reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja to dziś zdecydowanie nie potrafię się wysłowić w temacie:confused::confused::confused:
żadnym chyba bo konwersacja w pracy też mi nie idzie:baffled::baffled::baffled:
dzień chyba jakiś taki....

ale przynajmniej ubaw mam czytając:-D:-D

Carola super masz te włoski:)) ślicznie ci w nich:)

Mi się marzy taka fryzurka ale z moim sianem to będzie za dużo zachodu z układaniem...

Made ja to wolę kurierów, teraz ewentualnie dostawców :-D:-D:-D zawsze to młodsze i sprawniejsze :cool2::-p:-D
coś słyszałam, że mamy mieć szkolenie z takim baristą, a właściwie mistrzem baristów, że on niby taki przystojny i yntelygentny i wolontariusz w szpitalu :confused: no to zobaczymy :-p:-p:-p:-p

Karola bardzo mi się ta fryzura podoba, cena jeszcze bardziej :-D:tak:

moje drogie Panie, będę wieczorem, teraz uciekam do pracy! :tak: ŻYCZĘ WAM PRZYJEMNEGO DNIA! :tak::tak::tak:

Made doczytałam o tatusiu :-p Odebrałaś nadzieję listonoszowi czy nie? :-p

U mnie listonosz niezbyt atrakcyjny - najlepsi to są panowie kurierzy :-p Młodzi, wysportowani, w mundurkach.........:cool2:

Carola super włoski!!!!!!!!

Rureczko tęsknię!

reklama
Oj trafiłam na dziurę i w dodatku chyba paniom frywolny nastrój minął....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: No i w sumie dobrze. Ja tak się objadłam, że ledwo siedzę. A teraz zawsze jak jem coś słodkiego i tłustego widzę Kotka z warzywami na parze na talerzu........:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry