reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja to dziś zdecydowanie nie potrafię się wysłowić w temacie:confused::confused::confused:
żadnym chyba bo konwersacja w pracy też mi nie idzie:baffled::baffled::baffled:
dzień chyba jakiś taki....

ale przynajmniej ubaw mam czytając:-D:-D

Carola super masz te włoski:)) ślicznie ci w nich:)

Mi się marzy taka fryzurka ale z moim sianem to będzie za dużo zachodu z układaniem...

Made ja to wolę kurierów, teraz ewentualnie dostawców :-D:-D:-D zawsze to młodsze i sprawniejsze :cool2::-p:-D
coś słyszałam, że mamy mieć szkolenie z takim baristą, a właściwie mistrzem baristów, że on niby taki przystojny i yntelygentny i wolontariusz w szpitalu :confused: no to zobaczymy :-p:-p:-p:-p

Karola bardzo mi się ta fryzura podoba, cena jeszcze bardziej :-D:tak:

moje drogie Panie, będę wieczorem, teraz uciekam do pracy! :tak: ŻYCZĘ WAM PRZYJEMNEGO DNIA! :tak::tak::tak:

Made doczytałam o tatusiu :-p Odebrałaś nadzieję listonoszowi czy nie? :-p

U mnie listonosz niezbyt atrakcyjny - najlepsi to są panowie kurierzy :-p Młodzi, wysportowani, w mundurkach.........:cool2:

Carola super włoski!!!!!!!!

Rureczko tęsknię!

reklama
Oj trafiłam na dziurę i w dodatku chyba paniom frywolny nastrój minął....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: No i w sumie dobrze. Ja tak się objadłam, że ledwo siedzę. A teraz zawsze jak jem coś słodkiego i tłustego widzę Kotka z warzywami na parze na talerzu........:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry