reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asiuasiu1: no to faktycznie musi Ci być cięzko, zawsze to sie mniej myśli jak jest sie zabieganym, ale nie bój nic dasz rade:blink: ja Ci to mówie:tak: a wsiesz że jak ja mówie to nie ma bata:-D zapytaj dziewczyn, mama05 napewno by się ze mną zgodziła ale chora bidulka :-(, ale zobaczysz zaras będziesz w ciąży - ciąza szybko zleci a potem to juz sie na pewno nie będziesz nudzić jak będzie dzidzia a jak będą dwie - bo masz predyspozycje rodzinne to wogule :-);-)

a własnie jak to z tymi bliźniakami to mamy czy taty geny decydują bo u mnie w rodzinie siostra mego ojca miała bliźniaki a tak to chyba nikt poza nią

asiuasiu1: no to faktycznie musi Ci być cięzko, zawsze to sie mniej myśli jak jest sie zabieganym, ale nie bój nic dasz rade:blink: ja Ci to mówie:tak: a wsiesz że jak ja mówie to nie ma bata:-D zapytaj dziewczyn, mama05 napewno by się ze mną zgodziła ale chora bidulka :-(, ale zobaczysz zaras będziesz w ciąży - ciąza szybko zleci a potem to juz sie na pewno nie będziesz nudzić jak będzie dzidzia a jak będą dwie - bo masz predyspozycje rodzinne to wogule :-);-)

a własnie jak to z tymi bliźniakami to mamy czy taty geny decydują bo u mnie w rodzinie siostra mego ojca miała bliźniaki a tak to chyba nikt poza nią

nie jest tak zle mam swojego miska nie mamy jakis problemow finansowych ale chcialabym prace i wiecej znajomych dlatego nie moge sie doczekac przeprowadzki wiecej mozliwosci :) a jak juz bedzie dzidzius to juz w ogole nic do szczescia mi nie bedzie potrzeba wiecej :) chyba nie ma znaczenia

No właśnie... mi też tęskno za rodziną znajomymi i (co się może wydać dziwne) za teściami...:-:)-( No i za tyloma miejscami w których spędzaliśmy czas :tak: Ale jak już wrócimy do PL to będziemy tęsknić za IRl i za tymi miejscami i ludźmi stąd:-:)-( Ehh to życie ciągle za czymś się tęskni i już;-)

za tesciami????????????????????????????????? oj to mnioe powalislas. chcesz to ci moja etsciowa podesle od czasu do czasu :)

my raczej nie bedziemy wracac.no wlasnie tak to jest jak sie jest tu to chce sie byc tam jak sie jest tam to chce sie byc tutaj jeszcze my mieszkamy na strasznym zadupiu mialam tu kolezanke ale sie wyprowadzila inni znajomi tez daleko od nas w weekendy sie spotykamy pracy nie mam niestety i tak siedze jak dupa :p ale przeprowadzamy sie w marcu na szczescie a w opolsce calkiem inaczej zylam non stop znajomi praca imprezki :)

no korzystaj z siedzenia w domu i wyelgiwania sie na kanapie bo po dzidzi nie bedziesz narzekac na nude i nadmiuar czasu :) a msyl od pracy tez pewnie odfrunie jak pojawi i sie wizka zostawienia maluszka OBCYM :)

co tam porabiacie ? ja polozylam dzis malego o 18h30 i chce wkonu posegregowac zdjecia do wywolania i do albumu (-popodpisywac itp)... nazbieralo sie troszke tego..; a a propos zdjec
to bylismy dzis robic zdjecia paszportowe dla mnie i dla niusia mojego
i musze sie pochwalic ze dudus tak grzecznie siedzial, z epani zrobila za pierwszym razem ze glowka prosto jak trzeba, dorobila 2 zeby porownac i wybrac ladniejsze i skasowala taryfe jak za doroslego, bo zajelo chwile :)
teraz 2 wezme na paszport, a reszta do portfela i dziadkom :) niech sobie codziennie patrza na wnusia pieknego ;)))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
za tesciami????????????????????????????????? oj to mnioe powalislas. chcesz to ci moja etsciowa podesle od czasu do czasu :)
hehe no wiem że to dziwnie brzmi ale tak jest hehe:-D:-D Naprawdę moja teściowa to super babka jakiś wyjątek od reguły chyba:-D:-D
my raczej nie bedziemy wracac.no wlasnie tak to jest jak sie jest tu to chce sie byc tam jak sie jest tam to chce sie byc tutaj jeszcze my mieszkamy na strasznym zadupiu mialam tu kolezanke ale sie wyprowadzila inni znajomi tez daleko od nas w weekendy sie spotykamy pracy nie mam niestety i tak siedze jak dupa :p ale przeprowadzamy sie w marcu na szczescie a w opolsce calkiem inaczej zylam non stop znajomi praca imprezki :)
My mamy zamiar wrócić do PL pobyt tutaj traktujemy jak odskocznie, szanse życia na swoim i jako dobry start:-):-). Mamy zamiar dobrze to wykorzystać.. na pewno w PL nie moglibyśmy się usamodzielnić i pewnie mieszkalibyśmy z moimi rodzicami... A tak to mamy już coś swojego - domek. Świeżo postawiony:-D:-D W tym roku będziemy chcieli wstawić okna i porobić tynki i takie tam:-D:-D Miałam się nie chwalić ale nie mogłam się powstrzymać:-) tak się ciesze:-D:-D
no korzystaj z siedzenia w domu i wyelgiwania sie na kanapie bo po dzidzi nie bedziesz narzekac na nude i nadmiuar czasu :) a msyl od pracy tez pewnie odfrunie jak pojawi i sie wizka zostawienia maluszka OBCYM :)
No dokładnie!!! Mi się właśnie kończy macierzyński i teoretycznie powinnam wrócić do pracy pod koniec tygodnia ale zrezygnowałam bo tak jak pisze josephine nie chce zostawić Emi z obcymi choć przyznam się że mimo tego że nie nudzi mi się w domu i mała nie daje mi w kość to mimo wszystko tęskno mi za wstawaniem rano i pracą;-) chociaż to dziwne chyba hehe tak więc siedzimy w domku tylko jestem ciekawa jak będzie z porodem tutaj teraz jak nie będę pracować...

a jak wkleić tego linka na stałe ??:confused: bo ja próbowałam pod suwaczkami ale nie poszło:-:)sorry2: nie wiem czemu
Marylka na różowym pasku jest "szybkie menu" i tam w nim jest "edytuj sygnaturkę".
Jak Ci się to otworzy to tam jest okno do edycji i tam wklej skopiowany adres bloga i zapisz no i powinno już być a jak nie działa to nie mam pojęcia co jest grane:sorry2: Buziaki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe no wiem że to dziwnie brzmi ale tak jest hehe:-D:-D Naprawdę moja teściowa to super babka jakiś wyjątek od reguły chyba:-D:-D

My mamy zamiar wrócić do PL pobyt tutaj traktujemy jak odskocznie, szanse życia na swoim i jako dobry start:-):-). Mamy zamiar dobrze to wykorzystać.. na pewno w PL nie moglibyśmy się usamodzielnić i pewnie mieszkalibyśmy z moimi rodzicami... A tak to mamy już coś swojego - domek. Świeżo postawiony:-D:-D W tym roku będziemy chcieli wstawić okna i porobić tynki i takie tam:-D:-D Miałam się nie chwalić ale nie mogłam się powstrzymać:-) tak się ciesze:-D:-D

No dokładnie!!! Mi się właśnie kończy macierzyński i teoretycznie powinnam wrócić do pracy pod koniec tygodnia ale zrezygnowałam bo tak jak pisze josephine nie chce zostawić Emi z obcymi choć przyznam się że mimo tego że nie nudzi mi się w domu i mała nie daje mi w kość to mimo wszystko tęskno mi za wstawaniem rano i pracą;-) chociaż to dziwne chyba hehe tak więc siedzimy w domku tylko jestem ciekawa jak będzie z porodem tutaj teraz jak nie będę pracować...

super ze macie domek a co ma byc z porodem jak nie pracujesz??

witam Was kochane,ja tylko na chwile bo nadal slaba jestem,leki cos tam dzialaja bo kaszel mniej meczy,caly czas leze wstaje tylko do wc bo mam @ LOVELY-jak tam,zdalas i opijasz czy oblalas i placzesz:-)daj znac bo kciuki bola;-) dziekuje Wam kobietki za zyczenia powrotu do zdrowia-mam nadzieje,ze szybko stane na nogi:-(bo wcale nie jest mi lekko tak lezec,tyle pracy w domu i dzieci ktorych nie moge tulic,zeby nie pozarazac:wściekła/y:jutro sie do Was odezwe a tymczasem sciskam:tak::tak:

maryla86 a ja mam do ciebie pytanie czy z takich drewnainych lozeczek mozna zrobic potem kojec tak jak z turystycznego czy one maja jedna wysokosc tego dolu

mama05szybciutko wracaj do zdrowia dobrze ze leki dzialaja

Ostatnia edycja:
super z domkiem!!!! tez bym cciala miec wielki dom z ogrodkiem i w ogrodku bujaweczki i paiskownice :)

reklama
witajcie,

przyszłam się tylko przywitać bo znów zmęczona jestem ... więc i dziś Was nie doczytam;(
muszę mniej pracować... a dziś się dowiedziałam, że wystarczy jak 4 godziny będę w pracy;)

i chyba dziś pierwsze kopniaczki poczułam, fajniutko było;)

mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry