reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja na chwilę bo munż frytki serwuje na kolację:))

MADE Normalnie gratulacje serdeczne!!!! Jejkuś jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!! Prawie jakby to Wikuśka piła:)))) Oby tak dalej!!!

RURKA Zuzinek śliczny!!! A stópka to nic tylko do całowanie i głaskania!!!!

BOOGIE mam nadzieję ze odrosną mojemu robaczkowi te włoski... póki co chyba jej się podoba:)) Remiś jak zwykle cuuuudooooo!! I jak pięknie wylansowany!! Nic dziwnego ze baby zaczepiały! Taaaki przystojniak!!!

LIL ja ci odnośnie spowiedzi i kościoła napisze jutro z pracy ok? Bo to na dłużej jest.

KOCIE Oleńka cudna!! Ale to tak jak zawsze i już doskonale o tym wiesz!!:)) Biedna mała rączka:(( Oby Bilon się poprawił!

My ostatnio mamy faze na kredki:)) musze koniecznie kupić te jadalne bo panna nie chce zrozumieć że bez ślinienia kredka też rysuje:) I się obraża jak zabieram... ale już rozumie że do kredki trzeba kartkę i sobie pięknie przykłada i próbuje rysować:))
Idę jeść:)

Tyle seromakowca od soboty? :szok: zazdroszczę :zawstydzona/y: u nas blacha ciasta znika w jeden wieczór :sorry2: Smirnoff też by się ostał, z nas takie niepoprawne abstynenty som :-p ale to się zmieni :)))))))))) JUŻ W PIĄTEK!!!

MADE to tak jak kuot - jednego drinka tequilkowego w buteleczce nosił od soboty wieczór po niedzielę rano i się na pośmiewisko narodowe narażał :eek: Tosz ja nawet jednej dziesiętnej normy nie wyrabiam ... :dry::-D:-D

:-):-):-))))))
Kurde, sąsiady mi dzieci pobudzą :eek: pukają i pukają.....zaraz Szanownego napuszczę :)))) A muszę się pochwalić, moja siostra kupiła Borisowi pościel marynistyczną :-p

reklama
CAROLA dobrze, że Cię nie wysłał samej po to mini Martini :-p

Siostry... matki chrzestne... ASIONKI - wszystkie kupują MOJĄ pościel :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry