reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made jest...hmmm...nijako...ale czego się spodziewać.
Gratulacje tych herbatek z butli, będzie lepiej!

Dopiero wlazłam z pracy...miałam latania na cały dzień. W międzyczasie o ginka zahaczyłam, wzięłam recepty na 2 miesiące, zamówiłam buty sobie, zakupy i idę robić kolację.

Kocurku ja w tym wszystkim dopiero doczytałam...biedna Ola, no i Ty biedna...pewnie wystraszyłaś się... :(((( Współczuję
A może Bilona na szkolenie wyślij? Z synem np :)

Rureczko...Wasza córka jest cudowna, śliczna i mega śliczna! Kopia tatusia:))):tak: Warto było czekać, co? :)
Ja to się chyba nie doczekam:zawstydzona/y::-(

Co jeszcze miałam...zapomniałam...za dużo na głowie:(

reklama
Ojej....jaki Dżentelmen Remigiusz
A mamusia jaka folkowa u la la.....made bardzo lubi takie klimaty :-p:-) mniam mniam :)))))

Karola doczekasz się, doczekasz... podobno po tabletkach łatwiej zajść, z tego co pamiętam Mamita tak synka właśnie ma :)

Just pięknie wyglądasz, a Remik w muszce- REWELACJA!

Kocie no jak to? w tej pięknej czapce ze zdjęcia??:eek: w takim razie nawet nie próbuję- skupię się na Szanownym Made, a Bilona ukradnę i po kłopocie:-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję, dziękuję :tak:
Made dżentelmen Remigiusz miał jeszcze marynarkę szarą :-p:-)

Rureczko stopy Zuzinkowe mnie rozłożyły na łopatki :sorry2: cudo, całować, całować, całować!!!! :-)

yyy Monia! Ale Wikusi odrosną te piękne loczki????? :sorry2:

rureczka - mój Szanowny nie wybrzydza, każdą parę rurek w ciemno bierze :-))))))))

Boogi - no taki przystojniak, że nie mam pytań

KUOTEK - to Bilon takie znaki zostawia? Oj to ja bym go na dwór wystawiła za karę i to na calutką noc :szok: niech się poprawi jak taki niegrzeczny :sorry2:
A która ćapećka nie taka? Pierwsza czy druga?
Już wiem, już wiem....to ta sama ćapećka :-p i co Łon od niej chce? :eek:

MADE to ta siama ćapećka hehe :-p
Bilon wystawiony szczeka godzinami :dry:

Nu kukartka też mi nie leży, ale ją można zdemontować przecie, a poza tym czapa fajna... :sorry2:

Wszystko mu nie ten teges - aż mu zapowiedziałam, że nie ma gustu i kropka!

Ostatnia edycja:
:no: no ja bym ani chwili tego Bilona Kocie w domu nie trzymała! :wściekła/y: kto to słyszał, żeby takie małe rączki taki potwór kaleczył :baffled:

Made :-D mam Ci ja takiego gentelmana, to trzeba lansować :-D wszystkie ciekawskie baby zagadywały go przed kościołem :-D:-D:-D:-D

reklama
Ej tam....kukardka, kukardka....ćapećka odjechana jak sama Oleńka :-)))) Piękna taka......Ona mi się tak podobuje, że ja się chyba do tego Wrocka z Borisem przeprowadzę coby Ją pilnować i chłopaczorów obcych odstraszać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry