reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka dziekuje kochana :)
nie wazne kto reke wyciagnie, dopoki wyciagacie to jest ok :) a maz moze nie potrafi, glupio mu, duma itp a moze w duchu juz 5min "po" zaluje i ma ochote i nic tylko skulony czeka kiedy przyjedziesz ? :)

reklama
zapamarta: ciesze sie, że rozśmieszam Ciebie i całą reszte :) i poprawiam wam chumorek,
jak zwykle złamałam sie i napisałm do męza a ten bencwał - inaczej nie moge napisać zapomniał o co mu chodziło :no::no: MASAKRA Z TYMI CHŁOPAMI

jak coś to wstawiłam kilka nowych zdjęć :) na bloga

a mąż kazal winko kupić na wieczur - chyba chce mnie spić - i to w środku tygodnia :-D aż strach pomyśleć co będzie potem :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem za :) i zobacz nawet nas wywialo do tej samej krainy wiecznego deszczu :)
No dokładnie:tak: Nie wiem jak Tobie ale mi mimo tego że tu tyle pada i wieje to i tak się podoba:-D:-D

a mąż kazal winko kupić na wieczur - chyba chce mnie spić - i to w środku tygodnia :-D aż strach pomyśleć co będzie potem :-D:-D:-D
Jak to nie wiesz co będzie potem... Godzenie:-D:-D To po sprzeczkach jest najlepsze:tak::tak::tak: Kochana dobrze że jesteś z nami:-):-)

No dokładnie:tak: Nie wiem jak Tobie ale mi mimo tego że tu tyle pada i wieje to i tak się podoba:-D:-

tez mi sie podoba jakos tak spokojniej tylko tesknie za mamusia :-:)zawstydzona/y:

marylka chlopaki nie placza superr bodziaczek i lozeczko tez bardzo mi sie podoba i cena bardzo dobra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tez mi sie podoba jakos tak spokojniej tylko tesknie za mamusia :-:)zawstydzona/y:
No właśnie... mi też tęskno za rodziną znajomymi i (co się może wydać dziwne) za teściami...:-:)-( No i za tyloma miejscami w których spędzaliśmy czas :tak: Ale jak już wrócimy do PL to będziemy tęsknić za IRl i za tymi miejscami i ludźmi stąd:-:)-( Ehh to życie ciągle za czymś się tęskni i już;-)

No właśnie... mi też tęskno za rodziną znajomymi i (co się może wydać dziwne) za teściami...:-:)-( No i za tyloma miejscami w których spędzaliśmy czas :tak: Ale jak już wrócimy do PL to będziemy tęsknić za IRl i za tymi miejscami i ludźmi stąd:-:)-( Ehh to życie ciągle za czymś się tęskni i już;-)

my raczej nie bedziemy wracac.no wlasnie tak to jest jak sie jest tu to chce sie byc tam jak sie jest tam to chce sie byc tutaj jeszcze my mieszkamy na strasznym zadupiu mialam tu kolezanke ale sie wyprowadzila inni znajomi tez daleko od nas w weekendy sie spotykamy pracy nie mam niestety i tak siedze jak dupa :p ale przeprowadzamy sie w marcu na szczescie a w opolsce calkiem inaczej zylam non stop znajomi praca imprezki :)

reklama
a jak wkleić tego linka na stałe ??:confused: bo ja próbowałam pod suwaczkami ale nie poszło:-:)sorry2: nie wiem czemu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry