reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sylvi witam cię sedecznie. Współczuję ci tragedi, która cię dotknęła. Wiem jakie straszne to uczucie gdy straci się kochana osobą ponieważ moja mama też zmarła po krótkiej chorobi. A była najcudowniejszą mamą i babcią jakoą mozna mieć.Współczuję straty fasolki i życzę ci żeby teraz wszystko sie powiodło i było w 1000% porządku. Możesz liczyć na nasze wsparcir bo dziewczyny są na prawde cudowne. Pozdrawiam cie i pisz jak najczęściej bo dzis jest weeend i spokój ale w tygodniu jest straszny ruch i cieżko nadrobić.Ja też jestem po owulce, najprawdopodobniej bo miałam dziki cykl i 22 będe testować. A ty który dzień cyklu???:-):-):-):-)

reklama
Witam dziewczynki !!!
Chciałabym bardzo do Was dołączyć . Jestem mamą, moja córeczka będzie miała pod koniec czerwca 3 latka. Niestety jestem po strasznie traumatycznych przeżyciach. 9 grudnia poroniłam w 8 tygodniu - ciąża obumarła. Ale tydzień później spotkała moją rodzinę jeszcze straszniejsza tragedia- zmarła mi nagle mama. Kochałam ją nad życie , a ona nas i moją córeczką, z którą spędzały strasznie dużo czasu. Staram się po trochu dochodzić do siebie. Mąż bardzo mnie wspiera i jeszcze siostra mojej mamy, która nie ma dzieci , bardzo mi pomaga. Stała się dla mnie jak druga mama.
Bardzo chcemy mieć drugiego dzieciaczka i właśnie zaczęliśmy staranka. Mierzę temperaturę i jestem już po owulce. Zobaczymy co z tego bądzie. Liczę,że przyjmiecie mnie do swego grona i że znajdę u Was wsparcie w staraniach i ciąży :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)
Bardzo mi przykro:(w takich chwilach nawet najcieplejsze słowa nie pocieszą człowieka.
[*]
Bądź dzielna i oczywiście zapraszamy do pisania i życzę owocnych staranek :tak::-)
sylvi witam cię sedecznie. Współczuję ci tragedi, która cię dotknęła. Wiem jakie straszne to uczucie gdy straci się kochana osobą ponieważ moja mama też zmarła po krótkiej chorobi. A była najcudowniejszą mamą i babcią jakoą mozna mieć.Współczuję straty fasolki i życzę ci żeby teraz wszystko sie powiodło i było w 1000% porządku. Możesz liczyć na nasze wsparcir bo dziewczyny są na prawde cudowne. Pozdrawiam cie i pisz jak najczęściej bo dzis jest weeend i spokój ale w tygodniu jest straszny ruch i cieżko nadrobić.Ja też jestem po owulce, najprawdopodobniej bo miałam dziki cykl i 22 będe testować. A ty który dzień cyklu???:-):-):-):-)

Wisieńko kochana już zaciskam kciukasy za pozytywny test:))
Współczuję z powodu śmierci mamy:(
[*]

A tak w ogóle to witam:)
W końcu mam czas dla siebie,moi Panowie oglądają F1 jaki spokój :-D

Sol, Wisienka dziękuję za miłe przyjęcie.
Wisienko to takie smune gdy odchodzą nasi najbliżsi. Już samo to ,że przeżyłaś podobną stratę sprawia ,że jesteś mi bliska. Takie to nasze życie jest - ciężko pewne rzeczy objąć rozumem. Postaram się udzielać na forum , czytać Was i pisać systematycznie. Może będzie to dla mnie odskocznia w tym ciężkim dla mnie czasie. Ja jestem teraz w 20 dniu cyklu i będę testować 18.05. :) Powodzenia Ci życzę. Może uda się Nam w tym samym czasie :) Pozdrawiam

aaa... jeszcze wklejam link do mojego wykresiku, bo korzystam z FF. Mierzysz temperaturę???

839f1 Ovulation Charts

:-) marylka ja też ten filmik o tych fotelikach oglądałam , trochę mam wątpliwości ale to były foteliki dla starszych dzieci , . jak moja córcia była mała to miałam graco , byłam zadowolona ,ale kumpela miała chico i czasem zostawiała u mnie Tobiasza ( dopóki niani nie znalazła odpowiedniej ) więc wypróbowałam ten i podobał mi się . ja lubię wózki z małymi kołami , bo te duże jakoś mi nie leżą ...
jeśli tak jak puźniej pisałaś masz takie fajne chodniki i wogule to pewnie lepsze małe kółka po co dźwigac niepotrzebnie na moje chodniki po prostu sie takie nie nadają :)

Marylka po ile stoją u Ciebie na sklepie takie wózki?
Pytam tam z ciekawości,chodzi mi o ten który mi się podoba,linka podałam wcześniej:)
kurcze nie pamiętam zerkne w papiery w poniedziałek i powiem Ci tylko jak cos to mi przypomnij :)):)

witam sie sobotnim wieczorem juz dawno u was nie bylam ,nie ma szans was nadrobic pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki
witaj kochana jak tam sie czujesz?? w sobote mamy testowanko no nie :):)

cześć babeczki:tak::-).ja też na chwilę,bo i tak pustawo tu,jak to w weekend

nika STO LAT I WIESZ CZEGO;)

mama super,że wypad udany:tak:.dzieciaki będą lepiej spały,a Wy tymczasem...znów jakąs nową pozycję opanujecie:tak::-D.zdjęcia dzieciaczków przesłodkie:tak:

sol,bb77 testujcie:tak:.co to będzie,co to będzie:-).trzymam kciuki:tak:

pysia welon pierwszy,a zaproszenie,to z tym brązem mi się podoba:tak:

kinga,jezynka,agnieszka no z tym spontanem i bielizną macie rację:tak:.ja póki co psychicznie się przygotowuję do łożkowego powrotu,mam nadzieję ,że będzie ok:tak:

ewcia co tam u Ciebie??

palissa witaj i zagladaj do nas;)

a ja siedzę sama:-(,mąż na piwku z kolegami...u teściów było jako tako,ale z teściem się poprztykałam,bo on to despota i wszyscy muszą mysleć i robić ,jak on chce,a ja do takich nie należę i mam swoje zdanie:tak:.a oprócz tego taka akcja: okociła im się kocica 3 dni temu i teść przynosi nam kocicę i mówi,żebyśmy ja przytrzymali,bo idzie kociaki utopić:szok::szok::szok:.my mu na to,że na pewno nie przy nas,a on się uparł i sobie poszedł je topic.ja w ryk,bo kocięta to raz,a przeciez niedawno straciłam i mnie trafiło...mój się wściekł i mu nagadł i teśc zrezygnował póki my tam bylismy.masakra:angry::wściekła/y:
no ja tez mam wszechwiedzącego teścia - słabo sie dogadujemy a ta akcja z kociakami to jakas masakra po prostu wiesz co tule Cie mocno i ide po lody :) a co do @ po tapsach to ja tak po 3-4 dniach miałam a puźniej to po 5 dniach od ostaniego tabsa

Witam moje kobitki drogie.Wpadam tu tylko na chwilę bo dalej spędzam rodzinny weekend.:-) Natworzyłyście tyle, że czytałam i czytałam. Ale udało się uf,,, :-)My po wizytach, obiadku u teściowej:-p, imieninach u babci:-) i wizytą u dzidziusia:happy2:, 2 tyg Wiktorka. Teraqz będziemy oglądać jakis filmik.
NIKA STO LAT, PIĘKNEJ FASOLKI I SAMEGO SZCZĘŚCIA
mama Kup w Leroy Merlin fuksje są przecudne:-)
marylka mi podoba się Marita roana, nie wiem tylko jak funkcjonalnośc i ciężar ale wyglądowo dla mnie oki.
bibinka ja mam kicię i jak sobie pomyslę to mi ciarki przeszły.Koty się sterylizuje a nie topi:szok:M oj też despota i to do potęgi:rofl2:
witaj palissa
zapmarta nazbieraj mi muszelek:happy2::happy2::happy2:
MAM OWULKĘ???? Myślę,że nie bo ani objawka
ja widze że u nas sporo jeździ tych roanów ale nie wiem jak wag no i przez to że ma duże koła jedno za drugim to może byc duze po złożeniu - ale to moje domysły :) bo nie sprawdzałam :)

ja za kotami nie przepadam,ale taka bezduszność doprowadza mnie do szału:angry::wściekła/y:.i to nie jest juz pierwszy raz,mówię im,żeby sterylizację zrobili,albo dali zastrzyki,ale szkoda im kasy:baffled::angry::wściekła/y:.a mało jej nie mają naprawdę...ehh szkoda gadać
zapmarta ja nie mam warunków,żeby tą kotkę i 4 małe zabrać:no:

wisienka o matko,a ja myslałam,że po tabsach @ musi być i koniec kropka.zreszta zawsze miałam przez lata brania.moze po zabiegu tak to jest...
tacy sa najgorsi kasy szkoda a topić to nie szkoda ech a jakby ich tak topili masakra

Lorelain - ja nie śpię od 5.30 :-p Ale nie chciałam hałasować coby moich łobuzów nie obudzić.

Test zrobiony - nieśmiały wyszedł, zobaczymy w środę czy się utrzyma :tak: Póki co wiem że ktoś tam mieszka, ale nie wiem czy na stałe czy nie więc póki co nie mówię tak, nie mówię nie :-p

Lor - dorotka??? Ona już od dawna w ciąży :-D

Nie wiem czy będzie coś widać bo naprawdę nieśmiała i do pokazania się w ogóle a do aparatu to koszmar :-D
kochana ja tu widze dwie piękne kreseczki i po ciuchu gratuluje - skoro nie chcesz głośno :):) ale bardzo sie ciesze , a ten Twój wózek jest teraz w promocji :):) u mnie takie strony jak u producenta :)

Wiedziałam, żeby nie testować, straciłam czas, pieniądze i jak zwykle nic ! Nigdy nie ujżę drugiej kreski !!!
Jestem bezpłodna !!! Jestem beznadziejna i zaraz komuś ...... !!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie załamuj sie kochana choć wiem że to sie tylkom łatwo mówi a gorzej z wykonaniem tule mocno :)

Dzięki dziewuszki za pocieszenia, ale wiecie jak to jest ... Co miesiąc to samo ... Wszystkie koleżanki są już zafasolkowane albo mają już dzieciaczki, a ja się czuję beznadziejnie. I te stwierdzenia "uprzejmych znajomych i rodziny " a wy juz dwa lata po ślubie jesteście, to co może trzeba by było się przebadać ... ah szkoda słów.

Ale dobra, dobra już nie jęczę, niektóre z Was sa w podobnej sytuacji, więc zamykam buzke i znowu "staję do boju " !! hehe
w tym miesiacu "daje czadu " hahahahahahhahahahahah, musi się w końcu udać !!!
i to podejście mi sie podoba jeszcze zawstydzisz nas wszystkie jak wyjda bliźniaki odrazu :):):):)

hej kochane :) ja tylko na chwile wpadłam ja wczoraj sie leniłam - a jak napisałm że jest śluz to znikł :):) mój organizm robie mnie w konia jak nie wiem :) ale uzależniłam sie od koli - pije codziennie ostatnio choć wczesniej nie bardzo mnie ciągło wstałam dopiero o 10 :) ale byłam już z męzulkiem na spacerze i cisato już wstawiłam do piekarnika - w sumie za 20 mni zapraszam na jabłecznik mamuśka kończy obiad :) a no i jeszcze mi odbija i jestem wredna i wszystko mnie denerwóje - kamil mówi że chormon powrócił :):) od czasu do czasu lekko poboli mnie podbrzysze ale nie wiem czy to już nie moja spychika czasem mnie w konia nie rtobi :):)

znikam na obiad ozezwe sie puźniej caŁUSKI :):):)

sylwi81 witaj i rozgość się:tak::-).współczuję straty maluszka i mamy:-(.to bardzo przykre...wiem co czujesz,bo sama prawie 4 tyg temu straciłam ciążę w 9 tc,również obumarła:-(.teraz czekam na 1 @,wybrałam 1 opakowanie tabl anty,ostatnią wzięłam w środę,a do dziś @ ani widu ani słychu i trochę się martwię:-(

wiseńka,agnieszka cześć dziewczynki:-)

marylka smacznego:tak:
sol ładny suwaczek na liście straczek:tak::-)

bibinka - najwyżej usunę :-D już zaczynam do tego z czarnym humorem podchodzić :-p

maryla - a u mnie kasy brak :-( ale kole 7 miesiąca zamówię u ciebie całą wyprawkę to co mi brakuje :tak: A jaką masz cenę spacerówki z gondolą? Bo tam jest cena samej spacerówki :tak:

sylvi81: witaj! bardzo mi przykro z pwoodu tak wielkich strat... ale ciesze sie, ze daej wlaczysz o dzidzie :)
bardzo dobrze trafilas: na tym watku na pewno ci sie spodoba :) 3mam ckiuki za staranka! ja zaczynam dopiero w grudniu 2010 - styczniu 2011, chce dzidzie na koniec roku 2011 :) mam zynka z konca 2008 : 22 grudnia :)
pozdrawoam, pa !

reklama
marylka - ja też miałam ostatnimi dniami takie akcje- jak nie darłam mordy to płakałam albo miałam świetny nastrój :-p A dzisiaj stoicki spokój :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry