reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahaha...!!! :rofl2::rofl2::rofl2: MADE !!!

BOO biedny Remi... już nie może się łod bab łopędzić :-p:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ach dziewczyny taka umęczona znowu jestem - wpadłam tylko zobaczyć jak Borysek sobie w mleczkiem w butli poradził - wiadomo już coś???????????

Kocurku Oleńka jest zabójcza w tej czapce!!!!!!!!!! I dzięki, żeś Made od bycia babcią uchowała!!!!!!!!!! Że niby my już w wieku babć jesteśmy?? Co prawda nie ma rzeczy niemożliwych, ale ja przecież dopiero co maturę zdawałam....:errr::eek:

Made a ten utwór z GEE do BEE słuchałaś??? :rofl2: Mi tam będzie brak Twojego GEE....porób parę zdjęć jeszcze to mi będziesz wrzucać raz na jakiś czas.........

Boogie taki przystojniak z Remika, że powtórzę pytanie - czy zajęty on już czy jeszcze mamy szanse?????????? Wiem, że już była rozmowa na ten temat, ale mi się już wszystko pomieszało kto z kim i dlaczego....:eek::errr:

LILUŚ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak TY COŚ powiesz, to ja płaczę ze śmichu :-p:rofl2:

O matko Ola ma fazę na indianina :eek::-D:-D:-D Muszę to jakoś wstawić hahahaHAHAHA :-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D Lilu no wstępne rozmowy były z Pok, że jeśli dziewczynka będzie, to może by coś tego ten :sorry2: tylko ja już nie wiem na czym stanęło :-p a może pokazałabyś swoją Pomarańczkę, bo Boogie dawno nie widziała :sorry2:

Kuot fajne te Oleńkowe zdjęcia :rolleyes2: przecież się powtarzam za każdym razem :sorry2:

Made Borisowe gaworzenie, było wspaniałe :tak:

Karolla :szok: na pocztę? Przesyłka??? :szok: matko kobieto złota :* :zawstydzona/y::sorry2:

Boris śpi........................................
Nie uwierzycie, ale mój Kochany Mniejszy Chłopczyk wypił mleko z butelki, pomamrotał coś pod noskiem i zasnął :szok: bez cycka :szok::szok::szok:

Made na takie info czekałam!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!! I niech śpi do rana!!!!!!!!!!!!!!!! I matko aż mnie kusi butlę małej podać.....A jakie mleczko wybrałaś??????????

Boogie to Remiś wciąż wolny czyli?????? Jak on się tak długo sam uchował????????? A zdjęcia jakieś wrzucę wkrótce :-p Już ciemno i śpiąco u mnie....

Kocurku jak nie doczekam do Indianina to jutro zobaczę......Oj ciekawam co to za zdjęcia będą!!!!!!!!!

reklama
Made super!
A ja zrobiłam na kolację Quesadillas con salsa cruda :))) Niebo w gębie ale jaraaaa:-D

Oliwce wystarczyła jedna rozmowa z matką i znowu zmiana o 180 stopni...już do niej jedzie, kochają się itd...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry