reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie taka duchota że hej. Dobrze, że w mieszkaniu jest przyjemnie. Miałam dziś do tego dwa kursy na dół do auta po torby z zabawkami dziewczynek bo u rodzicow na przechowaniu były i w końcu misiek je przywiózł. Ale mam dzisiaj spokój, dziewczynki są wniebowzięte bo coraz to inne zabawki wyjmują i się cieszą i wspominają je. Czeka mnie generalny przegląd zabawek i wyrzucenie tych popsutych bo jesteśmy zasypani w tej chwili na maksa.
Biblinko - mniej stresu kochana, mniej stresu...

A jeszcze musze Wam dopisać że straszna tragedia u mojego misia w pracy się stała. Jego kolega popełnił samobójstwo. Misio roztrzęsiony był wczoraj a dzisiaj jak już się obudził to nie mógł w to uwierzyć że taki fajny, wesoły chłopak się powiesił. Ciarki mnie przechodzą jak sobie o nim pomyślę bo za miesiąc jest spotkanie integracyjne z firmy a równo rok temu właśnie na takim spotkaniu tego chłopaka poznałam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczynki ja tylko na chwile bo tak jak mi sie zaczynał dzionek nawet nawet tak Krzysiek mi go spierniczył na maksa..... o wszystko ma ale to mu nie pasuje o to ma focha i sie wkurzyłam na niego bo dobrze wie ze nie moge sie wkurzac to ten jak małe dziecko i oczywiście to ja jestem ta zła a on biedny kurde i poszkodowany .... ehhh i mamy bardzo ciche godziny ..... szkoda słów ale mam cisnienie na maksa......

Witajcie Kochane,

Nie wiem od czego zacząć ...

Moze od WSPANIAŁYCH GRATULACJI dla SOL, AsiuAsiu1 oraz bb77 - baaardzo się cieszę, trzymam kciuki za małe dolegliwości ciążowe i oczywiście zdrowy rozwój Waszych fasolek i groszków :-D:-D:-D, oczywiście służę poradą jakbyście coś potrzebowały podpytać ;)

STARAJĄCYM SIĘ życzę szybkich sukcesów:-)

Mama05 - piękne dzięki za przekazywanie info co na bb się działo, a w szczególności TAKICH wieści!!!

I witam nowe forumki bo widziałam jakieś nowe niki ...

Nie nadrobię Was oczywiście ale będę zaglądać. Teraz lecę odebrać wózek dla mojej Maleńkiej a później na zajęcia ze szkoły rodzenia :-)

Miłego popołudnia i wieczorku!

Ewcia, przykre o tym koledze. Często ludzie się uśmiechają, a w środku przeżywają tragedie i maskują to uśmiechem. Szkoda, że taki młody odszedł...
Szczęśliwa, nie denerwuj się. Jak świat szeroki faceci zawsze będą nas wkurzać, szkoda nerwów. Na pewno o nic wielkiego nie poszło;-)
U mnie w końcu czas na kawę:-p

SZCZESLIWA-coz moge Ci powiedziec...ach te chlopy:sorry2:gorzej jak dzieci bo dzieci czasem w niewiedzy cos robia:tak:....przemysli,przyjdzie i przeprosi;-) a Ty teraz posiedz z nami;-):-)
KPI23- no!!!!!!!!!!!!!!!!witamy po urlopie i przosze bardzo ,nie ma sprawy:tak:;-)jak bedziesz na porodowce to tez Ci bede pisala;-):tak::tak:wstaw fotke wozka jak juz bedziesz go miala w domku!!jak tam-wypoczeci??
EWCIA822- smutne to co napisalas co sie stalo u męża w pracy........co sie musi w zyciu czlowieka stac ,ze do takiego kroku sie posuwa?????? przykre to:-:)-(
u mnie troche popadalo...sennosc troche przeszla,ale nerwy nie:no::no::no:Boze niech juz bedzie ta niedziela i niech juz bede po hormonach bo normalnie wybuchne:crazy::wściekła/y:
ELLETH- ja dzis zrobie to samo z ubraniami co Ty tyle ze u dzieci bo mi sie szafki u nich niedomykaja....
KINGA- CO TAKA CISZA JUZ DAWNO PO 15.00. jak tam wyniki-odebralas???wszystko si????

Ostatnia edycja:
mama05 życzę żeby szybciutko ten czas Tobie zleciał
Idę racuchy robić bo już od dawna się zabierałam i zabrać nie mogłam a dzisiaj w sklepie drożdże mi się w oko napatoczyły to je kupiłam i już idę robić.

EWCIA- dzieki:))juz odliczam nie dni a godziny bo nerwowo nie wyrabiam to juz 2,5 opakowania bez przerwy na @ i moj organizm ma juz dosc!!!!!!!!!!! ja ostatnio tez robilam racuchy ,ale ja robie na proszku do pieczenia-tez ladnie wyrastaja:)) smacznego!!!!! mniam,mniam!!

Właśnie zjadłam obiadek :):).... powiedziałam sobie ja sie pierwsza nie odezwe i koniec kropka ......Bo ja wiem ze on ma stresujaca pracke ale kurde nie można sie wyrzywac na bliskiej osobie .....zaniedługo wraca z pracki wiec mam małą chwilke:):)

reklama
Witam po przedłużonym weekendziku :tak:

Nie ma szans, żeby udało mi się wszystko nadrobić, ale widzę, że mamy nowe fasolki :rofl2: WIEEELKIE GRATULACJE dla świeżo upieczonych brzuchatek :-) Najlepszego dla Was i maluszków ... niech rosną zdrowo :tak:

Ja miałam jutro testować, ale zastanawiam się, czy jest sens, bo tempka cały czas skacze i nie mam żadnej pewności, że owulka w ogóle była ... niby ginka kazała testowac w miarę regularnie dopóki będę karmić, nawet jeżeli @ w ogóle się nie pojawi a cykl nie unormuje, ale sama nie wiem ... nie lubię widoku jedenj krechy :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry