- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
mademoiselle
Fanka BB :)
Lilu :* Przesłodkie te mokre całusy :-) DZIĘKUJĘ!!! Wyściskaj i wycałuj cytruska :*
U nas nocki REWELACYJNE!!!!!!!!!! Boris dwie ostatnie noce przespał CAŁE, a dzisiejszej nocy zrobił sobie jedną pobudkę na 20ml mleka :-) po czym zaraz usnął )))) SEN to piękne zjawisko ))))))))))))))))))))))))
Teraz walczę z Mańkiem, bo od dwóch dni próbujemy odpieluchować i jest MASAKRA :/ Nie chce mi siedzieć na nocniku, chodzi do kąta i leje....już mi brakuje cierpliwości....(
U nas nocki REWELACYJNE!!!!!!!!!! Boris dwie ostatnie noce przespał CAŁE, a dzisiejszej nocy zrobił sobie jedną pobudkę na 20ml mleka :-) po czym zaraz usnął )))) SEN to piękne zjawisko ))))))))))))))))))))))))
Teraz walczę z Mańkiem, bo od dwóch dni próbujemy odpieluchować i jest MASAKRA :/ Nie chce mi siedzieć na nocniku, chodzi do kąta i leje....już mi brakuje cierpliwości....(
mary-beth
Dzien dobry!
Nie wlatuje, bo u nas nadal pod gorke. :-(
Carolineee - dziekuje, kochana, raz jeszcze! Krem jest niesamowity. Mia nadal sie troche drapie po buzi, ale juz nie az tak i zreszta u niej to chyba po prostu nawyk... Dzieki! :-*
Palemka - gratulacje coreczki i spokojnych ostatnich 12 tyg. ciazy!
Mlodamamusia - fajne foteczki!
Wiola - zalapalam sie na fotke Franusia! Sliczny!
Lil - super, ze juz macie ospe z glowy!
Mademoiselle - trzymam kciuki za cierpliwosc i akcje odpieluchowania!
Nie wiem, co u reszty, ale pozdrawiam!
Nie wlatuje, bo u nas nadal pod gorke. :-(
Carolineee - dziekuje, kochana, raz jeszcze! Krem jest niesamowity. Mia nadal sie troche drapie po buzi, ale juz nie az tak i zreszta u niej to chyba po prostu nawyk... Dzieki! :-*
Palemka - gratulacje coreczki i spokojnych ostatnich 12 tyg. ciazy!
Mlodamamusia - fajne foteczki!
Wiola - zalapalam sie na fotke Franusia! Sliczny!
Lil - super, ze juz macie ospe z glowy!
Mademoiselle - trzymam kciuki za cierpliwosc i akcje odpieluchowania!
Nie wiem, co u reszty, ale pozdrawiam!
Made zazdroszczę snu!!! Ja z soboty na niedzielę miałam 1 pobudke o 3 (od 20 spała) i było pięknie.... ehhh
współczuję przeprawy z Mańkiem.... Ale jak Borysek załapał butlę to Maniek załapie nocnik!!! I wtedy będziesz już żyła w błogim szczęściu))
Mary tule.... dobrze że Mii buźka lepiej
Potrzebuję pomocy... Musze wybrac wzór tortu na roczek... i mam straszny problem...
chyba że coś jeszcze znajdziecie...
współczuję przeprawy z Mańkiem.... Ale jak Borysek załapał butlę to Maniek załapie nocnik!!! I wtedy będziesz już żyła w błogim szczęściu))
Mary tule.... dobrze że Mii buźka lepiej
Potrzebuję pomocy... Musze wybrac wzór tortu na roczek... i mam straszny problem...
chyba że coś jeszcze znajdziecie...
rruurrkkaa
Mama Misiatków
dziewczyny czy te krople Sab simplex to takie?
SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml
SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml
paulina.pro
hejo
Rureczko ja miałam takie krople, tylko bez słonika na kartoniku...może opakowanie zmienili???
Młoda- Rafik cudny a widzę,że urodzinki hucznie wypadły))
Made super,że Boris tak ładnie sypia a Maniek załapie-pamiętaj-KONSEKWENCJA!!!!!!!
Monia ja też siedzę nad tematem tortu)) mi się kubuś jak już podobał)))
a dla reszty koleżanek pozdrowionka))
Rureczko ja miałam takie krople, tylko bez słonika na kartoniku...może opakowanie zmienili???
Młoda- Rafik cudny a widzę,że urodzinki hucznie wypadły))
Made super,że Boris tak ładnie sypia a Maniek załapie-pamiętaj-KONSEKWENCJA!!!!!!!
Monia ja też siedzę nad tematem tortu)) mi się kubuś jak już podobał)))
a dla reszty koleżanek pozdrowionka))
reklama
mademoiselle
Paula - nie wiem jak mam się wobec niego zachować....pozwolić mu sikać na podłogę? czy jednak trzymać na siłę na nocniku, który ewidentnie go parzy....no jeszcze w życiu mi się tak nie wydzierał...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: