reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no i juz po meczu ... dobrze , ze nie przegralismy :)

Natul kurcze jeszcze przed samym spaniem w nosa sie walnal i az ma slad czerwony na calej dlugosci :(
nie da sie go posadzic , o polozeniu to juz wogole nie mowie , nawet raczkowanie go juz nie rajcuje :/ stoi ciagle wszedzie , no cale dnie doslownie z mala przerwa na spacer :)

Zobacz załącznik 472359 To jeś mój piesiek :p
Zobacz załącznik 472356 Pieśku, mówiem do ciebie!
Zobacz załącznik 472357 Pieśku, śtawaj !!!
Zobacz załącznik 472358 No śtawaj, nie wygupiaj sie!!
Zobacz załącznik 472360 Nie, to nie! To ja teś bedem leżeć :p

ale cudne fotki ;) a Bilon jaki spokojniutki :)))

ale jestem slodziaczek cudny !! :)))

Dzień dobry :)) koleżanki dziękuję za troskę, kciuki i smski :*
Czuje się znośnie, brzuch szybko się zagoi, najważniejsze, że jestem z moim Zuzinkiem!
Te kamienie to właśnie od ciąży- ucisk się robi, zalega żółć i tworzą się kamienie, a ja już w ciąży miałam ataki bólu od 16 tyg tylko myślałam, że to żołądek :szok:
Made mówisz i masz :)) pyzate poliki mojego Zuzka :-D
Zobacz załącznik 472790Zobacz załącznik 472791Zobacz załącznik 472792

super , ze juz w domu jestes !!
malutka boska :)))
hahahahahhahaaaaaaa :-D))) Ja to siem wzruszam zara i płaczem :zawstydzona/y:
Jakie to piękneeeeeeeeeeee :sorry:

hehe nie przejmuj sie ja tez tak mam no i sobie poplakalam hehe
nie wiem w ciazy mi sie pogorszylo , a teraz to juz wogole masakra , cale YCD finalowe prawie przeplakalam ... maz sie tylko smieje hehe

Kotek dobrze , ze z zebem lepiej !!

Karola i jak z mezem ? byl gol ? ;))))

Jos hej !! jak tam nowy domek ? :))) powiedz mi kochana jaki bank bys polecila ? bo my w Cic jestesmy i jak nie zmienie tego szajsu to kogos tam ubije :/
w sobote poprzednia zglosilam przelew do Pl i wyobraz sobie , ze dopiero dzisiaj poszedl , a na pytanie kiedy dotrze , bo to bardzo wazne zostalam poinformowana , ze to trawa ok 8 dni !!!!!!!!!!! 8 dni ??????? w jakich my czasach zyjemy ://///////// no brak mi slow ....

no i przez ta cala historie mam totalnie zwalony humor i glupio mi jest jak cholera :/ bo wez komus kto tutaj na miejscu nie jest i nie zna tej opieszalosci wytlumacz to wszystko ? jak nic kazdy mysli , ze klamie :(
ehhh do dupy to :/

reklama
Cześć.
Ja tylko powiedzieć ze żyję i padam:( Młoda w nocy miała 39,4 i przez ponad godzinę tuliłąm, nosiłam głaskałam... i prawie wcale nei spałam:(( a w pracy jak na złość młyn niesamowity i wogóle okropnie:((
Lekarka powiedziała że Wiki ma brzydkie gardło i stąd gorączka... kazała dawać panadol i psikać gardło... teraz już nie miała wysokiej bo 37 ale dałam syropek żeby spokojniej spała.

Dobranoc.

Oooo jak fajnie tu wczora było.. :sorry2: A kuota być nie mogło, bo na mecze był proszony do znajomych :sorry2: A wcześniej był w IKEA, kupił se obierak, to COŚ do lodów, łopatki do teflonów i CZY pienkne szklaneczki do piwa z wyprzedaży za 1,89 jedna :-D Aa no i tarkę :tak: Tysiąc innych STRASZLIWIE POCZEBNYCH rzeczy mu w oczy wpadło, ale siem opamientać musiał :-p

BOOGIE dziękuję za pozdrowienia od Wioli... baaardzo Jej tu brakuje :sorry2::blink::sorry2::blink:

RURECKI jak wspaniale Was znowu widzieć!!! :-):-):-)

OLA in IKEA - mój wariatek wzbudzał co krok śmiech :dry::-p:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 473022Zobacz załącznik 473023Zobacz załącznik 473024

Aha no i mamy problem z wyłażeniem z wózka i krzesełka do karmienia, zapięcia to dla niej pikuś :dry: Muszę się rozglądnąć za porządnymi szelkami :dry:

Łojej, a dzisiaj jest zlot antyków i G swoją zabawkę będzie wystawiał, która już tarasuje podjazd i my też się wybierzemy, no niech mu tam będzie :dry::-p
A potem mamy urodziny, roczek mojego kuzyna córeczki, wczoraj z Olą wybierałyśmy prezenta :-)

Ostatnia edycja:
MONIA oby kolejny tydzień znośniejszy był kurka :sorry2:

ASIONEK to Natan już kaskader widzę, buziak w noska! :-)

CAROLA Ninka cudna dziewczynka :sorry2::-):-):-)

PAULA zbieracie się do przeprowadzki? To już w lipcu? :sorry2:

JOS kiedy będą fotki? domku????? :-p:cool2:

LILU i jak minął wieczór? :sorry2:

MADE ja sobie tak myślałam... i myślałam.. i same pozytywne te myśli miałam ;-):*

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :) Witam Was z Vanilliową Colą:-D nie wolno mi jej wcale pić, ale nie mogłam się oprzeć :zawstydzona/y:
Życie na diecie jest straszne i nie wiem jak wytrzymam pół roku :/ wszystko gotowane, drobiowe, żadnego sera, chipsów, pizzy, CZEKOLADY :szok: na dodatek przez 3 miesiące nie wolno dźwigać:szok:

Byliśmy dziś oglądać spacerówki i może już we wtorek kupimy bo ma być dostawa :))

Moniu zdrówka dla Malutkiej!

Kocie Oleńka ma cudny śliniak!!!:szok::szok:

Made, Asionek, Karola, Paulina miłego dnia babeczki :))

Hej:)
Oczywiście nie doczytałam porządnie:(

RURKA miło Cię widzieć:) A co do diety to dasz radę i zobaczysz jak szybko minie!!!! Zaraz doczytam co ci tam porobili w szpitalu to może więcej napiszę:))

CAROLA Ninka nawet nielubiąca rabarbaru jest śliczna:)) A Tobie co tam? Co to za dołki??

KOCIE Oleńka zdolniacha jest i tyle:)) Będziesz musiałą kupić porządne zapięcia:)) u nas narazie działąją szelki:)
Pięknie się lansujecie:))) Ola cudna!!!!

U nas dobrze:) Dajemy panadol co 6 godz. i po pannie nawet nie widac że cos dolega:) rozrabia na całego!! Nocka też znośna i wstałyśmy po 7!!!! Co nam się jeszcze nei zdarzyło do tej pory!!! Tylko trocę moje cyce ucierpiały przez to chorowanie:(( panna się przysysa nocami z zębami... ale przez sen i zabrać nie da więc staram się przeczekać... może już dziś będzie zupełnie dobrze...
I chyba się na 1 drzemkę przestawiamy.... właśnie się uśpiłyśmy i zobaczymy na jak długo...
A i tak wogóle to tata był wczoraj w szoku bo panna u lekarza podrywała chłopczyka - chociaż dziewczynki też były:))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry