reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made mam nadzieję, że codziennie będzie po troszku lepiej - doczytałam tylko, że coś Cię trapi, ale nie doczytałam co - więc nie wiem, co więcej powiedzieć jak tylko tyle, że ściskam Cię od stóp do głów! Czasem nawet najpiękniejsze słońce zakryje mała chmurka, ale wiatr zawsze tę chmurkę przepędzi

Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęękneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Liluś - jesteś KOCHANA!!! Bardzo mi było poczeba tych słów

Ostatnia edycja:
Made to Ty jesteś kochana! Każdego z nas wspierasz i ściskasz ile trzeba a nawet więcej - ja bym chciała chociaż w połowie tak Cię uściskać i wspierać jak Ty mnie ściskałaś i wspierałaś! A jak mogę coś jeszcze zrobić to dawaj znać! Teraz ucieknę pod kołderkę i mój sen dedykuję Tobie i Twojemu dobremu samopoczuciu!

Lilu - DZIĘKUJĘ CI Z CAŁEGO SERCA :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Olivka - ja to se tak myślę, że za Twoją @ to sam ginekolog nie nadąży :eek: no takie rzeczy co łona wyprawia, to

czesc lilku :-D u nas dobrze, zaczełysmy 7 miesiąc, ale mała pcha się na świat juz od prawie miesiąca, biore fenoterol i nospe forte i dużo leżę. Co zrobić ? Mam cały czas twrady brzuch, skroconą szyjkę i rozwarcie - super co ?? hehe :tak:

hej ;)

ja mam meza w domu do srody rana no i co za tym idzie malo czasu ...

Nat rozrabia , dzisiaj prawie mi na glowe szklanke wody wylal jak spalam , znaczy wode wylal hehe , ale polecialo kilka cm od moich wlosow .... lobuziak rosnie jak nic :)

Karolina co do okresu nie podpowiem nic chyba do gina trzeba isc ? moze przez tabsy ?

Rureczka u nas nie pomagalo nic ze specyfikow ,wiec wiem co czujesz :( przytulanie najlepiej , plus suszarka lub okap w razie mega placzu dawaly rade i usypialy malego probowalas ?
oby przeszlo szybko &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Made mam nadzieje , ze juz lepiej u ciebie !!! :)

Kotek Olenka super jak zawsze , mala lobuzica :)

Carola specjalnie dla ciebie. wlasnie tak spi Franus w chwili obecnej

jejku jaki on malusi i slodki jest !!!! ;))

asionek : super ze maly juz btak ladnie ci stoi :) silny jest ! u nas jeszcze daleko do siedzenia, moje dzieci to wszystkie takie leniwe, za lojcem - dla jasnosci czyj ten niesportowy gen ;)

no silny na moje nieszczescie , myslalam , ze da mamie jeszcze ws pokoju posiedziec kawy sie napic , a jest coraz weselej ... nic jakos to przetrwamy :)

oj juz sie nie moge doczekac fotek domku !! napewno bedzie pieknie :)))

czesc lilku :-D u nas dobrze, zaczełysmy 7 miesiąc, ale mała pcha się na świat juz od prawie miesiąca, biore fenoterol i nospe forte i dużo leżę. Co zrobić ? Mam cały czas twrady brzuch, skroconą szyjkę i rozwarcie - super co ?? hehe :tak:

hej , kope lat :)
kurcze niezle mala sie spieszy , ale lepiej niech jak najdluzej siedzi w brzuszku sobie :)))
a ty lez sobie i korzystaj z blogiego spokoju ktory za chwile sie skonczy ;))

Palemko kochana!!!!!!!!!!!! Leż leż leż - niech mała jeszcze parę tygodni się wstrzyma! Czyli dziewczynka!!!!!! GRATULUJĘ!!!!! A jak się tak ogólnie czujesz??? Jak nastroje??? Jak leżysz to możesz codziennie nam meldować :-p:-p:-p

Made i jak nocka?? Bo mi się całkiem dobrze spało :tak::tak::tak: Jak Twój nastrój??? A Borysek już odcycowany? Jak śpi w nocy??

reklama
hej:)
Ja na chwile tylko bo pracy id cholery i jeszcze trochę:(((

Palemko GRATULUJĘ dziewczynki!!!!!!! Super że zajrzałaś:) ja leżałam od połowy ciąży więc wiem coś na ten temat:( Ale warto.

Chciałam tylko kuleżankom podziękować za budowanie erotycznego nastroju jak człowiek miał @:)) tak się żaliłam małżonkowi że wy tu a takich rzeczach a my nie możemy... no i parę dni budowania napięcia sie opłaciło:))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry