reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LILUŚ jesteście tacy piękni...... oczy wypacze po prostu... :rolleyes:

A ten dla Rafałka ;) :)))))
Wszystkiego Naj Naj !!!!!
soccer-cakes-decoration-ideas.jpg

Mlodamamusia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA RAFAŁKA!!!!!!!

Lil Martynce ślicznie we wszystkim!!!!!! A wy też ślicznie sie prezentujecie:)))

Kocie no i przypomniałaś mi że musze tort młodej zamówić:dry: tylko żebym ja jeszcze wiedziała jaki........

No to wzywajcie KARETKĘ... CALL 911 :-p:-p:-p PRZECIE O ZAWAŁ SIĘ TYLKO OCIERAM
:baffled::baffled::baffled:

TO WSZYSTKO TAKIE CUDOWNE :rolleyes2:
Lilu Martynka Pomarańczka, czy w różu, czy w bieli, czy w pomarańczy jest cudna i wiem już po kim swą urodę ma! :tak::tak::tak::tak:

Karola skąd takie cudowności znalazłaś? :szok: a te filiżanki??? :confused: o matko, o matko, hiperwentylacja :-D

Dzien dobry w ten piekny czerwcowy dzien!!! :-)

Remiczku kochany - ciotka Ci zyczy 100 latek w szczesciu i radosci, duzo zdroweczka, i obys przynosil mamusi duuuuuuuzo radosci kazdego dnia!!! Niech Ci sie spelnia wszystkie marzenia!!!

images

Rafalku - i Tobie zycze wszystkiego, co najlepsze w dniu 1. urodzinek!!! Duzo usmiechu i radosci oraz spelnienia najskrytszych snow i marzen! Usmiechaj sie duzo do mamusi!

images

Alez tu dzis kolorowo i urodzinkowo! :-):-):-)

A u mnie nocka marzen!!! :happy2::happy2::happy2: Corcia pospala i dala pospac miedzy 19 a 7 z JEDNA tylko pobudka. I to M. wstal do malej, a ja przez cala noc ANI RAZU pupci z wyrka nie podnioslam!!! :happy2::happy2: Do tego M. oporzadzil rano Mie, dal jej jesc, zmienil pieluszke i ubral. :-) Takie nocki kocham! :-) Oooohhh, tak juz by moglo zostac...

Zaraz bede doczytywac, co u Was, bo te ostatnie kilka nocek tak mi dalo po d***, ze tylko krzaki i weny zero...

reklama
Aha - ja jeszcze tak nieskromnie chciałam wtrącić swoją fotkę z chrzcin....ale żeby nie było - dedykuję Remikowi i Rafałkowi.... :*:*:*:*:*

Zobacz załącznik 471684

P.S. Niestety nie mam żadnych fajniejszych fotek z tego dnia - nie było komu robić i nie widać całego uroku Martynki...No ale pomarańczka w różu to jak to miało wyjść inaczej niż nijak :-p

Lil - jeju, musze napisac - ale z Ciebie sliczna dziewczyna! Radosc z twarzy bije od razu i w ogole taka bardzo pozytywna energia! :happy: A Martynka jak zwykle sliczna! W ogole fajnie razem wygladacie!

Lil dobrze zrozumiałaś. Wiki miała ospę jak miała pół roczku. I bardzo dobrze ja znosiła:) Trochę marudna była i tyle. Krost też jakoś tak strasznie dużo nie miała takich paskudnych. Ja ja kilkanaście razy dziennie smarowałam takim białym pudrem w płynie. Pod pieluchą też i jak posmarowałam to czekałam chwile aż wyschnie. Możesz jej kupić majteczki żeby nie biegała z gołą pupą i chwile puścić po podłodze bez pieluchy. te w bardziej wilgotnych miejscach smarowałam sudocremem - na pupci z tyłu bo z przodu nie można chyba. Ona miała kilka krostek też wewnątrz na wargach sromowych ale tam w środku niczym nie smarowałam bo nie wiem czy można.
Już chyba po 3 wysypie nie chciało nam się smarować, zresztą ona się strasznie już wierciła i sobie darowałam. Ale one juz przysychały więc bylo ok. Blizny mamy chyba ze 3 na pupie właśnie - ale nikt jej tam nie będzie oglądał:-D (no i jedną na czole ale małą).

Monia - ojeju, ja nie wiedzialam, ze Twoja Wiki sie taka malutka z ospa meczyla... Ale juz ma przynajmniej za soba! A w ogole jak to jest z ospa? Kazdy przechodzi raz w zyciu, czy da sie tego uniknac?

hej ;)
jeszcze przed spaniem wpadlam do was ;)

dzisiaj bylam u naszej pediatry no i dobrze jednak , ze poszlam
okazalo sie , ze maly wcale nie ma anginy !! zwykle gastro i tyle ... a ten palant nawet dobrze do buziaka nie zajrzal , zawyrokowal angine i antybiotyk od razu :/
wczoraj jakos mnie tknelo i nie podalam juz i dzisiaj tez nie z czego sie bardzo ciesze , biedak by sie faszerowal lekami bez potrzeby :/
ogolnie wszystko dobrze , Nat w formie dobrej jest , dzisiaj nawet troche zjadl jogurciku i banana ze mna :)

takze dzieki za &&&&&&&&&&&& !! pomogly :)))

Asionku - dobrze, ze poszlas do lekarza! Widze, ze nie tylko u nas straszne konowaly... :baffled: Super, ze synek juz w dobrej formie! :-)
Wszystkiego naj naj naj na 8. miesiac!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry