reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nie;... zadnej koncowki wymienianej nie mialam, to mozee owulacyjny do wielokrotnego uzytku czy cuuuus?????
Ja także żadnej wymiennej końcówki nie miałam.To był tylko test ciążowy i jednorazowy.
Będę szła do łózia. Dobranoc kochane i słodkich snów a dla starających się stosukowo udanej nocy!!!!

Dobranoc Wiesieńko.
Życzę Ci kochana abyś jutro obudziła się w świetnym humorze :tak:;-)

aga - :-p

josephine dostanie w łepetyne za pisanie posta pod postem - regulamin pkt 3 !!!!!!

hej dziewczyny, widze, ze akurat jak udalo mi sie znalezc chwilke czasu to wszystkie ida spac;-)
dzisiaj mialam dosc meczacy dzien w pracy, niedawno wrocilam i leniu****e troszeczke...zaraz tez pewnie sie bede zbierala do lozia:tak:
probowalam przeczytac co tam pisalyscie caly dzien, ale po prostu nie ma szans zeby nadrobic! uff:rofl2:
tak wylapalam tylko watek o tej dziewczynie z trojaczkami, mowicie, ze to sciema jakas byla? ide zobaczyc na te styczniowki wiec, z tego co pamietam tylko jedna dziewczyna z trojaczkami tam byla?

Przede wszystkim spokojnie.
I nie myśl o żadnej operacji no...wybij to sobie z głowy kochana.
A nie możesz umówić się do innego ginekologa no wiesz aby pójść szybciej?

nie, chce do mojego :) 100% zaufania, relacje przyjacielskie i ginek gwiazda - ma renome, daje programy w tv itp to naparwde jeden z lepszych specjalistow w kraju

hej dziewczyny, widze, ze akurat jak udalo mi sie znalezc chwilke czasu to wszystkie ida spac;-)
dzisiaj mialam dosc meczacy dzien w pracy, niedawno wrocilam i leniu****e troszeczke...zaraz tez pewnie sie bede zbierala do lozia:tak:
probowalam przeczytac co tam pisalyscie caly dzien, ale po prostu nie ma szans zeby nadrobic! uff:rofl2:
tak wylapalam tylko watek o tej dziewczynie z trojaczkami, mowicie, ze to sciema jakas byla? ide zobaczyc na te styczniowki wiec, z tego co pamietam tylko jedna dziewczyna z trojaczkami tam byla?
koniecznie przeczytaj -jakaś małolata albo znudzona panna (?) pisała bo takie bzdury-szczyt głupoty

żegnam się idę do M się poprzytulać

josephine - zamiast pisać posta pod własnym postem (bo czegoś zapomniałaś) - edytuj ten co już napisałaś :tak:

lopop papa :) tulaj się tulaj ;)

a ja tez niedługo uciekam bo rano muszę wstać
ide na badania krwi! :) 3majcie kciuki pliss

reklama
Dobry wieczór kobiety :) przepraszam ,ze nie pisze regularnie ale czas mi nie pozwala nawet nie mam czasu nadrobic waszych postów , gratulacje dla zafasolkowanych :) , u mnie starania rozpoczete wiec kto wie moze nam sie uda tak jak pisałam oboje mamy urodziny w maju i akurat w tym czasie bede testowac wiec .....:) Ogolnie wszystko jest ok, stoje przed propozycja zmiany pracy wiec trzymajcie kciuki jutro ide na rozmowe :) a tak po z tym okropniasto zimno jest w Londku kiedy bedzie w koncu lato a i jeszcze jedno wiecie co z blondynki stałam sie brunetką :0 trzymajcie sie dziewczyny, szkoda ,ze nie moge byc z Wami na bieżąco, mało mam tu kolezanek a szczegolnie takich z ktorymi mogłabym pogadac tak od serca :( Dobrej nocy papapapap

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry