reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny dołaczam sie do was jesli można ;) Planujemy staranka za minimum 3 miesiace , moze troszke pozniej na maj czy czerwiec, tak czy siak ...2 dni temu mialam robiony zabieg, bylam w 10 tyg ciazy ale wykryto na usg puste jajo plodowe no i zaczelam juz je ronic wiec wykonano mi zabieg, najgorsze ze strasznie pokochalam i przywiazalam sie do tego dziecka, moj narzeczony tez, dosc ciezko to przezywamy wiec po prostu trzeba sie postarac o nowe, ponoc od takiego zabiegu trzeba odczekac 3 miesiace wiec poczekamy, moze poczekamy do kwietnia, moze do lipca jak bedziemy na wakacjach , co by nie bylo teraz nie potrafie o niczym innym myslec i bardzo bardzo chce miec wreszcie znowu ta mala istotke w brzuszku.

MADZIA-witam Cie,my tez stracilimy naszego pierwszego maluszka, w 9 tyg-doskonale wiem co czujesz-pytanie czemu to nas spotkalo,zal do calego swiata,rozczarowanie...wyplacz swoje bo to najlepsza metoda,zadne pocieszena nic tu nie zdzialaja. odczekajcie ten bezpieczny czas i podejmijcie nowe proby. jak widzisz na suwaczku teraz mam dwoje dzieci-bedzie dobrze-najwazniejsze,zemasz wsparcie w swoim mezczyznie.
mama ma racje ze pocieszenie nic nie zadziala ale mozesz spojrzec wlasnie na nia teraz jest mamusia 2 dzieciaczkow i z tego co mi sie wydaje jest szczesliwa takze glowa do gory wiadomo ze nic nie jest wam w stanie oddac tego co stracilyscie ale jak widzisz teraz moze musi byc tylko lepiej caluje was dziewczynki i witam nowa staraszke :-D

Asiu dobrze że Tobie humorek dopisuje ;-)
Marylka pamiętaj głowa do góry ;-)

Miłego dnia dziewczyny Ja zbieram się do pracy:)
Bużka
no stosuje sie do zalecen lekarza "nie denerwuj sie" i jak tu was czytam dziewczyny to jakos mi to latwiej idzie. zagladaj czesciej agnieszka :)
Witajcie dziewczyny :) nadrabiałam zaległości:)

sorka że tak puźno dziś ale wczoraj towaru nie zdążyłam wycenic i dziś kończyłam, potem porobie zdjątka i wrzuce na bloga :)

ale ogólnie od samego rana jestem nie wkurzona a wkur---- na mojego ślubnego, wkurzył mnie gnojek jeden jakies głupie fochy nie odzywam sie do niego (naogół bardzo rzadko sie kłucimy a jak coś to po 5 minutach nam przechodzi) ale dziś mnie tak wkurza jak nie wiem jakieś pretensje i głupie dogadywanie , niech spada na drzewo albo na dywan w nocy :):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i przez to zła jak osa od rana, i przez to mam ochote na fast fuda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a miał być zdrowo i kanapki przygotowane:-(

witam nową starczke, przykro mi ale bądźcie silni oboje :) i powodzenia

bedzie dobrze pomysl jak fajnie sie potem godzic :p

Ostatnia edycja:
reklama
wiem wiem przeciez dziewczyny że będzie dobrze ale latam wściekła jak osa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a to dodatkowo mnie wkurza, wogule podminowana jestem

mama05: zdrówka życzę

oj skad ja to znam u mnie jest tak samo a potem tak mi przykro ze na kogos nakrzyczalam np :( :zawstydzona/y:

moja szwagierka tez ma z tej firmy pytalam

dzieki kochana za inf my myslelismy co 3 dni ale skoro mozna co 2 tym lepiej hihi
bardzo podobnie myslimy ;-)
No czasem tak się zdarzy że ni stąd ni zowąd ktoś się zjawia i Cię małpuje:-):-) Tak jak ja Ciebie:-D:-D:-D

agus... perfumy tak. ale jak ja sobie kupie przez przypadek jedna z tych torebek ktore sobie upatrzylam, to pozniej sie w ta torebke spakowac bed emusiala ;) hahahahaahaha dobre! musze mojemu F. powiedziec, ciekawe czy tez go sytuacyjka tez tak rozbawi :))))))))))
Ej może nie było by tak źle... myślę że jak kocha to wybaczyłby:-D:-D A że lubię ryzyko to bym zaryzykowała:-D

josephine: z tych nerwów zapomniałam pochwalić Twojego suwaczka

a najgorsze jest to że pewno znoy ja pierwsza wyciągne ręke na zgode i to terz mnie wkurza - paranoja co

Hej dziewczyny dołaczam sie do was jesli można ;) Planujemy staranka za minimum 3 miesiace , moze troszke pozniej na maj czy czerwiec, tak czy siak ...2 dni temu mialam robiony zabieg, bylam w 10 tyg ciazy ale wykryto na usg puste jajo plodowe no i zaczelam juz je ronic wiec wykonano mi zabieg, najgorsze ze strasznie pokochalam i przywiazalam sie do tego dziecka, moj narzeczony tez, dosc ciezko to przezywamy wiec po prostu trzeba sie postarac o nowe, ponoc od takiego zabiegu trzeba odczekac 3 miesiace wiec poczekamy, moze poczekamy do kwietnia, moze do lipca jak bedziemy na wakacjach , co by nie bylo teraz nie potrafie o niczym innym myslec i bardzo bardzo chce miec wreszcie znowu ta mala istotke w brzuszku.
Strasznie Ci współczuje Kochana... to musi bardzo boleć <Przytulam mocno> Na pewno 2 maluch nie zamaże wspomnienia tego straconego ale na pewno pomoże znaleźć sobie nowe cele i sens życia... Ale głowa do góry! przykład mama05 pokazuje że później wszystko się ułoży i będzie lepiej:-) Witam w staraczkach 2011:-):-)
josephine-jesli to ma byc na walentynki i ma byc romantycznie to pierscionek:tak: agus kula-my zaczynam staania od czerwca wiec bedzie sie dzialo na forum bo kilka z nas juz bedzie testowala;-) KPI- jak sie czuesz Ty i Natalka:confused: Asiuasiu my o Zuzie staralismy sie 7 m-cy a o Dominika 4 m-ce Maryla-jak tam maz:confused:pozdrawiam. ja leze z zapaleniem oskrzeli i do tego rano dostalam @,leze na dole na kanapie pod koldra a Domis oglada bajki,maz wroci wczesniej i 2 dni bedzie w domu bo ja nie daje rady:no: LOVELY-jestem slaba,ale trzymam kciuki,daj znac po. trzymajcie sie zdrowo dziewczynki:tak:

joephine-piekny suwaczek Ty zdolna kobieto:tak::-D
Biedulko ty moja!!! Wracaj do zdrówka szybko a jak wróci mężulek z pracy to nie próbuj nawet wstawać z łóżka chyba że tylko do WC.

Witajcie dziewczyny :) nadrabiałam zaległości:)

sorka że tak puźno dziś ale wczoraj towaru nie zdążyłam wycenic i dziś kończyłam, potem porobie zdjątka i wrzuce na bloga :)

ale ogólnie od samego rana jestem nie wkurzona a wkur---- na mojego ślubnego, wkurzył mnie gnojek jeden jakies głupie fochy nie odzywam sie do niego (naogół bardzo rzadko sie kłucimy a jak coś to po 5 minutach nam przechodzi) ale dziś mnie tak wkurza jak nie wiem jakieś pretensje i głupie dogadywanie , niech spada na drzewo albo na dywan w nocy :):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i przez to zła jak osa od rana, i przez to mam ochote na fast fuda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a miał być zdrowo i kanapki przygotowane:-(

witam nową starczke, przykro mi ale bądźcie silni oboje :) i powodzenia
Ej Marylka to normalne... faceci już tacy są ale trudno bez nich wytrzymać;-);-) trzeba się po złościć na siebie żeby było ciekawiej no i żeby się można było pogodzić:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tego się raczej nie da ustalić kto kogo :-) Ale nie przestawajmy:-D:-D:-D
OK ja lecę się troszkę pokręcić po domku zajrzę później na pewno i znów mnóstwo materiału będzie do nadrobienia... ale to dobrze:tak::tak: Byle tak dalej:-D Buziaki :***

Tego się raczej nie da ustalić kto kogo :-) Ale nie przestawajmy:-D:-D:-D
OK ja lecę się troszkę pokręcić po domku zajrzę później na pewno i znów mnóstwo materiału będzie do nadrobienia... ale to dobrze:tak::tak: Byle tak dalej:-D Buziaki :***
jestem za :) i zobacz nawet nas wywialo do tej samej krainy wiecznego deszczu :)

reklama
agnieszka, jak dla mnie bomba !!!

marylka, jak czytam twoje posty to moje koleżanki z pokoju tak dziwnie na mnie patrzą:-p:-D:happy2: a mężulek pewnie już żałuje swoich fochów.

mama, jak się czujesz ??? leki działają ? a Dominik ?

a mnie się dziś nic nie chce... leń mnie dopadł i nie chce zostawić.

asiuasiu, nie stresuj się kochana brakiem @ napewno przyjdzie w porę.

Jak patrzę nieraz jak mój Karol jest absorbujący, to się boję jak to będzie z dwójką maluchów. Nie mogę nieraz nic w domu zrobić, bo tylko ręce i ręce...
Dziewczyny jak wy sobie radziłyście z dwójką maluchów ????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry