważnie, to chyba przez to, że jak się czegoś bardzo pragnie, to można sobie potem wiele wmówić , tak mi się zdaje ...

mama - co do twoich 3 kg, ile ja bym dała , żeby choć 3 kg przytyć oooooo !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry