Witam was moje drogie. Słoneczko jest na niebie to zawsze milej. Jestem po pracy przede mną wolne i na dodatek kulminacja w starankach. Dziękuję za komplementy:-)
mama ja ryczałam na Maćka przedstawieniach i powiem ci, ze jak grał ostatnio na koncercie z okazji nadania imienia szkole to tez prawie ryczałam.:-)
mlodam bardzo współczuje, wiem, ze się martwisz i wiem jak to jest gdy nagle coś się dzieje a ty masz przeświadczenie, ze rodzice są młodzi i zdrowi i zawsze tak będzie. trzy lata temu moja mama rozchorowała się i po roku zmarła a ja do dzisiaj łapię się na tym, ze chcę do niej zadzwonić. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze a badania wyjdą ok.:-

tak:
Iwonka mi tez wycinali kawałek dziąsła, co narastał na zęba i to wcale nie bolało, ani w trakcie ani potem. Taki dyskomfort. Szybko się goi.
lady pozdrawiam i życzę ci , zeby ci się udało i żeby nie było juz żadnych problemów:-)
SOL TO SĄ KRÓTKIE WŁOSY

Bibinka pozdrawiam cię słonecznie:-)
paula dobrze, ze juz lepiej się czujesz. Super, ze masz wsparcie w męzu
jsorbek pytałam koleżankę co długo stosowała testy owu i powiedziała mi, ze to wyrzucenie kasy
zapmarta jaki ja tam pracus

a kolorek faktycznie słodki jak miodek
szczęśliwa tobie juz hormonki wirują
aga przez moment zgłupiałam z tym poczęciem ale juz jestem spokojna ,nic mi nie umknęło

W pracy wszyscy stwierdzili, ze wyglądam młodziej i ładniej i w ogóle super, tak, ze bardzo mnie to ucieszyło:-)
Teraz przygotowujemy sie do wyjazdu do taty na weekend. Ale tym razem się odezwę bo kupił sobie laptopa i założył internet. Tak, ze mam modernego tatusia

Mimo wszystko śmieszny jest z tą nowoczesnością. Jak zakładał maila mówiłam mu przez telefon co ma robić. Kazałam wpisać wp.pl i wejść na ikonkę poczty a on do mnie ALE TU NIE MA POCZTY, JAKAŚ GAZETA MI SIĘ OTWORZYŁA. A ja do niego i właśnie to jest internet

I jeszcze jak ustawiał dane: mówię mu kliknij na ptaszka i ustawisz rocznik. Lista otworzyła mu się od 193... któregoś roku o on do mnie ALE TU JACYŚ SAMI STARZY LUDZIE SĄ

. a po dwóch dniach śmiga po necie i nawet zakłada konto na allegro:-)
marylka pozdrawiam