Asionek31
Fanka BB :)
no i juz po meczu ... dobrze , ze nie przegralismy
Natul kurcze jeszcze przed samym spaniem w nosa sie walnal i az ma slad czerwony na calej dlugosci
nie da sie go posadzic , o polozeniu to juz wogole nie mowie , nawet raczkowanie go juz nie rajcuje :/ stoi ciagle wszedzie , no cale dnie doslownie z mala przerwa na spacer
ale cudne fotki a Bilon jaki spokojniutki ))
ale jestem slodziaczek cudny !! ))
super , ze juz w domu jestes !!
malutka boska ))
hehe nie przejmuj sie ja tez tak mam no i sobie poplakalam hehe
nie wiem w ciazy mi sie pogorszylo , a teraz to juz wogole masakra , cale YCD finalowe prawie przeplakalam ... maz sie tylko smieje hehe
Kotek dobrze , ze z zebem lepiej !!
Karola i jak z mezem ? byl gol ? )))
Jos hej !! jak tam nowy domek ? )) powiedz mi kochana jaki bank bys polecila ? bo my w Cic jestesmy i jak nie zmienie tego szajsu to kogos tam ubije :/
w sobote poprzednia zglosilam przelew do Pl i wyobraz sobie , ze dopiero dzisiaj poszedl , a na pytanie kiedy dotrze , bo to bardzo wazne zostalam poinformowana , ze to trawa ok 8 dni !!!!!!!!!!! 8 dni ??????? w jakich my czasach zyjemy ://///////// no brak mi slow ....
no i przez ta cala historie mam totalnie zwalony humor i glupio mi jest jak cholera :/ bo wez komus kto tutaj na miejscu nie jest i nie zna tej opieszalosci wytlumacz to wszystko ? jak nic kazdy mysli , ze klamie
ehhh do dupy to :/
Natul kurcze jeszcze przed samym spaniem w nosa sie walnal i az ma slad czerwony na calej dlugosci
nie da sie go posadzic , o polozeniu to juz wogole nie mowie , nawet raczkowanie go juz nie rajcuje :/ stoi ciagle wszedzie , no cale dnie doslownie z mala przerwa na spacer
Zobacz załącznik 472359 To jeś mój piesiek
Zobacz załącznik 472356 Pieśku, mówiem do ciebie!
Zobacz załącznik 472357 Pieśku, śtawaj !!!
Zobacz załącznik 472358 No śtawaj, nie wygupiaj sie!!
Zobacz załącznik 472360 Nie, to nie! To ja teś bedem leżeć
ale cudne fotki a Bilon jaki spokojniutki ))
ale jestem slodziaczek cudny !! ))
Dzień dobry ) koleżanki dziękuję za troskę, kciuki i smski :*
Czuje się znośnie, brzuch szybko się zagoi, najważniejsze, że jestem z moim Zuzinkiem!
Te kamienie to właśnie od ciąży- ucisk się robi, zalega żółć i tworzą się kamienie, a ja już w ciąży miałam ataki bólu od 16 tyg tylko myślałam, że to żołądek
Made mówisz i masz ) pyzate poliki mojego Zuzka
Zobacz załącznik 472790Zobacz załącznik 472791Zobacz załącznik 472792
super , ze juz w domu jestes !!
malutka boska ))
hahahahahhahaaaaaaa ))) Ja to siem wzruszam zara i płaczem
Jakie to piękneeeeeeeeeeee
hehe nie przejmuj sie ja tez tak mam no i sobie poplakalam hehe
nie wiem w ciazy mi sie pogorszylo , a teraz to juz wogole masakra , cale YCD finalowe prawie przeplakalam ... maz sie tylko smieje hehe
Kotek dobrze , ze z zebem lepiej !!
Karola i jak z mezem ? byl gol ? )))
Jos hej !! jak tam nowy domek ? )) powiedz mi kochana jaki bank bys polecila ? bo my w Cic jestesmy i jak nie zmienie tego szajsu to kogos tam ubije :/
w sobote poprzednia zglosilam przelew do Pl i wyobraz sobie , ze dopiero dzisiaj poszedl , a na pytanie kiedy dotrze , bo to bardzo wazne zostalam poinformowana , ze to trawa ok 8 dni !!!!!!!!!!! 8 dni ??????? w jakich my czasach zyjemy ://///////// no brak mi slow ....
no i przez ta cala historie mam totalnie zwalony humor i glupio mi jest jak cholera :/ bo wez komus kto tutaj na miejscu nie jest i nie zna tej opieszalosci wytlumacz to wszystko ? jak nic kazdy mysli , ze klamie
ehhh do dupy to :/