reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- wiesz ,ze chetnie sie z Toba podziele:tak:;-)jak handel???u mnie pogoda nijaka:baffled:
IWONKA2B- czesc,nie boj sie z tym dziaslem -kiedys dentystka mi tlumaczyla-dostaniesz znieczulenie i chirurg dentystyczny wytnie nadmiar dziasla i juz-ja zdecydowalam sie w sumie na usuniecie tej 8 bo tez mi dziaslo nachodzilo wiec wiem jak Cie to boli:sorry2:mam nadzieje,ze humor juz wrocil:happy:
ZAPMARTA- duzo zdrowka dla tatusia:tak:

reklama
mamo no mi dentystka odradziła usunięcie 8 mówi że wystarczy tylko kawałek tego dziąsła ale boje sie hlip hlip w poniedziałek umówię się do chirurga i zobaczymy
maryla nie wiem czy to pogoda, czy hormony czy co ale strasznie jest ostatnio, i z tego co widzę nie tylko u mnie bo wiele dziewczyn wpada w dołki :(
muszę się przyznać że może to przez to że troszkę podupadła mi nadzieja nachodzą mnie myśli że nigdy nie będę mogła mieć kruszynki itd nie wiem dlaczego zawsze miałam nadzieję a tu :(

mama no bo ja tu głodna siedze to kopsnij sie z obiadkiem :) no handel dziś tak sobie wczoraj było lepiej a pogoda od wczoraj u mnie kiepska i jutro ponoć też :(
mama pamiętasz jak pisałam że nie mam śluzu prawie w cale no to jak napisałam tak sluz przyszedł :) wczoraj nawet troche więcej go było no ale czemu akutar wczoraj?? to ja nie wiem

IWONKA2B- bede Cie trzymala za reke jak bedziesz u chirurga:tak:bedzie dobrze-dostaniesz znieczulenie i po krzyku a tak zobacz jak sie meczysz a po co-a ja mam wszystkie 8 i dlatego te na dole usuwam -20 maja ide usunac druga-bo ta druga tez jest tylko do polowy wyrżnieta i niewiadomo co jest pod dziąslem a wiadomo,ze 8 szybko sie psują i usuwam...wole teraz niz jak bede w ciazy choc powiem Ci ze tez czasem mysle ze nam sie nie uda-tylko ja mam 2 dzieci to u mnie inaczej-tez mam czasem dola,ale Wy pewnie pomyslicie ze przesadzam dlatego nic nie pisze o tym......choc chce tego maluszka tak jakby byl pierwszy....no nic nie smęce...

a Ty glowa do gory i bedzie dobrze-niech tylko wiosna sie w koncu rozkula:angry::wściekła/y:
BIBINKA- slonko moje jak u Ciebie??????????
MARYLKA- najwazniejsze ze jest sluz to dobry znak:)) no i dobrze ze handel jakos sie kreci....

Ostatnia edycja:
mamo dziękuję zobaczymy jak to będzie może w końcu mi się uda mieć kruszynkę, może te zwątpienie było spowodowane bólem zęba
muszę iść do pracy postaram się wejść dziś wieczorem mam trochę stron do nadrobienia pewnie i tak mi się wszystkiego nie uda nadrobić :p
miłego popołudnia życzę kobietki :*

mamo dziękuję zobaczymy jak to będzie może w końcu mi się uda mieć kruszynkę, może te zwątpienie było spowodowane bólem zęba
muszę iść do pracy postaram się wejść dziś wieczorem mam trochę stron do nadrobienia pewnie i tak mi się wszystkiego nie uda nadrobić :p
miłego popołudnia życzę kobietki :*
musi się udac nam wszystkim najgorsze to czekanie bo jak mamy za dużo " czasu" to myslimy o głupotach - taka nasza natura trzymam &&& żeby było ok :)

Bożeee kobitki nie było mnie tu pare godzinek i tak produkowałyście no szok:):) ja spałam jak zabita ehehehe chciałabym pooglądać dzisiejsza walke ale ja nie wiem jak wytrzymam do 22 bo padam zawsze wcześniej od jakiegoś czasu:) teraz pojadłam sobie obiadku :):) czekam na mojego Krzyska bo bedzie gdzieś za godzinke poltorej.....
A ty MAMA - jak masz doła to pisz wiesz ze lepiej sie komus wygadac niz trzymac to w sobie.....

Ostatnia edycja:
Witam was moje drogie. Słoneczko jest na niebie to zawsze milej. Jestem po pracy przede mną wolne i na dodatek kulminacja w starankach. Dziękuję za komplementy:-)
mama ja ryczałam na Maćka przedstawieniach i powiem ci, ze jak grał ostatnio na koncercie z okazji nadania imienia szkole to tez prawie ryczałam.:-)
mlodam bardzo współczuje, wiem, ze się martwisz i wiem jak to jest gdy nagle coś się dzieje a ty masz przeświadczenie, ze rodzice są młodzi i zdrowi i zawsze tak będzie. trzy lata temu moja mama rozchorowała się i po roku zmarła a ja do dzisiaj łapię się na tym, ze chcę do niej zadzwonić. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze a badania wyjdą ok.:-:)tak:
Iwonka mi tez wycinali kawałek dziąsła, co narastał na zęba i to wcale nie bolało, ani w trakcie ani potem. Taki dyskomfort. Szybko się goi.:tak:
lady pozdrawiam i życzę ci , zeby ci się udało i żeby nie było juz żadnych problemów:-)
SOL TO SĄ KRÓTKIE WŁOSY:szok::-D:-D:-D
Bibinka pozdrawiam cię słonecznie:-)
paula dobrze, ze juz lepiej się czujesz. Super, ze masz wsparcie w męzu
jsorbek pytałam koleżankę co długo stosowała testy owu i powiedziała mi, ze to wyrzucenie kasy
zapmarta jaki ja tam pracus:-pa kolorek faktycznie słodki jak miodek:-p
szczęśliwa tobie juz hormonki wirują:-D
aga przez moment zgłupiałam z tym poczęciem ale juz jestem spokojna ,nic mi nie umknęło:happy2::happy2:
W pracy wszyscy stwierdzili, ze wyglądam młodziej i ładniej i w ogóle super, tak, ze bardzo mnie to ucieszyło:-)
Teraz przygotowujemy sie do wyjazdu do taty na weekend. Ale tym razem się odezwę bo kupił sobie laptopa i założył internet. Tak, ze mam modernego tatusia:-DMimo wszystko śmieszny jest z tą nowoczesnością. Jak zakładał maila mówiłam mu przez telefon co ma robić. Kazałam wpisać wp.pl i wejść na ikonkę poczty a on do mnie ALE TU NIE MA POCZTY, JAKAŚ GAZETA MI SIĘ OTWORZYŁA. A ja do niego i właśnie to jest internet:-D:-D:-D I jeszcze jak ustawiał dane: mówię mu kliknij na ptaszka i ustawisz rocznik. Lista otworzyła mu się od 193... któregoś roku o on do mnie ALE TU JACYŚ SAMI STARZY LUDZIE SĄ:-D:-D:-D. a po dwóch dniach śmiga po necie i nawet zakłada konto na allegro:-)
marylka pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńko ja ledwo zjadłam obiad a juz wcinam banany ....... nioo to jest masakra :):)tatko sie ze mnie śmiał .....ale co ja na to poradze:):) owoce sa jak najbardziej zdrowe :):)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry