reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jeju ależ tu słodko dziś!!!!!!!!!!! Czuję się napchana słodyczami od stóp do głów i ani jednej kalorii mi nie przybyło!!!!!!!! Oj ale mi dobrze

A zdjęcia Remisia WTEDY i TERAZ to już czysty miód! Cukier w cukrze!

czesc !!! :)

just : Najlepsze zyczonka dla R. na pierwsze urodziny!!!! Duzo zdrowka i szczescia, chwil niezapomnianych :)
( i nie ma za co ! toc to drobiazg!!!:) cala przyjemnosc po naszej stronie)

made : kochana dziekuje za cieple slowo... jednak...odbralam dzis wyniki i gronkowiec wciaz jest ... :(
no nic zadzownie jutro do pediatry gastrologa, pediatrze pokaze ywniki i bedziemy dzialac dalej :////

asionek : jeju... to sie porobila! zdrowka dla N. !!!!

lil : dziekuje za info o wioli !!! buziak !!! ps. jak chrzest ????????????????????????????????????????????????

jos - kurczę.....miałam nadzieję, że pozbędziecie się niechcianego lokatora dość szybko :/ Cholerstwo jak się przyplącze, to odpuścić nie chce :(
Trzymam mocno kciuki za pozbycie się okropnika. Buziaki Filutkowi i Poldeczce :*:*:*:*:*:*
Ty pewno zalatana teraz, co? Nie wiem czy bardziej zazdroszczę czy bardziej współczuję :eek:

Boogi - przepiękny REMIŚ!!! :-)

reklama
Boogie ależ on był chudzinka!!!!!!!!!!! Słodki marynarz już od pierwszych chwil!!!!!!!!! Nie dziwię się, że wspominasz dziś!!!!!!!!! Jeju ależ to zleciało!!!!!!!!!

Jos oj biedny Filutek.........kurcze gronkowiec to uparta bestia - daj jutro znać jak dalsze leczenie! Trzymam mocno kciuki za Was!!!!!!!!
A u nas chrzciny bardzo się udały - a Martynka w poniedziałek rano co ma na ciele?????????- wysypkę!!!!!!!!! I jest biedna mała biedroneczka na ospę chora :-( Ale póki co znosi dzielnie tfu tfu tfu....Żal mi tylko, bo taki maluszek czuje, że coś mu dokucza, ale jeszcze nie ma aż takiej świadomości swojego ciałka, żeby rozumieć co i gdzie swędzi....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry