reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jest kuot i się wita serdecznie :))

A u nas jest tak - w dzień Ola moja śpi raz, i w dodatku mniej, niż 2h, a wieczorem chodzi spać o 20, po czym śpi kwadrans/pół godziny i wstaje :-p Następnie do 24 udaje się ją uśpić, po czym 5/6 wstaje :-p I caaaaaaaały dzień mamy na krok nie opuszcza :sorry2: A poza tym - włazi już wszędzie! Zabezpieczam gniazdka, kanty i ciągle latam z mopem, myjąc Oli pole wędrówek ;-)
Zobacz załącznik 475231Zobacz załącznik 475232Zobacz załącznik 475233
Zobacz załącznik 475234Zobacz załącznik 475235Zobacz załącznik 475236
Zobacz załącznik 475237Zobacz załącznik 475238Zobacz załącznik 475239

Ostatnie zdjęcia są z przychodni :-) Mierzymy tylko 70cm i ważymy 8300 :sorry2: Spadłyśmy do 25 centyla, cokolwiek to znaczy :eek::-p

MADE :*** :sorry2::sorry2::sorry2:

Uzbroiłam się w kawę i czekam....
Mała jeszcze nie straciła cierpliwości w łóżeczku obok, zapycham jej rozdartą buzię kruszkami ciastka :-p

Jeju :-) Oleńka cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowna!!!! :-D:-D:-D))) Napaczeć się nie mogę :zawstydzona/y:
KUOTKU! Nareszcie! Bardzo tęskniłam, bardzo :sorry2: wiesz co znaczą dla mnie dwie kawy dziennie? NIC! :-) ja muszę funkcjonować : ))))))))
Lecę wysadzić siura :))) może się uda ;)

:-):-):-)

O rany..!!! Jest i rudzioch.. i taki z fajnymi pręgami na grzbiecie !!! I lamparcik!! Chcę WSZYSTKIE :-D

MADE jak tam wysadzenie ??? :eek:

Ostatnia edycja:
Kocur uważaj bo ich jest aż 5;))) a jeden zyskał już przydomek 'rozdarciuch'- no drze się o wszystko;))) lepiej niż nasze dziewczynki;)))

zmykam bo znów bark mi odmawia posłuszeństwa-miłego weekendu i do zobaczenia!!!

Papa PAULA !! Miłego! :-) I zostawiłaś ze mną to pyszne ciacho... :dry:

Muszę spróbować położyć darciocha, bo na nos się ze zmęczenia przewraca... ciekawe, czy się da :-p

Ostatnia edycja:
hej :)

ale pusto tutaj ostatnio :(
ja tez nie pisze za duzo ... czasu ciagle brak

z dobrych wiesci doszedl moj wozek w koncu !! ale mam radoche hehe
jest super , naprawde godny polecenia :)
prowadzi sie rewelka , wyglada slicznie , ma spory kosz na zakupy i wogole same ohy i ahy :)

dzisiaj w parku maly poznal kolege hehe
kurcze on nie ma kontaktu z dziecmi nic , wiec w szoku bylam , ze tak fajnie od razu sie zakumplowal ;) glaskal chlopczyka po raczce , smial sie jak nakrecony i gadal , potancowal przy lawce troche :)

teraz lata i rozrabia , energia go roznosi cos
ostatnio wszedl mi na lawe :szok:
rosnie diabel wcielony hehe

kilka fot z dzisiaj :)
park.jpgkibic.jpg

Kochane moje ja mimo tej ciszy bardzo bardzo bardzo bardzo chciałam Was prosić o trzymanie kciuków w baaaaaardzo dla mnie ważnej sprawie. O wysyłanie w kosmos pozytywnych myśli W LILI_SPRAWIE! Z góry dziękuję i w rączki całuję!
l

to trzymam z calych sil &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))

Chciałam tylko powiedzieć DOBRANOC:))

Mało mnie teraz będzie chwilowo:( W pracy atmosfera jak już pisałak - koszmarna!!!! Dziś było spotkanie motywujące - czyli czytajcie zastraszające pracowanków... no i przez chwilę nie będę mogła z pracowego pisać:(( postraszyli monitoringiem wewnętrznym więc pewnie ze 2 razy sprawdzą co by atmosferę grzy utrzymać....
postaram się wieczorem zaglądać z domu chociaż czasem:)

będę tęsknić....

o kurcze az tak zle w pracy ?? oby sie poprawilo szybko i obys znowu mogla pisac z nami ;))) &&&&&&&&&&&&&&

Jest kuot i się wita serdecznie :))

A u nas jest tak - w dzień Ola moja śpi raz, i w dodatku mniej, niż 2h, a wieczorem chodzi spać o 20, po czym śpi kwadrans/pół godziny i wstaje :-p Następnie do 24 udaje się ją uśpić, po czym 5/6 wstaje :-p I caaaaaaaały dzień mamy na krok nie opuszcza :sorry2: A poza tym - włazi już wszędzie! Zabezpieczam gniazdka, kanty i ciągle latam z mopem, myjąc Oli pole wędrówek ;-)
Zobacz załącznik 475231Zobacz załącznik 475232Zobacz załącznik 475233
Zobacz załącznik 475234Zobacz załącznik 475235Zobacz załącznik 475236
Zobacz załącznik 475237Zobacz załącznik 475238Zobacz załącznik 475239

Ostatnie zdjęcia są z przychodni :-) Mierzymy tylko 70cm i ważymy 8300 :sorry2: Spadłyśmy do 25 centyla, cokolwiek to znaczy :eek::-p

ale slodziak ;)))
widze tez z miolta latasz ? ja kurcze wszystkie meble mam oplute i odciski lapek na nich , o podlodze nie wspomne ...

Dobry-dla koleżanek do kawki;))

Zobacz załącznik 475255
a to nasze małe zoo;))

Zobacz załącznik 475251

ciacho pycha ;))
ale kotki !!!!!!!!!!!!!!!!!! cudne sa :)))

reklama
Hej :))
Zastanawiam się czy zamknąć oczy na długo....bardzo się denerwuję tym meczem :eek: Myślę też jak to KUOTY wyczymajom :sorry2: Wrocław teraz przeżywa oblężenie :)

Asionek - pokazuj wózek!!! Natan cudny :-) i taki niezwykle pozytywny :))) Śliczny chłopczyk :-D

Paula - wyślij mi jednego takiego miauczącego :sorry2: cudowne kocięta :))) Ciacho wygląda PYSZNIE!!! Jak proste, to poproszę o przepis :))

Olivka - witaj! Mam nadzieję, ze jest znośnie :)

Wszystkie BBabeczki dostają buziaki od LILI, która odpoczywa z rodzinką u teściowej na wsi :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry