reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej popołudniowo!na krótko wpadłam,bo jedziemy do teściów:angry:,nie mam ochoty,ale przecież sama w domu nie zostanę.u nas nadal cicho,nic mi się nie chce:-(

sol biedaku,będzie dobrze:tak:.ja bym wzięła tą pracę,jako sekretarak,jakbym nic nie miała,ale jeśli miałoby cierpieć dziecko na tym,to z pewnością nie,także Ci się nie dziwię.mam nadzieję,że może w tej aptece coś załapiesz:tak:.a może Ty w ciąży jesteś,jak Cię te jajniki bolą,co:-)???????

mama gratuluję zdolnej biedroneczki:tak::-).ehh,też bym się wzruszyła:tak:.u mnie ciągle tak samo,nawet gadać mi się nie chce:-(...

młodam mam nadzieję,że z Twoim tatą to nic poważnego.trzymam kciuki:tak:

zapmarta a u Ciebie teść?współczuję...a pogoda i tak miała być do kitu,więc....

lady87,iwonka,maggy ja też świeżo po,więc wiem jak jest...też mam doła...ehh,musi być dobrze:tak:

marylka dobrze,że ten śluz się pojawił:tak:.jeszcze tylko tydzień do testowanka:tak::-).ale ten czas leci!

wisieńka fajnie,że w pracy się podobało:tak:.niezły ten Twój tatko:tak::-D

szczęśliwa no takie uroki ciązy:tak:

aha,byłam dziś w aptece po leki dla Ali i znajoma farmaceutka,taka młoda kobitka pyta się jak tam ciąża:baffled:.kupowałam u niej test swojego czasu...no to jej mówię,co i jak.trochę porozmawiałyśmy,a ona mówi,że niektóre kobitki mają genetycznie tak,że jeśli dzidziuś ma być chłopcem,to organizm matki nie toleruje i ciąża albo obumiera,albo się roni naturalnie.dało mi to do myślenia,bo przeciez pierwszą mam dziewuszkę i było ok.co Wy na to???jak dla mnie,to za dużo tych wszystkich niewiadomych:-(.a co do Ali,to pediatra kazał wybrać cały antybiotyk na ucho,ale mówi,że od pon mogę ją posłać do przedszkola.nie wiem...no i nas postraszył,że to może jakiś gronkowiec,skoro tak często choruje:szok:.trzeba zrobic wymazy po lekach,szkoda,że dopiero teraz:angry:.nie no,mam dość,za dużo na mojej głowie:-(.

nie będzie mnie juz dzisiaj,więc MAMA poproszę o strzeszczenie:tak::-)

ściskam wszystkie i ślę buziaki:-);*

jak mi się nie chce do tych teściów:angry::wściekła/y:....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki ja zmykam bo Krzysiu już dzwonił że jedzie do domku :):) nareszcie :):) milusiego dzioneczka życzę buziaczki:)

bibinka - nie wiem :-p mam humory ajk nie wiem co, pobolewają mnie jajnki, temp mam 37.4 - 37-6 od kilku dni a było ok wcześniej. Śluzik biały bezzapachu. Po za tym mogę to zwalić na torbiele i alergię :-D

A ja w przyszły piątek mam pierwsze zebranie w przedszkolu :-D Jezu... a mówiłam sobie że nie będę na wywiadówki ani zebrania chodziła :-p No i chyba nie pójdę bo Marcin ma akurat popołudniówkę :-p A to ze obie babcie mają popołudnie wolne - inna bajka :-p

Dzień doberek :-D:-D:-D
Wpadłam Was poczytac, a za momento lecę robic listę gości na kompie i zaproszonka zamawiac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jestem-bylismy na zakupach i tak wylecialam z domu ze nawet sie nie pozegnalam:sorry2:potem bylismy w Mc Donaldzie i objedlismy sie ,ze ....
a teraz widze ze tu tylko 2 stronki-oj gdzie nam sie dziewczyny podzialy???:sorry2:
SOL- a Ty masz ta temp.taka wysoką z rana???to super znak:tak:
WISIENKA- super ze tatko smiga po necie-moj ledwo sobie z komórką radzi:-D:-D
SZCZESLIWA- przyjemności z Krzyśkiem;-)
PYSIE- hejka

ja postaram sie zaraz wstawic fotke Zuzy z przedstawienia:-)
BIBINKA- NO U TESCIÓW pewnie szalu nie bedzie skoro nie masz humoru........

KPI- napisal mi ze u nich pogoda sie poprawila i spaceruja ,odpoczywaja. czuje sie dobrze i pytala co u nas to w skrócie Jej odpisalam. :)

Ostatnia edycja:
mama dzięki za instrukcję muszę zastosować :tak::tak::tak:

Wisienka może masz rację ale nie bardzo mam wyjście bo okres mam potwornie nieregularnie odkąd przestałam barć tabletki ostatni chyba ze 2 miechy temu już nie pamiętam kiedy

Sol
co do pracy zawsze jest tak, że znajduje sią ja w najmniej odpowiednim momenci jak ci za bardzo nie zależy - ja tak znalazłam pracę ostatnią - córka miałą rok poszłam od niechcenia na rozmowę a na drugi dzień już pracowałam :baffled:

mama - mam taką temperaturę cały dzień więc nie wiem co o tym myśleć :-( A teraz mam nawet 37.8 ale wróciłam z szybkiego spaceru bo nas deszcz złapał :-p

jsorbek - no ja dostałam wezwanie na staż w 8 miesiącu ciąży :-D Bo w urzędzie pogubili moje papiery że ja ciężarówka :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bibinka przyznam szczerze, że nigdy o czymś takim nie słyszałam - ale nie brałabym tego zbyt serio bo na innym forum kilka dziewczyn poroniło i większość z nich urodziła potem chłopców po prostu tak się zdarzyło - tak musiało być :-(ale następnym razem się uda głowa do góry

a test owu dzisiaj kreska testowa już słabsza niż wczoraj czyli owu się koczy czy już po ??

reklama
Sol ty nie gadaj tylko działaj dzisiaj :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
no widzisz czyli dobrze prawie w najmniej odpowiednim momencie

mama Mam temperaturę 36.6 czyli nic z tego :-:)-:)-(
Czyli w ciąży też nie mogę być czy we wczesnej nie ma znaczenia temperatura ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry