reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LORELAIN - ja mam dziś urodziny:sorry2: tak się porobiło że najpierw ja a potem córka:-D
Ale dziś sami sobie posiedzimy a goście się zejdą na Pati imprezkę;-);-)

BB77 - zatestuj:tak: będziesz wiedziała na czym stoisz;-)
sto lat sto lata i fasolki :):):)

jezynka witaj kochana : mi też sie bardzo dobrze dziś spało :) i cięszko było mnie mężowi dobudzić :):) no ja też słyszałam o jane same dobre opinie

reklama
Nika -

Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.

Marylka - tylko coś takiego znalazłam WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY KAREX TWING POLSKI (1030303101) - Aukcje internetowe Allegro

Jeżynka
- dla mnie Jane przekraczałby budżet przeznaczony na wózek a dwa jest trzykołowy więc odpada :dry:

Ostatnia edycja:
witam sie moje drogie ponownie:tak:
bb77-testuj dzis ,a co;-)
ja mam w ogrodzie pieknie i cudownie-urobiona ae szczesliwa jestem,mąż mi dzilnie kopal dziury ,dzieciaki na hustawce lub na rowerach pogoda u mnie cudna i na 14 .00 idziemy na odnisko z grillem i bedzie kupe znajomych z dziecmi-myslelismy ze nic z tego,ale jest pienke slonko i bardzo cieplo:-Dtakze zaraz sie zbieramy i jedziemy( 10 min drogi od nas)

MARYLKA- pamietam tamten wozek co Ci smsa wysylalam,ale skoro ma takie mala przednie kola to odpada,lepszy byl ten ktory Ty mi eotke wyslalas -ten rozowo-szary:tak::tak::tak:;-)

Witam:)

NIKA Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
kwiaty.gif

jeśli chodzi o wózki to ja mam maclarena dokładnie takiego tylko inne ma barwy Maclaren | Great Britain - Techno XLR i jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Ala urodziła sie w marcu więc już w czerwcu było cieplutko i ona w tej spacerówce jeździła bo oparcie sie rozkłada do poziomu i jest ok. dla takich malutkich dzieciaczków przez to również. Do tego ma folie przeciwdeszczową i śpiworek na nogi, fatwo sie składa i rozkłada no i jest lekki bo 7kg tylko więc jak dla mnie jest w porządku. Jesli ktoś rodzi na jesień to mu się nie sprawdzi na poczatku bo za zimno może być dzidzi w zimie w takiej spacerówce, ale na lato nawet dla maleństwa jest super bo Ala miała 3 miesiące jak ją w nim zaczęłam wozić no i dałam sobie sama rade z wózkiem, dzieckiem 6 miesięcznym i bagażami na lotnisku jak wracałam do męza po wakacjach w Polsce i gdybym miała inny wózek to na pewno sama nie dałabym rady go składać a tak jedną ręką składałam wózek a w drugiej Ale trzymałam i ze wszystki podołałam... No ale tak jak pisze Lorelain każdy sam wie gdzie bedzie wózkiem jeździł, po jakiej powierzchni czy mieszka w bloku czy w domu i trzeba to brać pod uwage wybierajac wózek a nie kierować sie tylko opinia innych :)

Ala mi zasnęła to mam chwile na kompik i by obiad przygotować...

Lorelain, świetny prezent dla niki, aż zazdroszczę.:tak: Co do Jane, oni mają różne modele z różnymi kołami. Mi się osobiście też podobają czterokołowe. Jeśli chodzi o ceny to już są tańsze i liczę, że do czasu gdy będę kupować wózek, stanieją jeszcze bardziej. Ten wózeczek z Twojego linka też bardzo mi się podoba.
mama więc popołudnie zapowiada się interesująco. Lubie takie wypady.;-) Miłego grillowania zatem:tak:
marylka, u Cibie ta senność najprawdopodobniej od fasolki;-)
agnieszka witaj, co u Ciebie słychać?
A ja chyba zaraz pokawkuję sobie:-p

jeśli chodzi o wózki to ja mam maclarena dokładnie takiego tylko inne ma barwy Maclaren | Great Britain - Techno XLR i jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Ala urodziła sie w marcu więc już w czerwcu było cieplutko i ona w tej spacerówce jeździła bo oparcie sie rozkłada do poziomu i jest ok. dla takich malutkich dzieciaczków przez to również. Do tego ma folie przeciwdeszczową i śpiworek na nogi, fatwo sie składa i rozkłada no i jest lekki bo 7kg tylko więc jak dla mnie jest w porządku. Jesli ktoś rodzi na jesień to mu się nie sprawdzi na poczatku bo za zimno może być dzidzi w zimie w takiej spacerówce, ale na lato nawet dla maleństwa jest super bo Ala miała 3 miesiące jak ją w nim zaczęłam wozić no i dałam sobie sama rade z wózkiem, dzieckiem 6 miesięcznym i bagażami na lotnisku jak wracałam do męza po wakacjach w Polsce i gdybym miała inny wózek to na pewno sama nie dałabym rady go składać a tak jedną ręką składałam wózek a w drugiej Ale trzymałam i ze wszystki podołałam... No ale tak jak pisze Lorelain każdy sam wie gdzie bedzie wózkiem jeździł, po jakiej powierzchni czy mieszka w bloku czy w domu i trzeba to brać pod uwage wybierajac wózek a nie kierować sie tylko opinia innych :)

Ala mi zasnęła to mam chwile na kompik i by obiad przygotować...

Dla mnie maclareny są the best, zresztą też przywiozłam sobie go z Angli zeby było mi łatwiej z młodym na lotnisku,ale 3 misiecznego dziecka to bym do niego nie wsadziła bo to moim zdaniem na jakakolwiek spacerówke za wczesnie a dwa tym bardziej na taka gdzie oparcie jest tylko na pół leząco. Co nie zmienia faktu ze wózek jest mega wygodny w prowadzeniu, leciutki, łatwo się podbija, super skrętny i właściwie ma same zalety, ale ja go kupiłam jak Mat miał 1,5 roku.
Wyobraż sobie ze ja zaryzykowałam i w jedna strone lotu do Angli bylam całkowcie bez wózka a Mat u mnei na rękach plus torby- też dałam rade, ale stanowczo to był głupi pomysł :-D:-D:-D

agnieszka witaj, co u Ciebie słychać?
A dziękuję miło że pytasz ;-)
U mnie jest ok.Jest weekend odpoczywam.Rano byłam na laserze,zakupach.dom nawet ogarnęłam,pranie zrobiłam i teraz mam wolne.Nie długo zabieram się obiadek.Pogoda u nas do du...py i siedzimy w domu.
A co u Ciebie?
Co u was dziewczyny?
Troszkę was nadrobiłam ale ciężko aby każdej z kolei odpisać także wybaczcie ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry