reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam moje drogie ;-)
i juz po roczku impreza udana ;-)
młody po 8 h nie spanie kolo 15stej zasnąl ale tylko na godzikne ;-) pozniej bylismy u fotografa na malej sesji ;-) . i mój mężcyzna stał sam z 2 min a fotograf cykał i bujał sie sam na koniku ;-)
także dzien pelen wrażeń ;-)

DSCF7088.jpgDSCF7138.jpgDSCF7150.jpgDSCF7152.jpg

Mloda super super! Prawie tak hucznie jak na weselu! :-) Tylko gdzie panna młoda? :-p Bo pan młody niezłe ciacho!

Lilu :* Przesłodkie te mokre całusy :-p:-) DZIĘKUJĘ!!! Wyściskaj i wycałuj cytruska :*
U nas nocki REWELACYJNE!!!!!!!!!! Boris dwie ostatnie noce przespał CAŁE, a dzisiejszej nocy zrobił sobie jedną pobudkę na 20ml mleka :-) po czym zaraz usnął :))))) SEN to piękne zjawisko :)))))))))))))))))))))))))
Teraz walczę z Mańkiem, bo od dwóch dni próbujemy odpieluchować i jest MASAKRA :/ Nie chce mi siedzieć na nocniku, chodzi do kąta i leje....już mi brakuje cierpliwości....:((

Dzien dobry!

Nie wlatuje, bo u nas nadal pod gorke. :-(

Carolineee - dziekuje, kochana, raz jeszcze! :happy: Krem jest niesamowity. Mia nadal sie troche drapie po buzi, ale juz nie az tak i zreszta u niej to chyba po prostu nawyk... Dzieki! :-*

Palemka - gratulacje coreczki i spokojnych ostatnich 12 tyg. ciazy!

Mlodamamusia - fajne foteczki!

Wiola - zalapalam sie na fotke Franusia! Sliczny!

Lil - super, ze juz macie ospe z glowy!

Mademoiselle - trzymam kciuki za cierpliwosc i akcje odpieluchowania!

Nie wiem, co u reszty, ale pozdrawiam!

Made zazdroszczę snu!!! Ja z soboty na niedzielę miałam 1 pobudke o 3 (od 20 spała) i było pięknie.... ehhh
współczuję przeprawy z Mańkiem.... Ale jak Borysek załapał butlę to Maniek załapie nocnik!!! I wtedy będziesz już żyła w błogim szczęściu:)))

Mary tule.... dobrze że Mii buźka lepiej:)

Potrzebuję pomocy... Musze wybrac wzór tortu na roczek... i mam straszny problem...
Kubuś puchatek z jedynką 005.jpg
tort-z-figurką-fifi.jpg
Chrzest i roczek 007.jpg

chyba że coś jeszcze znajdziecie...

hejo

Rureczko ja miałam takie krople, tylko bez słonika na kartoniku...może opakowanie zmienili???

Młoda- Rafik cudny a widzę,że urodzinki hucznie wypadły;)))

Made super,że Boris tak ładnie sypia a Maniek załapie-pamiętaj-KONSEKWENCJA!!!!!!!

Monia ja też siedzę nad tematem tortu;))) mi się kubuś jak już podobał;))))

a dla reszty koleżanek pozdrowionka;)))

reklama
Paula - nie wiem jak mam się wobec niego zachować....pozwolić mu sikać na podłogę? czy jednak trzymać na siłę na nocniku, który ewidentnie go parzy....no jeszcze w życiu mi się tak nie wydzierał...:eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry