reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - najważniejsze teraz to nie wpaść w dołek :) Dobrze, ze sobie organizujesz jakoś czas.....Myślę o Tobie i życzę ogarnięcia tego chaosu :))

reklama
Wózek w prezencie? To chyba niezbyt taktowne w obecnej Twojej sytuacji....

Maniek Kochana robi postępy :))) Jak jeszcze wczoraj się prężył i uciekał z kibelka, tak dzisiaj nastąpił PRZEŁOM :-) Trzy razy wysiusialiśmy się do kibelka, a raz nawet zrobiliśmy kupkę :-D)))

Ostatnia edycja:
Piję piwo, za którym nie przepadam, ale odpieluchowanie i mecz zrobiły swoje :-) Na zdrowie i do przodu!!!

Olivka - Ty wiesz jaki numer z tą bluzeczką różową? Zaraz zrobiłam przelew i czekam....cisza, w końcu napisałam maila, dwa dni - cisza :/
Zadzwoniłam do tej dziewczyny, a ona mi mówi, że ta bluzka nie jest na sprzedaż, że nastąpiła pomyłka, że mama miała napisać maila ale nie wie dlaczego nie napisała, i że pieniądze mi prześle...A tak się cieszyłam :(

Biedna Ninka :-( Ucałuj laleczkę :* I niech uważa :)

Ale co mam zrobić?
Jedyne co, to dam negatywa, pierwszego zresztą i mam nadzieję ostatniego :/ Przykro mi...

Dziękuję Ci bardzo....Pytałam właśnie Szanownego czy są pieniądze na koncie za bluzkę + wysyłka, i oczywiście NIE MA :no: Poczekam do poniedziałku, jeśli nadal ich nie będzie, zadzwonię do niej jeszcze raz i już nie będę taka grzeczna i wyrozumiała.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry