reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made, Rureczko dziękuję Wam! Aż mi serducho mocniej zabiło! A trzymać cały czas aż nie powiem, że można już puścić :-p Sprawa ważna, związana z mieszkaniem, ale nie chcę mówić na razie za dużo, bo się pokomplikowało, ale jest jakaś nadzieja, że się wyprostuje.

No i jak miło, że jest ruch na BB :-) A Kocurka wywołuję o tak: "Miau miau! Miauuuuuuuuuuuuuu! Miauuuuuuuuuuuuuuuuuu!"

A znacie to: "BYTKA ABO NE BYTKA - TO JE ZAPYTKA" ? Przeczytałam pokochałam! Uczę się czeskiego przed sobotą :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Lilu - tak właśnie myślałam, ze to o mieszkanko chodzi :))) W takim razie trzymam z całych sił i nie puszczam aż będzie wolno :-) Kurczę, jestem taka podekscytowana, tak bym chciała żeby Wam się dobrze działo po tych wszystkich komplikacjach :)

Liluś dziękuje bluzeczka piękna, aż w niedzielę polecę do big stara;))) za Ciebie trzymam mocno kciuki...kurcze no niestety dzieci mocno obniżają zdolność kredytową...u nas też jest lipa dopóki ja nie pracuję...

Made gratuluje zdolnej córki

a ja dziś zabiegany dzień, poczta, wyniki u lekarza, szybko na ryneczek, potem dzieci;))) a jeszcze całkiem niedawno zostaliśmy właścicielami 5 małych rozdartych kociąt-mają już gdzieś koło miesiąca a dopiero je wytropiliśmy-sprytna ta nasza kotka;))

buziaki dla wszystkich!!!

Paulinka i co z tymi kotkami???? Ty masz za dużo, a my tu mamy o jednego Kotka za mało! I ciekawa jestem co w BIG STARZE załatwisz - ale cena dość rozsądna mi się wydaje :-p

Made no powiem Ci jeszcze, że oglądałam takie super mieszkanko - niby nic szczególnego, mały blok z płyty, okna salonu na wschód - ale tak się tam dobrze poczułam! Normalnie się zakochałam i napaliłam! Tylko jest właśnie problem, bo już jest ktoś chętny, a mój pan poleciał dziś do banku potwierdzić zdolność kredytową jaką mu wyliczyli jak chodził po różnych bankach i nagle się okazało, że ma tylko połowę tego, co miał wcześniej :zawstydzona/y: Mimo, że te same papiery pokazał...W innych bankach dali mu dwa razy więcej, ale może się również okazać, że to tylko zachęta, żeby przyciągnąć klienta, a potem bach...
A mieszkanie duuuuże - bo aż 74 metry :tak:

A czytałyście ten tekst po czesku, który w poście wyżej dodałam?:-p

Lil ja czytałam ale nie kumam czeskiego mimo,że ten kraj mi się bardzo podoba-a ku gwoli ścisłości- po podwórku biega właśnie 8 kotów-3 starsze i 5 maluchów;)))

zapraszam na biszkopta z galaretką i truskawkami!!!sama robiłam!!!pychota;))

Paulinka: BYĆ ALBO NIE BYĆ OTO JEST PYTANIE :-p

I dawać ciasto! Choćby w wersji foto tylko :-p

A wśród tych kotów nie widać gdzieś naszego??? :eek:

Paulinko a mnie jutro nie będzie :-( Choć pewnie i tak nic do jutra nie zostanie, a takiego ogryzionego to nie chcę :-p:-p:-p:-p

Chyba lecę pod kołderkę - jakby mnie jutro nie było to będę jak będę, jak wrócę to wrócę i się nie przewrócę!

Ostatnia edycja:
reklama
Chciałam tylko powiedzieć DOBRANOC:))

Mało mnie teraz będzie chwilowo:( W pracy atmosfera jak już pisałak - koszmarna!!!! Dziś było spotkanie motywujące - czyli czytajcie zastraszające pracowanków... no i przez chwilę nie będę mogła z pracowego pisać:(( postraszyli monitoringiem wewnętrznym więc pewnie ze 2 razy sprawdzą co by atmosferę grzy utrzymać....
postaram się wieczorem zaglądać z domu chociaż czasem:)

będę tęsknić....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry