reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jeju ależ tu słodko dziś!!!!!!!!!!! Czuję się napchana słodyczami od stóp do głów i ani jednej kalorii mi nie przybyło!!!!!!!! Oj ale mi dobrze

A zdjęcia Remisia WTEDY i TERAZ to już czysty miód! Cukier w cukrze!

czesc !!! :)

just : Najlepsze zyczonka dla R. na pierwsze urodziny!!!! Duzo zdrowka i szczescia, chwil niezapomnianych :)
( i nie ma za co ! toc to drobiazg!!!:) cala przyjemnosc po naszej stronie)

made : kochana dziekuje za cieple slowo... jednak...odbralam dzis wyniki i gronkowiec wciaz jest ... :(
no nic zadzownie jutro do pediatry gastrologa, pediatrze pokaze ywniki i bedziemy dzialac dalej :////

asionek : jeju... to sie porobila! zdrowka dla N. !!!!

lil : dziekuje za info o wioli !!! buziak !!! ps. jak chrzest ????????????????????????????????????????????????

jos - kurczę.....miałam nadzieję, że pozbędziecie się niechcianego lokatora dość szybko :/ Cholerstwo jak się przyplącze, to odpuścić nie chce :(
Trzymam mocno kciuki za pozbycie się okropnika. Buziaki Filutkowi i Poldeczce :*:*:*:*:*:*
Ty pewno zalatana teraz, co? Nie wiem czy bardziej zazdroszczę czy bardziej współczuję :eek:

Boogi - przepiękny REMIŚ!!! :-)

reklama
Boogie ależ on był chudzinka!!!!!!!!!!! Słodki marynarz już od pierwszych chwil!!!!!!!!! Nie dziwię się, że wspominasz dziś!!!!!!!!! Jeju ależ to zleciało!!!!!!!!!

Jos oj biedny Filutek.........kurcze gronkowiec to uparta bestia - daj jutro znać jak dalsze leczenie! Trzymam mocno kciuki za Was!!!!!!!!
A u nas chrzciny bardzo się udały - a Martynka w poniedziałek rano co ma na ciele?????????- wysypkę!!!!!!!!! I jest biedna mała biedroneczka na ospę chora :-( Ale póki co znosi dzielnie tfu tfu tfu....Żal mi tylko, bo taki maluszek czuje, że coś mu dokucza, ale jeszcze nie ma aż takiej świadomości swojego ciałka, żeby rozumieć co i gdzie swędzi....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry