reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodam nie martw sie - na pewno to sie okaże drobnostka jakaś - trzymam za to kciuki

reklama
JSORBEK- a ktora byla ciemniejsza ???bo musi byc ta testowa tak samo ciemna jak tak kontrolna lub nawte ciemniejsza...mimo wszystko dzialajcie-jutro lub pojutrze powinna byc znowu 1 kreska...a najgorsze ze tych testow jest chyba 5 szt a to nieraz dziewczyny pisaly ze to nie starcza i kupe kasy na to idzie...no nie wiem poprobuj sobie -ja tam tawiam na mierzenie temperatury;-):tak:jak odstawie hormony to zaczynam mierzyc:tak:

obie były jednakowe - ja mam pakowane po 10 sztuk akurat

a jak to z temperatura ma robic ?? jestem zielona w temacie bo za pierwszym razem sie udało od strzała i ne mam doświadczenia

sol- no to faktycznie latwo nie bedzie.. ja mam przyjaciolke z Kielc i opowiadala mi nie raz jak ciezko cokolwiek znalezc..
sprobuj w firmach kurierskich.. tam czesto jest zapotrzebowanie do Dzialu obslugi Klienta, albo do Dzialu Handlowego :)

jezynka :) ja jeszcze czekam do lipca.. no, chyba ze sie wczesniej uda :)

lady87- witam w klubie.. ja tez mialam lyzeczkowanie, ale 9 lat temu.. i tez sie teraz zastanawiam, czy wszystko ok no ale. optymizm to podstawa :)

mama - to na pewno niesamowite uczucie :) moja mama zawsze plakala na przedstawieniach u mojego mlodszego brata :)

mlodam- hmm.. wyniki wynikami... a najwazniejsze, ze wiedza co Mu jest.. gorzej jakby szukali... tak jak u mamy mojej kolezanki..
w szpitalu ja leczyli na.... nerki (!!!).. a po kilku dniach sie okazalo, ze ma zapalenie oskrzeli!!!!!!! juz drugi miesiac jest w szpitalu..
wiec... na razie postaraj sie nie myslec negatywnie... bedzie dobrze zobaczysz ;)

dziękuje, mam nadzieję że tym razem się uda bo naparwdę chcemy mieć dzidziusia
po prostu musi sie udać !!! na pewno sie uda trzymam kciuki

młodam trzymam kciuki za szybkie wyleczenie dziewczyny dobrze piszą lepieć znać gorszą djagnoze wiadmo na co leczyc niż błąkać i nie wiedzieć na co leczyć

obie były jednakowe - ja mam pakowane po 10 sztuk akurat

a jak to z temperatura ma robic ??

mama - to na pewno niesamowite uczucie :) moja mama zawsze plakala na przedstawieniach u mojego mlodszego brata :)
JSORBEK- TEMP.MIERZYSZ KAZDEGO DNIA RANO,O TEJ SAMEJ GODZINIE ,TYM SAMYM TERMOMETREM I W TYM SAMYM MIEJSCU(JA POD JEZYKIEM)-zapisuj sobie na tabelce-zrob na gorze kolejne dni m-ąca a na dole dni cyklu i nanoś każdego dnia i zobaczysz ,ze jak bedzie nagly skok temp.(w polowie cuklu) to znaczy ze owulka jest do tego obserwuje sluz bo wiadomo jak plodny to ciagnie sie jak bialko jaja kurzego:tak:
a wzruszylam sie bardzo moja corcia-wszystko moje drogie przed Wami!!!!!!!!!!
ja wcinam obiad:)

witam
troszku mnie nie było a tu tyle stron zresztą nie dziwi mnie to :)
nie wchodziłam na forum bo miałam gigantycznego doła nie wiem dlaczego :(
strasznie się czułam i psychicznie i fizycznie
i jeszcze ten ból zęba ale właśnie wróciłam od dentysty i siedzę z wacikiem w buzi nasączonym jakimś lekarstwem okazało mi się że dziąsło narosło na 8 i wdał się stan zapalny, i będę musiała chirurgicznie usnunąć nadmiar :(:(

ale może teraz będzie lepiej

aaaa a dziś odebrałam że szpitala mojego D. brata dziewczynę z dzidzią :):):) ma 57 a nie tak jak wczesniej pisalam67 chyba bylam jeszcze w szoku i zle uslyszalam

mlodam przykro mi :( mój dziadek miał podobnie i okazało się że to gruźlica :( ale na pocieszenie powiem że diagnoza zapadła 3 lata temu a dziadzio teraz dobrze się czuje

co do zmieny zdjęcia to nie wiem cos mi sie wcisło jak przeglądałam avatary i tak już zostało bo ja lew i mam nadzieję że niedługo będzie moje lwiątko

Ostatnia edycja:
reklama
mama podziel sie obiadem :)

Iwonka no naprawde długo Cie nie było, oj widze ze ostatnio dużo dołów załapujemy każda po kolei :( ja jestem ostatnio wredna i czepialska :( cierpi głównie mąż :) nie zazdroszcze Ci tych problemów ząbkowych mam nadzieje że jednak nie będzie trzeba chirurgicznie nic robić

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry