reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola specjalnie dla ciebie. wlasnie tak spi Franus w chwili obecnej

Załączniki

• DSCN5990.jpg
    DSCN5990.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama
O rety nasz Franuś!!!!!!!! Ale urósł!!!!!!!!!!! Super chłopak!!!!!!!! W sam raz dla Martynki :-p

Carola to jak nie będzie staranek mogę trzymać kciuki za wpadkę? ;-)

Witajcie. U nas nocka tragiczna:no: brzuszek brzuszek i jeszcze raz brzuszek. W ruch poszły najpierw kropelki a później czopek :-( teraz już jest tfu tfu tfu lepiej i oby tak zostało :))

Wiola jak miło Cię widzieć :)

A jak Ciebie miło widzieć Rureczko!!!!!!!!! Jak się czujesz??? Co do brzuszka trzymam kciuki, żeby było lepiej! Tak czy siak to w końcu mija i dzidzia sadzi kupki i piardki z uśmiechem na ustach :-) Do tego dążymy! Dążymy dążymy dążymy i ZDĄŻYMY! ;-):-)

dziekuje Lilu :* tylko jak tu pomóc jak ona taka biedna? pręży się i płacze :-(
jak Martynka??

Rureczko zasada jest taka - robisz co możesz - przytulasz, masujesz brzuszek, podajesz kropelki - jednak czasem i to jest za mało - ale na to niestety nie masz już wpływu - musisz wierzyć, że to minie i pomagać jak potrafisz. Zuzia to czuje!!!!! To wszystko przeminie!!!!!!!!!! My pomożemy Ci przetrwać!!!!!!!

Carola a czemu nie ma seksu??? Jak w ogóle z mężem się układa????

P.S. Co do Martynki to już super, wyszliśmy dziś na krótki spacer, kropki już odpadły - TEMAT OSPY RAZ NA ZAWSZE MAM Z GŁOWY HURRAAAAAAA!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

Wiola!!! Franuś piękny taki, że och joch
Mój Maniek też miał taki niekończący się kaszel, wówczas trafiliśmy do świetnej pediatry, która zaleciła inhalacje z nebulizatora, po tygodniu już nie kaszlał, i nie trzeba było żadnych antybiotyków ;) W aptekach wypożyczają nebulizatory, dowiedz się, może uda się Wam wypożyczyć....szkoda szprycować Iwonkę antybiotykami :) ZDRÓWKA DLA WAS!!!

KUOTU

jestem. na chwile...

rurka : &&& za brzuszek !oby jak najszybciej minelo !!!!!!

lil : super ze juz po ospie :) widzisz - wszystko sie pieknie ulozylo :)

kocurek : dziekuje. fotki - chyba jeszcze sporo poczekacie, jeszcze remont niezaczety i coraz bardziej wyglada na to ze nie zakoncza go ( skoro jeszcze nie zaczeli i moze nie zaczna w tym tygondiu!) do 9 lipca. A ja 9 lipca lece na wakacje do polski, na miesiac, a pozniej do tesciow na poludnie na 3 tygodnie :) wiec moze i wypasc koniec sierpnia poczatek pazdziernika gdzie bedziemy wszystko dopinac na ostatni guzik :)

ps. ola jak zawsze piekna i zawodowo lobuziacka :) ciekawe po kim ten gen ;)

carola : dostalas moja wiadomosc na fb ???? mis dotarl !!! DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

sol : hej :)

asionek : super ze maly juz btak ladnie ci stoi :) silny jest ! u nas jeszcze daleko do siedzenia, moje dzieci to wszystkie takie leniwe, za lojcem - dla jasnosci czyj ten niesportowy gen ;)

wiolka : sliczny franus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3mam &&&&& wyniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mysle o was cieplo ! i bardzo sie ciesze ze iwcia juz sie do brata przyzwyczaila :) teraz tylko zdrowka dla 2 maluszkow !!!!

Made kochana a co u Ciebie?????? Jak się czujesz????? Wszelkie zmartwienia minęły??

Carola przykro mi, że się nie układa - myślałam, że ciut lepiej jest.

Jos ale gorący czas przed Tobą!!!!!!!!!! A jak Filutek się czuje???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry