reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry :-)

jos!!! Dziękuję :* Powodzenia w poszukiwaniach!!! I pochwal się nabytkami :-)

rureczka - nie wiem w co się dzisiaj ubrać :eek: pomożesz?

monia - ja zapomniałam napisać, że Wikusia jest taka urocza :-)))) PROSZĘ O WIĘCEJ ZDJĘĆ! :))))))))

Kocurek :-D))) lala la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la lala la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la

paula - rany, ale Wam dobrze :))) Boris spał do 23:30 :szok: dałam cyca, bo już mnie bolał od nadmiaru pokarmu :zawstydzona/y: i poszliśmy znowu spać :-)
W sumie nie mogę narzekać, mleko modyfikowane bardziej treściwe i moje dziecko nie budziło się już co godzinę/pół, a co CZY :-D)))

Made chwilowo dobrze;)) zaraz się zbieram włosy suszyć a potem trzeba na małe zakupy lecieć;) wiesz, M. ma tacierzyński od wczoraj;))

to super,że Borysek budził się co 3 godziny a nie co chwilę=zawsze to więcej spania;)))

Ja właśnie wykąpana, wysuszona, brakuje tylko wierzchniego odzienia i ruszamy na plac zabaw :))) Od jutra ma być dużo chłodniej i deszczowo :/
Miłego dnia Wam!

witam wtorkowo :)))

Nat dzisiaj kurcze nie mogl sie najesc w nocy :szok::rofl2:
chyba trzeba isc na drzemke i dospac ;-)

Made kurcze ty juz o tej godzinie zwarta i gotowa idziesz na plac zabaw ? :szok::-D

h

no i bardzo mi przykro, ze przez ten czas nieobecnosci nikt o mnie nawet nie spytal... no nic. jestem w PL, biegamy po rodzinie i znajomych i szczerze mowiac strasznie to meczace... ale w czwartek juz jedziemy w moje rodzinne strony i tam na bank bedzie mozna odsapnac!

sciskam was mocno!

pamietamy moja droga ;)
udanych wakacji zycze !!! pieknej pogody i mniej bieganiny ;)

Lilu Skarbie dziękuję za ten artykuł, już myśłałam, że to ja mam tyle "zarzutów" wobec mojej mamy, ale, to dobrze, że sama nie jestem! Dzisiaj już też usłyszałam przez telefon kolejną umoralniającą gadkę szmatkę, która do niczego nie prowadzi, albo prowadzi do obustronnej złości... :baffled: ja wiem, że nie ja jedna jedyna mam takie problemy, że sytuacja mnie zmusiła do tego, żeby żyć i mieszkać z mamą, ale dlaczego musimy sobie tak utrudniać życie???? :dry:
a już apogeum dnia dzisiejszego był tekst, że ja za dużo chodzę z Remikiem do obcych ludzi, że łażę z nim wszędzie i dlatego on się zaziębił... :confused: Przecież to była Komunia naszych kuzynów, są pewne rodzinne zobowiązania i to jedna z takich sytuacji :crazy: ech... Wybacz, moglabym mnożyć takie przykłady, ale cóż to zmieni?

Dam przeczytać mojej mamie ten artykuł, może się na mnie nawet pogniewać... :sorry2:

temat mam to temat rzeka ...
u mnie jest o wiele lepiej odkad nie mieszkam w Pl :) jednak odleglosc robi swoje hehe

Asionek koniecznie nagraj Nata jak tańcuje, z przyjemnością popatrzymy :))

musze nagrac , tyko kurcze program do zgrywania z telefonu poszedl sobie razem z awaria systemu i znowu musze meza zmolestowac o wygranie hee

Zizia cudna i te stopki !!!!

Co do tej mojej sprawy.......No więc w związku z chrzcinami (w myśl zasady "wszystko dla moich dzieci!") - poszłam wczoraj do spowiedzi. Ale niestety nie mogłam trafić na spowiedź w moim ulubionym kościele (gdzie jeden ksiądz wygląda identyko jak ALEC BALDWIN - bez kitu!!! MMMMMMMMMMMM :-p:tak:), poszłam do kościoła gdzie spowiedź jest prawie cały czas. W tym kościele moja koleżanka została kiedyś wyrzucona z konfesjonału, bo powiedziała, że żyje w związku nieślubnym. A że mi się użerać nie chciało - postanowiłam o tym nie mówić. Kiedyś bardzo mądra katechetka na pytanie: CO TO JEST GRZECH? (i skąd wiedzieć z czego się spowiadać) - powiedziała, że grzech to jest to, co nam leży na sumieniu - bo sumienie to nasz najlepszy doradca itd. No więc ja wczoraj rano sobie przemyślałam co mi leży na sumieniu i podeszłam do spowiedzi jak do szczerej rozmowy - do czegoś takiego zresztą jestem przyzwyczajona......A tu ksiądz mnie zaskoczył, bo oczekiwał czego innego...i zaczął mnie za język ciągnąć....między innymi czy używam środków antykoncepcyjnych.....:szok::szok::szok::szok::szok: w resztę nie wnikam.........pytania były drobiazgowe i dotyczyły głównie takich spraw, z powodu których ja nie mam wyrzutów sumienia......jak np. zmawianie paciorków czy chodzenie co niedziela do kościoła...

i o takie rzeczy szczegolowo sie pytal :szok: nie no porazka , dobrze , ze ja nie chodze sie spowiadac ...
sami kurcze grzesza na kazdym kroku , a smia ludzi oceniac
ja to nigdy nie rozumialam po co ta spowiedz jest ? jakim prawem jakis kolo ma oceniac czy nas rozgrzeszyc i jak ? spowiedz powinna byc w sercu , kazdy ze soba powinien ja przeprowadzic o ile czuje taka potrzebe ...

A w ogóle to muszę się z Wami podzielić niebywałym SUKCESEM Borisa :-D
ZACZĄŁ PIĆ Z BUTELKI ZE SMOCZKIEM :-p już dwie setki obalił herbatki :)))))))))))))))))

wow super !!!

ale jestem przystojniak i mamusia cudna ;)))

Boris śpi........................................
Nie uwierzycie, ale mój Kochany Mniejszy Chłopczyk wypił mleko z butelki, pomamrotał coś pod noskiem i zasnął :szok: bez cycka :szok::szok::szok:

nie no i mleko tez poszlo ? zdolniacha z malego:)

hehe super :)))

oki lece , bo Nat juz stoi przy stole wali w kompa i do kawy sie dobiera ...

Znaczy się.. yy ta ćapećka indiańska nie jest, ale musiałam jakieś fotki wrzucić, żeby zrobić filmik z mp3, inaczej youtube odmawiał współpracy :-p

Dzień dobry :-p
ale pozornie.. bo zdążyłam zrobić aferę synowi w nocy i rano, więc zła jestem... na siebie :dry:

MADE hurra! hurra! Boris pije mleko z butli ! :rofl2: Zaraz to opiję kawą :tak: Miłego spaceru, huśtawek i rób zdjęcia :cool2:

MONI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za projekt :tak:

ASIONEK cześć! Drzemaj drzemaj :))))))))
Nat ma słooooodki pysiolek na fotkach.. a w czapeczce cuuudo :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie!

Nie bylo mnie pare dni, mala przerwa od BB... Ehhh, o mnie tez nikt chyba nie pytal, co?

U nas juz po chrzcinach! Udaly sie super! :-) Wszystko poszlo z platka, Mia supergrzeczna dzielnie zniosla caly dzien. :-)

Mam nadzieje, ze u Was OK!

Carolineee - jak dietka i trening? Zadowolona z trenera?

Pok - jak samopoczucie? Zosia daje po zebrach? ;-)

Mademoiselle - mam nadszieje, ze odcycowanie Boryska idzie OK?

Lilus - co u Ciebie, kochana?

Jos - milego wybierania, urzadzania i dekorowania Waszego domku!

Wiola, Rurka - wycalujcie stopeczki Waszych pociech!

Wszystkie pozdrawiam i zycze milego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry