reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- znierz jutro rano zanim wstaniesz:tak:
JSORBEK- skoro jest jasniejsza ta kreska to po owulce(teoretycznie) a mialas sluz plodny???

reklama
ja postaram sie zaraz wstawic fotke Zuzy z przedstawienia:-)

kurcze takie niby nic a tak potrafi wzruszyć co nie ?? Moja Majcia też jest z tego roku co ty i też płaczę na jej przedstawieniach - czekamy na fotki

Dobry wieczór:-):-)
Przesyłam Wam promyczki słoneczka bo wiem że w Polsce nie za wesoło z pogodą;-) A u mnie niebo bez ani jednej chmurki:-D:-D:-D Lecę Was poczytać :rofl2::rofl2:

JSORBEK- skoro jest jasniejsza ta kreska to po owulce(teoretycznie) a mialas sluz plodny???

kurcze nie mam pojęcia jestem kompletnie zielona w tym temacie ( miałam plamienia ostatnio tak mi się okres zaczynał ale potem juz był normalny - tym razem nic, potem zrobiłam test owu - pozytywny działaliśmy ostro teraz juz chyba po owu ale tez pewnosci nie mam - cholera chyba czas iść do gina
aa przy pierwszej ciąży kapłam się w 9 tyg dopiero bo owe plamienia wziełam za okres
mama aż mi wstyd normalnie bo stara baba jestem a taka zielona:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Hej witam się ponownie:tak: ja mam taki nie najlepszy nastrój dzisiaj:baffled:, w każdym razie siedzę teraz z moim K., bo on na weekend pracuje, więc będę sama siedziała w ciągu dnia. Chyba się napiję lampkę wina:-p:-p
mama każda z nas się stresuje na pewno starankami, ty masz tylko o tyle lepiej, że masz doświadczenie z małymi dziećmi, poza tym wszystkie przeżywamy to podobnie.:tak:
Sol, a może zaciążyłaś? Masz objawy ciążowe;-)

hej, dziewczyny

nadrobiłam...
wisieńka udanego weekendu życzę i pięknej pogody (marzenie !)
jsorbek, właśnie te testy podobno zawodzą..., a o śluz się nie martw. Ja tam nie zauważyłam, żebym miała jak białko jaja. Jedno pewne, że jest go więcej.
bibinka, teść choruje na cukrzycę i pogorszyło się na tyle, że mieli mu amputować palce u nogi. Oczywiście ukrywał to od dłuższego czasu. Nawet teściowa nie wiedziała:szok::szok:
i dziś mój F odwiózł go do szpitala. Z wyjazdu nici, choć wcale nie chciało mi się jechać.
Musiałam wziąć urlop na spółkę z moją mamą, bo nie mam co z Karolem zrobić.
Sol, jeśli starasz się o drugą dzidzię, a starasz się:tak: to brałabym tę pracę. Przecież wpadnie ci trochę grosza!!! a jak zaciążysz to zwolnienie weźmiesz.
mama, gdzie zdjęcie biedroneczki ???? halo, obiecanki-cacanki. A za karaluchy dziękuję, bo bez tego źle śpię:-D:-D:-D

jeżynka - powiem Ci za 4 dni :-p A tymczasem sobie popijam drinka Sobieskiego o smaku żurawiny :-p To za mało żeby zaszkodziło a ja się wyluzuję dzisiaj :-p

jsorbek - nie przejmuj się ja też nigdy nie pamiętam jak z tymi śluzami - tempke tylko pamiętam bo stosowałam żeby zajść ale też krótko :-p

zapmarta - ale nie wiem na jaki rodzaj umowy oni chcą a na bank na pierwszą miesięczną a potem 3 miechy - oni tak robią :-( a czekać do trzeciej umowy jakoś mi się nie chce ze starankami. Nie ma jeszcze aż takiej tragedii żebym musiała iść na gwałt do roboty - ja po prostu chcę bo mi się nudzi :-(

zapmarta no to dobrze bo się już martwiłam - co do śluzu to jst na pewno bo wkładek używam

jeżynka to zdrówko ja tez winko popijam

Sol jak zaciążysz przez miesiać nic nie będzie widać a na tej trzymiesiecznej już ci musza przedłożyć do końca ciąży jaka ona by nie była - według mnie warto

Ja z Majcią powiedziałam w pracy dopiero jak byłam w ciąży 5,5 miesiąca bo czekałam na umowę na stałe :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wybaczcie ja ostatnio wogole nie mam czasu na net! aż zła jestem no ale nie mogę bo ciągle coś innego robię.

może dziś troszkę bede mogła z wami popisać
nawet nie wiem o czym dziś rozmawiałyście i nie wiem czy poczytam :/ zmeczona jestem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry