reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello
Matko co ja sie tu musze naczytać, za parę godzin nieobecności haha ....
Marcepanek - gratuluje, chyba jakiś wysypowy ten maj ...
No pogoda dziś ładna, pół dnia jak zwykle na ogródku spędziłam wśród kwiatków i robaczków ...
Już nie moge się doczekać wizyty u ginka, może wreszcie sie czegoś ciekawego dowiem ...

reklama
jeżynka, nagapalma dzień dobry
jeżynka ja też mam słabości ostatnio, do serniczka i kabanosów:-)A skutek jest taki, ze spodnie cisną:-D:-D:-D
nagapalma mam nadzieję, że gin rozwieje wszelkie wątpliwości i okarze sie lekarzem a nie dupkiem:happy:
Znowu chce mi sie spać!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::szok::szok::szok::szok:

Dzięki mama, ja w pierwszej ciąży tez brałam duphaston przez chwilę. Ale czytałam na innych forach, że dziewczyny biorą duphaston jak tylko dowiedzą się o ciąży, jeszcze przed wizyta u lekarza, dlatego byłam ciekawa.
Wisienka senność, zachcianki?? hmm czyżby...?;-)

NAGAPALMA- to tak jak ja-tez polowe dnia w ogrodku:tak:zmeczona jestem ale zadowolona:tak: a kiedy masz ta wizyte???tu tyle wizyt teraz ,ze juz sie miesza ktora kiedy ma:-D

hehe wisienka dobra jesteś, no mam nadzieje, ze soię nie okaże, bo jest dosyc drogi ... buuuuuu
mama a no ja to siedze i siedze i mogłabym nie wychodzić, wizyte mam w poniedziałek o 19 ... kurde mam przeczucie, ze wszystko jest ok, tylko jak sie chce, to się nie udaje, a jak nie to na odwrót ... wiecie o co chodzi ....

Wisienka- 3 odpadają, ale podobają mi się dwa kolory tych kiecek i jak tylko ładnie będę wyglądać, to od razu je biorę, przecież to jak za darmo:tak:

hej dziewczyny:)

my już po spacerku!:) Zrobiliśmy sobie wypad mały w trójkę. super dziś pogoda a zwłaszcza popołudnie jest piekne:)

narazie uciekam posiedziec jeszcze z mężem
może wieczorem jak bede miała czas to zajrzę tu;)
papaa :happy2:

no prosze i EWCIA jeszcze wleciala;-)ja tak z doskoku jestem ,ale jestem:tak:wlasnie dopieszczalam kolejnego kwiata,poobcinalam niepotrzebne liscie itd...
WISIEŃKA- intrygujace to Twoje samopoczucie:rolleyes2::rolleyes2:
KINGA- witaj,u mnie tez caly dzien pogoda si i troche w ogrodzie porobilam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry