reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny zostawić Was na kilka godzin, a tu tyle napisane:szok::szok:

Właśnie wróciłam z zakupów:tak: oto sukienki, tylko, że nie wyglądają tak ładnie jak w rzeczywistości, gdyż zdjęcie robiłam komórką, bo aparat ukradli nam jak włamali się nam do auta i teraz musimy kupić nowy:wściekła/y::angry:
no i ta pierwsza to taki śliczny seledynowy kolor, a tu tego nie widać:-(

Zobacz załącznik 244911Zobacz załącznik 244912

mamam nie no w następnym to sie uda bo przeciez mam termin zarezerwowany na 25 lutego :):):):):):):) mama nie bierz już jutro tej tabletki bo sie zamęczysz

maran-atha: mam nadzieje że ten preparat szybko małej pomoże

sol witaj i dowidzenia

ja spadam kobitki do domku już :):):)

Hej laski. 50 stron pisania nie da się niestety nadrobić. Możecie napisać, czy któraś ewentualnie zaciążyła :-):-):-)

Byliśmy u księdza, gitarowo. Kupiłam butki ślubne. Chodzenia 3 godziny aż w końvu znalazłam i jestem przeszczęśliwa z tego oto powodu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

EWCIA - witaj:-) Dziś jestem :tak::tak: A sukienki superaśne i na pewno na Tobie wyglądają jeszcze lepiej;-):tak: To są te za 19pln?

MAMA -dzięki:-) już ją ucałowałam;-)

EWCIA - witaj:-) Dziś jestem :tak::tak: A sukienki superaśne i na pewno na Tobie wyglądają jeszcze lepiej;-):tak: To są te za 19pln?

MAMA -dzięki:-) już ją ucałowałam;-)

Nika- witam :)) Dziękuję. dokładnie, to są te w przecenie za 19 zł z 79:-)

MARYLKA- papa;-)
SOL- gdzie sie podziewalas???jak sie czujesz???
EWCIA- i te sukienki po 19 zl byly?? bardzo ladne i zgrabne-fajnie ze 2 kupilas i kolorki ladne:tak:;-)
NIKA- to fajnie,ze wycalowana:rofl2:
PYSIA- witaj,no to juz wszystko masz kupione,co????

mama lepeij może nie bierz, bo się nerwowo wykończysz, a musisz zbierać siły na staranka:tak:
Sol, jak się czujesz? Już lepiej?
maranatha, super, że lek znaleziony. A co do nerwów, to chyba taki dzień podatny, mnie też nosi choć sama w domu jestem:sorry2:
ewcia, sukienki bardzo ładne, będziesz super wyglądać:tak:
pysia, no to super, pokazuj nam tu buciki. Sol, bb77, i Marcepanek - to nasze nowe ciążówki:-)
A ja wzięłam sobie gorący prysznic :-D(choć wolałabym kąpiel, ale cóż jak wanny brak:sorry2:) i czuję się o niebo lepiej. Relax:tak:

ewcia no kiecki super :) no to okazje złapałaś :)
mama trzymaj sie kochana i daj już spokój z tymi tabsami...
pysia no to super, że butki kupiłaś i że księdzem załatwione...

reklama
mama, no tak wszystko :-):-):-) Mama do mnie dzwoniła i mówiła, że przesylka przyszla - to pewnie moj welon ten pierwszy i podwiązka :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Teraz dogrywam sprawę z zaproszeniami
U księdza spoko loko. Uczyłam się co nieco okazalo się, ze na marne :-D:-D:-D ale ja tam nie mam nic przeciwko, bo było ok u niego. Nie pytał dużo, parę minut i tyle :-):-):-)

maran też się cieszę, że kupilam buciki i że księdza zalatwiliśmy

jezynka, nie mam zdjęcia narazie butkow :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale są cudne. Obcasik malutki i mega wygodne. Ale jestem szcześliwa,ze w końcu mam butki, bo wczoraj już naprawdę humor mialam nietęgi i dola jak szukałam butów i znalezc nie mogłam ale już mam ach :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry