reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rureczko jak miło Cię widzieć z Twą propozycją spa dla Made! Cudo!!!! Jak Zuzia??????

Boogie a Ciebie jak miło widzieć!!!!!!!!! Czy ja dobrze czytam, że Ty masz jakąś nową pracę??? Na czym ona polega? Zadowolona jesteś? Trzymam kciuki za Ciebie i liczę na to, że będzie Ciebie więcej z nami :-)

Monia witaj w klubie! Ja dziś w nocy to się czułam jak mama noworodka z pogryzionymi brodawkami - nie wiem co się dzieje...I też nie wiem co robić, bo w sumie chciałam niby karmić jak najdłużej...Maciuś od 8 miesiąca na wieczór pił mleczko z butli - a ja go karmiłam rano i w ciągu dnia jak trzeba było. I tak chciałabym teraz, ale czy się uda? A co w ogóle u Ciebie słychać? Lepiej już?

Nie ukrywam, że tęsknię za wszystkimi Koleżankami bardzo bardzo...

Lil to teraz sobie wyobraź że Wiki ma 5 zębów!!!!!!!! Chyba do krwi mnie pogryzła ale nie miała czasu patrzeć...
Ja sobie obiecałam że do roku ją będę karmić! wieczorne karmienie sobie chcę zostawić bo ona nie umie usnąć inaczej... Ale poza tym jednym to KONIEC!!!!!!! Na wieczór ją napycham kaszą i jest ok. ale koło 1 robi się głodna a w międzyczasie tez sie przysysa ostatnio....
A z nami tak sobie... ostatnie 2 dni spokojne... zobaczymy... w pracy już lepiej więc mam więcej siły na dom...

Lil niby śpi ale nie śpi, tylko pręży się i próbuje kupę zrobić i wcale jej nie idzie:eek: tak mi jej szkoda ale nie mogę znowu dać czopka bo się przyzwyczai. Będziemy czekać aż sama zrobi.
Dzisiaj idę do żłobka sprawdzić czy pamiętają o nas... coś czuję, że będą problemy. A jutro do księdza:baffled: trzeba chrzciny załatwić i mieć z głowy!

Dzien doberek!

Moj troll dzis konczy 7 miesiecy i na te okazje zafundowal mamie i tacie noc z piekla rodem!!! :szok::szok::szok::szok: Szok, jedna noc OK, a 3 nastepne po prostu straszne! :no::-:)sad: Dzis 2 kawy to za malo, wiec lece po trzecia... :sorry:

Jos - super ten dywanik!

Lil - wspolczuje nocki, kochana... Widze, nie tylko ja dzis! Chcialabym, zeby juz sie tak u Was ulozylo, zebys mogla sie przynajmniej raz na jkis czas wyspac i podladowac akumulatorki, bo to jednak inaczej, czlowiek od razu lepiej na siwat patrzy! :sorry: Trzeba wierzyc, ze juz niedlugo wszystko sie unormuje!

Monia - jak tam u Was?
Dobrze, ze i noc lepsza, i w pracy spokojniej!

Mademoiselle - co u Was? Jak odpieluszkowanie?

Rurka - a masujesz corci brzuszek?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane :))))
Ja jeszcze żyję wczorajszym koncertem:sorry2: człowiek patrzy i z podziwu wyjść nie może, a i taka tęsknota jakaś za młodością w serce się wkrada....
Przepiękne to było :)))) Chusteczki słone jak Morze Północne :zawstydzona/y:

monia - butelka to Chicco benessere z kauczukowym smoczkiem :)
Współczuję tych nocy :( Jak ja się cieszę, że ja już mam to za sobą.....życzę Ci i LIL aby również Wam się udało odcyckować glonojady :))

mary - raz do kibelka a cztery na podłogę :-) ale latamy dzielnie i siadamy....najważniejsze to przyzwyczaić dupkę i siurka do kibelka bo na nocnik to nawet nie chce patrzeć :eek: traktuje go jak piłkę :))))

boogi - DZIĘKUJĘ :*:*:*:*:*:*:* Czy Remiś tak ładnie z babcią tupta?

hej ;)
ktos na kawke chetny ? :)))

asionek : super ze N. poodba sie na basenie :) a chodzicie na bébés nageurs, czy tak po prostu sami ????? ja to sie boje choliwka .... a tu zdjecie dywaniku zamowionego :

1434950.jpg

dywanik super !!

a czego sie boisz ?
my bylismy sami , ale chce tez isc na kurs plywania z instruktorami skoro malemu sie tak podoba plywanie i nurkowac chce , a ja sama sie go puscic boje ;))

Asionku a ta koleżanka pozytywnie do ciąży nastawiona? Jak się czuje?? Ja jak pomyślę, że teraz przy Martynce i
Maciusiu miałabym przeżywać trudy ciąży to mi się zimno robi. Ale dałabym pewnie radę. Tylko co by ze mnie potem zostało :baffled: Strzępek nerwów i kilka siwych włosów...:angry:

no ja sobie tez nie za bardzo wyobrazam teraz miec bobasa drugiego ;)
jednak takie male potrzebuje duzooo opieki i uwagi mamy , a przy noworodku to raczej trudno pogodzic wszystko

Dzień do- bry! :cool2:

Żyjemy, żyjemy :-p tylko czasu totalnie brak... no od dwóch tygodni jestem codziennie na 14 w pracy :sorry: musimy dograć grafik, ale na razie jest jak w tej chwili, więc wieczorem padam, jak przychodzę, to tylko prysznic i do łóżka :sorry:

ale czytam na bieżąco, tylko w tej chwili :confused: :zawstydzona/y::szok: no nic nie pamiętam co czytałam wieczorem, ale moje drogie koleżanki, jak piję kawusię z ekspresu :cool2: to zawszę myślę o BB :tak:

aha i wystosowuję postulat o więcej zdjęć wszystkich naszych Robaczków :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: :happy2:

co jest z POK???

brakuje tutaj ciebie !! najwazniejsze , ze wszystko u was dobrze :)
a jak w nowej pracy ? podoba ci sie ?

Cześć:)

Asionek moja siostra tak zaszła w ciąże:) A nawet gorzej bo młody miał 3 miesiące:) Rafik 19 marca skończył roczek a 1 kwietnia urodził się Piotruś:)) W zeszłym roku to było i do tego rafik byl żywiony pozajelitowo i różne rzeczy się działy... I jakoś tam dają radę...

Boogie jak miło cie widzieć i czytać:)))) Pisz czasem:) niekoniecznie musisz czytać:)

Made, Kocie ja poprosze jeszcze raz nawę tej cud butelki! I o rade jakie mleko kupic dla dziecia który będzie dopiro zaczynał pić.. Mam dość! Niespanie mi nie przeszkadza, wiercenie w łóżku przeżyję.. ale dziś zostałam dotkliwie pogryziona przez sen!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przez sen więc nie mogłam nic poza zabraniem cyca... Boli okropnie! Mam dość!!!!!!!!!! Od 25 czerwca mam tydzien urlopu i się biorę za odcycowanie! A prze chciałabym nauczyć butli trochę... POMOCY!!!!

wow to niezle szybko siostra zaszla w ciaze :)
no , ale dala rade :)
moze kup ta butle co Made ma ?
ja chyba dociagne do roku niecalego i konczymy cycowanie , ale jak to bedzie to nie wiem za bardzo , bo Nat to najchetniej pije z gwinta prosto , butli nie chce tknac :/

Lil niby śpi ale nie śpi, tylko pręży się i próbuje kupę zrobić i wcale jej nie idzie:eek: tak mi jej szkoda ale nie mogę znowu dać czopka bo się przyzwyczai. Będziemy czekać aż sama zrobi.
Dzisiaj idę do żłobka sprawdzić czy pamiętają o nas... coś czuję, że będą problemy. A jutro do księdza:baffled: trzeba chrzciny załatwić i mieć z głowy!

ehh maja sie te dzieci z tymi brzuszkami :(
na pocieszenie ci powiem , ze czas szybko leci i juz niedlugo bedzie lepiej !!

rureczka!!!!!!! Z tego wszystkiego zapomniałam napisać o Twoim cudownym znalezisku :-D Szkoda tylko, ze to w Dubaju hehe :)))))))))

reklama
monia - taka, tylko 0+, pokazana butelka jest od 4+ do papek, Wiki może mieć trudności, będzie Jej zbyt szybko lecieć z tego smoczka, dzieci karmione piersią muszą przejść na początek na smoczek o wolnym przepływie, bo inaczej mogą się krztusić :/ Poszukaj identycznej tyle, że 0+

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry