reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki uciekam bo nerwus napisał ze jedzie juz do domku ........ Jutro dam wam znac co i jak:):) MIlusiego dzionka buziaki

reklama
SZCZESLIWA- pewnie,przetrzymaj Go troszke:tak:;-)bedzie dobrze:-)
JOL- no witam po dlugiej przerwie juz myslalam ,ze masz nas dość;-)testuj a co tam:tak:juz na dniach zacznie sie wielkie testowanie i dopiero bedzie szal:-D:-D:-D
ja poskladalam pranie z suszarki, Tomi zaraz bedzie-u mnie sie bardzo zachmurzylo i zrobilo sie ciemno:baffled:mam nadzieje ze nie bedzie kolejnej burzy w nocy:dry: :dry: mam zamiar dzis sie wyspac:tak:

Jol, testuj!!! :-)
mama obyś się wyspała, trzeba przegonić burzę, byście mogli się dobrze wyspać:-)
Szczęśliwa miłego popołudnia:-)
U mnie też pochmurno i już nie wiem za co się wziąść:-p

WITAM :-):-)

Dziś jestem wcześniej:tak: Nie mam za bardzo czasu żeby Was nadrobić ale z tego co zdążyłam wyczytać

BIBINKO - kochana Ty to masz przeżycia:-( Tulę cię mocno:tak: Dobrze że masz walecznego męża:tak::tak::tak:
MAMA - wytrzymaj jeszcze trochę;-) No a z pogoda nie zazdroszczę:no:
SZCZĘŚLIWA - no tak z tymi facetami bywa:sorry2: Nie denerwuj się

Ja lecę kończyć torta Pati, potem jakieś sprzątanko bo jutro goście się schodzą:rofl2::rofl2: Jeszcze wlecę tu do Was:tak::tak::tak: A jutro to jestem z Wami od rana bo u nas dzień wolny:-D:-D:-D

mama05, staranek 2011 nigdy dość :-p przecież dopiero zaczyna się robić gorąco :tak:ogólnie rzadko bywam w weekendy ... M w tygodniu długo pracuje, więc chociaż w weekendy intensywnie się rodzinkujemy :rofl2: teraz mieliśmy komunię w rodzinie M i zrobiliśmy sobie kolejny długi weekend, a co ;-) ... a wczorajszy dzień nawet nie wiem kiedy zleciał ... zakutłałam małego grubasa w chustę i ruszyłyśmy na podbój przychodni a potem na zakupy na poprawę humoru :-)

a z testowaniem zobaczymy ... kusi mnie, ale nie chcę się rozczarować ;-) miałam dzisiaj iść do apteki odebrać pupową maść dla małej i pewnie przy okazji kupiłabym test, ale powstrzymała nas burza :baffled: może jutro się wybierzemy ...

lecę ratować moje dziecię, bo zdemolowało matę i leży na panelach pół metra od kocyka :eek:

jery dziewczyny tak mnie roznosci ,ze nie moge wytrzymac!!!!!!!!!!!!!!ciagle sie dre!!!!!!!!!!!!mam juz dość sama siebie!!!!!!!!!!!!!Tom wie ze to hormony,ale nie wiem ile jeszcze wytrzyma!!!!!!!!!!!!!!!dzieci ciągle dostają opr!!!!!!!!!!!!!!

mama wytrzymaj a jak nie to zostaw w pizdu te tabletki a ja coś czuje ze moje jejniki szaleja i chyba jutro albo jakoś nidługo dostane @

mama współczuję. Nie wiem może idź na spacer rozładować emocje, albo posłuchaj jakiejś muzyki. Wiem co czujesz, bo tez miałam takie jazdy hormonalne kiedyś. A nie możesz przerwać brania tabletek teraz? Chociaż do niedzieli niedaleko...

nadrobiłam
Bibinka tule mocno...
szcęsliwa ja ze swoim to też nieraz juz wytrzymać nie moge ale to chyba już tak być musi...
te co maja testować niech testują i sie tu nam chwalą :)

ja Ale połozyłam jeszcze raz na drzemke bo marudna dziś strasznie... wstała mi po 6:00 i po 9 poszła spać na 1,5h ale po południu już znowu marudziła to ją połozyłam... może jak wieczorem póxniej zaśnie to da jutro choc do 7:30 pospać mam nadzije... po za tym udało mi sie znaleźdź apteke gdzie mieli ten lek co to mi go lekarz dla Ali przepisał na te pleśniawy więc aplikujemy i czekamy by szybko jej przeszło...

pozdrawiam wszystkie babeczki :) a ja nerwowa jestem jak chole...a wszystko mnie wkurza i ta pogoda paskudna jeszcze do tego, chyba znowu mam jakies hormony zdziwaczałe...

reklama
MARYLKA- normalnie czuje ze wybuchne,kur...................a ile mozna krzyczec na dzieci???o kazde ***** mam nerwa-to nie podobne do mnie!!!! zaraz mi sciany zaczna pekac!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wiem czy jutro wezme tabl,nie wiem....dobra nie klne juz:crazy:
NIKA- czesc Slonko-ukochaj od cioci i od kuzynów Pati;-)
JOL- no to moze jeszcze poczekaj troche i pomierz temp.i zobaczysz jak sytuacja wyglada...
MARYLKA- no mam nadzieje,ze ten ból podbrzusza to na cos innego,ale gdyby jednak przyszla...to zadzialacie w nastepnym cyklu:sorry2:uda sie...
JEŻYNKA- ja sobie juz skrocilam do niedzieli bo powinnam brac do niedz.i jeszcze 1,5 tyg!!!!!!!!!!ale chyba jutro juz nie wezme:(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry