reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LILUŚ jesteście tacy piękni...... oczy wypacze po prostu... :rolleyes:

A ten dla Rafałka ;) :)))))
Wszystkiego Naj Naj !!!!!
soccer-cakes-decoration-ideas.jpg

Mlodamamusia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA RAFAŁKA!!!!!!!

Lil Martynce ślicznie we wszystkim!!!!!! A wy też ślicznie sie prezentujecie:)))

Kocie no i przypomniałaś mi że musze tort młodej zamówić:dry: tylko żebym ja jeszcze wiedziała jaki........

No to wzywajcie KARETKĘ... CALL 911 :-p:-p:-p PRZECIE O ZAWAŁ SIĘ TYLKO OCIERAM
:baffled::baffled::baffled:

TO WSZYSTKO TAKIE CUDOWNE :rolleyes2:
Lilu Martynka Pomarańczka, czy w różu, czy w bieli, czy w pomarańczy jest cudna i wiem już po kim swą urodę ma! :tak::tak::tak::tak:

Karola skąd takie cudowności znalazłaś? :szok: a te filiżanki??? :confused: o matko, o matko, hiperwentylacja :-D

Dzien dobry w ten piekny czerwcowy dzien!!! :-)

Remiczku kochany - ciotka Ci zyczy 100 latek w szczesciu i radosci, duzo zdroweczka, i obys przynosil mamusi duuuuuuuzo radosci kazdego dnia!!! Niech Ci sie spelnia wszystkie marzenia!!!

images

Rafalku - i Tobie zycze wszystkiego, co najlepsze w dniu 1. urodzinek!!! Duzo usmiechu i radosci oraz spelnienia najskrytszych snow i marzen! Usmiechaj sie duzo do mamusi!

images

Alez tu dzis kolorowo i urodzinkowo! :-):-):-)

A u mnie nocka marzen!!! :happy2::happy2::happy2: Corcia pospala i dala pospac miedzy 19 a 7 z JEDNA tylko pobudka. I to M. wstal do malej, a ja przez cala noc ANI RAZU pupci z wyrka nie podnioslam!!! :happy2::happy2: Do tego M. oporzadzil rano Mie, dal jej jesc, zmienil pieluszke i ubral. :-) Takie nocki kocham! :-) Oooohhh, tak juz by moglo zostac...

Zaraz bede doczytywac, co u Was, bo te ostatnie kilka nocek tak mi dalo po d***, ze tylko krzaki i weny zero...

reklama
Aha - ja jeszcze tak nieskromnie chciałam wtrącić swoją fotkę z chrzcin....ale żeby nie było - dedykuję Remikowi i Rafałkowi.... :*:*:*:*:*

Zobacz załącznik 471684

P.S. Niestety nie mam żadnych fajniejszych fotek z tego dnia - nie było komu robić i nie widać całego uroku Martynki...No ale pomarańczka w różu to jak to miało wyjść inaczej niż nijak :-p

Lil - jeju, musze napisac - ale z Ciebie sliczna dziewczyna! Radosc z twarzy bije od razu i w ogole taka bardzo pozytywna energia! :happy: A Martynka jak zwykle sliczna! W ogole fajnie razem wygladacie!

Lil dobrze zrozumiałaś. Wiki miała ospę jak miała pół roczku. I bardzo dobrze ja znosiła:) Trochę marudna była i tyle. Krost też jakoś tak strasznie dużo nie miała takich paskudnych. Ja ja kilkanaście razy dziennie smarowałam takim białym pudrem w płynie. Pod pieluchą też i jak posmarowałam to czekałam chwile aż wyschnie. Możesz jej kupić majteczki żeby nie biegała z gołą pupą i chwile puścić po podłodze bez pieluchy. te w bardziej wilgotnych miejscach smarowałam sudocremem - na pupci z tyłu bo z przodu nie można chyba. Ona miała kilka krostek też wewnątrz na wargach sromowych ale tam w środku niczym nie smarowałam bo nie wiem czy można.
Już chyba po 3 wysypie nie chciało nam się smarować, zresztą ona się strasznie już wierciła i sobie darowałam. Ale one juz przysychały więc bylo ok. Blizny mamy chyba ze 3 na pupie właśnie - ale nikt jej tam nie będzie oglądał:-D (no i jedną na czole ale małą).

Monia - ojeju, ja nie wiedzialam, ze Twoja Wiki sie taka malutka z ospa meczyla... Ale juz ma przynajmniej za soba! A w ogole jak to jest z ospa? Kazdy przechodzi raz w zyciu, czy da sie tego uniknac?

hej ;)
jeszcze przed spaniem wpadlam do was ;)

dzisiaj bylam u naszej pediatry no i dobrze jednak , ze poszlam
okazalo sie , ze maly wcale nie ma anginy !! zwykle gastro i tyle ... a ten palant nawet dobrze do buziaka nie zajrzal , zawyrokowal angine i antybiotyk od razu :/
wczoraj jakos mnie tknelo i nie podalam juz i dzisiaj tez nie z czego sie bardzo ciesze , biedak by sie faszerowal lekami bez potrzeby :/
ogolnie wszystko dobrze , Nat w formie dobrej jest , dzisiaj nawet troche zjadl jogurciku i banana ze mna :)

takze dzieki za &&&&&&&&&&&& !! pomogly :)))

Asionku - dobrze, ze poszlas do lekarza! Widze, ze nie tylko u nas straszne konowaly... :baffled: Super, ze synek juz w dobrej formie! :-)
Wszystkiego naj naj naj na 8. miesiac!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry