asiuasiu1
Fanka BB :)
a jak wkleić tego linka na stałe ?? bo ja próbowałam pod suwaczkami ale nie poszło:-sorry2: nie wiem czemu
łojjjj nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak wkleić tego linka na stałe ?? bo ja próbowałam pod suwaczkami ale nie poszło:-sorry2: nie wiem czemu
asiuasiu1: no to faktycznie musi Ci być cięzko, zawsze to sie mniej myśli jak jest sie zabieganym, ale nie bój nic dasz rade ja Ci to mówie a wsiesz że jak ja mówie to nie ma bata zapytaj dziewczyn, mama05 napewno by się ze mną zgodziła ale chora bidulka :-(, ale zobaczysz zaras będziesz w ciąży - ciąza szybko zleci a potem to juz sie na pewno nie będziesz nudzić jak będzie dzidzia a jak będą dwie - bo masz predyspozycje rodzinne to wogule :-);-)
a własnie jak to z tymi bliźniakami to mamy czy taty geny decydują bo u mnie w rodzinie siostra mego ojca miała bliźniaki a tak to chyba nikt poza nią
No właśnie... mi też tęskno za rodziną znajomymi i (co się może wydać dziwne) za teściami...:--( No i za tyloma miejscami w których spędzaliśmy czas Ale jak już wrócimy do PL to będziemy tęsknić za IRl i za tymi miejscami i ludźmi stąd:--( Ehh to życie ciągle za czymś się tęskni i już;-)
my raczej nie bedziemy wracac.no wlasnie tak to jest jak sie jest tu to chce sie byc tam jak sie jest tam to chce sie byc tutaj jeszcze my mieszkamy na strasznym zadupiu mialam tu kolezanke ale sie wyprowadzila inni znajomi tez daleko od nas w weekendy sie spotykamy pracy nie mam niestety i tak siedze jak dupa ale przeprowadzamy sie w marcu na szczescie a w opolsce calkiem inaczej zylam non stop znajomi praca imprezki
hehe no wiem że to dziwnie brzmi ale tak jest hehe Naprawdę moja teściowa to super babka jakiś wyjątek od reguły chybaza tesciami????????????????????????????????? oj to mnioe powalislas. chcesz to ci moja etsciowa podesle od czasu do czasu
My mamy zamiar wrócić do PL pobyt tutaj traktujemy jak odskocznie, szanse życia na swoim i jako dobry start:-):-). Mamy zamiar dobrze to wykorzystać.. na pewno w PL nie moglibyśmy się usamodzielnić i pewnie mieszkalibyśmy z moimi rodzicami... A tak to mamy już coś swojego - domek. Świeżo postawiony W tym roku będziemy chcieli wstawić okna i porobić tynki i takie tam Miałam się nie chwalić ale nie mogłam się powstrzymać:-) tak się cieszemy raczej nie bedziemy wracac.no wlasnie tak to jest jak sie jest tu to chce sie byc tam jak sie jest tam to chce sie byc tutaj jeszcze my mieszkamy na strasznym zadupiu mialam tu kolezanke ale sie wyprowadzila inni znajomi tez daleko od nas w weekendy sie spotykamy pracy nie mam niestety i tak siedze jak dupa ale przeprowadzamy sie w marcu na szczescie a w opolsce calkiem inaczej zylam non stop znajomi praca imprezki
No dokładnie!!! Mi się właśnie kończy macierzyński i teoretycznie powinnam wrócić do pracy pod koniec tygodnia ale zrezygnowałam bo tak jak pisze josephine nie chce zostawić Emi z obcymi choć przyznam się że mimo tego że nie nudzi mi się w domu i mała nie daje mi w kość to mimo wszystko tęskno mi za wstawaniem rano i pracą;-) chociaż to dziwne chyba hehe tak więc siedzimy w domku tylko jestem ciekawa jak będzie z porodem tutaj teraz jak nie będę pracować...no korzystaj z siedzenia w domu i wyelgiwania sie na kanapie bo po dzidzi nie bedziesz narzekac na nude i nadmiuar czasu a msyl od pracy tez pewnie odfrunie jak pojawi i sie wizka zostawienia maluszka OBCYM
Marylka na różowym pasku jest "szybkie menu" i tam w nim jest "edytuj sygnaturkę".a jak wkleić tego linka na stałe ?? bo ja próbowałam pod suwaczkami ale nie poszło:-sorry2: nie wiem czemu
hehe no wiem że to dziwnie brzmi ale tak jest hehe Naprawdę moja teściowa to super babka jakiś wyjątek od reguły chyba
My mamy zamiar wrócić do PL pobyt tutaj traktujemy jak odskocznie, szanse życia na swoim i jako dobry start:-):-). Mamy zamiar dobrze to wykorzystać.. na pewno w PL nie moglibyśmy się usamodzielnić i pewnie mieszkalibyśmy z moimi rodzicami... A tak to mamy już coś swojego - domek. Świeżo postawiony W tym roku będziemy chcieli wstawić okna i porobić tynki i takie tam Miałam się nie chwalić ale nie mogłam się powstrzymać:-) tak się ciesze
No dokładnie!!! Mi się właśnie kończy macierzyński i teoretycznie powinnam wrócić do pracy pod koniec tygodnia ale zrezygnowałam bo tak jak pisze josephine nie chce zostawić Emi z obcymi choć przyznam się że mimo tego że nie nudzi mi się w domu i mała nie daje mi w kość to mimo wszystko tęskno mi za wstawaniem rano i pracą;-) chociaż to dziwne chyba hehe tak więc siedzimy w domku tylko jestem ciekawa jak będzie z porodem tutaj teraz jak nie będę pracować...