- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
JSORBEK- a ktora byla ciemniejsza ???bo musi byc ta testowa tak samo ciemna jak tak kontrolna lub nawte ciemniejsza...mimo wszystko dzialajcie-jutro lub pojutrze powinna byc znowu 1 kreska...a najgorsze ze tych testow jest chyba 5 szt a to nieraz dziewczyny pisaly ze to nie starcza i kupe kasy na to idzie...no nie wiem poprobuj sobie -ja tam tawiam na mierzenie temperatury;-)
jak odstawie hormony to zaczynam mierzyc

lady87
Edyta
Będzie dobrze zobaczysz ja trzymam kciuki żebyś nie dostała @ ..... Ściskam cię mocno![]()
dziękuje, mam nadzieję że tym razem się uda bo naparwdę chcemy mieć dzidziusia
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
dziękuje, mam nadzieję że tym razem się uda bo naparwdę chcemy mieć dzidziusia
ja tez trzymam kciuki - uda sie na pewno co ma sie nie udac
U
użytkowniczka usunieta
Gość
sol- no to faktycznie latwo nie bedzie.. ja mam przyjaciolke z Kielc i opowiadala mi nie raz jak ciezko cokolwiek znalezc..
sprobuj w firmach kurierskich.. tam czesto jest zapotrzebowanie do Dzialu obslugi Klienta, albo do Dzialu Handlowego
jezynka
ja jeszcze czekam do lipca.. no, chyba ze sie wczesniej uda
lady87- witam w klubie.. ja tez mialam lyzeczkowanie, ale 9 lat temu.. i tez sie teraz zastanawiam, czy wszystko ok no ale. optymizm to podstawa
mama - to na pewno niesamowite uczucie
moja mama zawsze plakala na przedstawieniach u mojego mlodszego brata 
mlodam- hmm.. wyniki wynikami... a najwazniejsze, ze wiedza co Mu jest.. gorzej jakby szukali... tak jak u mamy mojej kolezanki..
w szpitalu ja leczyli na.... nerki (!!!).. a po kilku dniach sie okazalo, ze ma zapalenie oskrzeli!!!!!!! juz drugi miesiac jest w szpitalu..
wiec... na razie postaraj sie nie myslec negatywnie... bedzie dobrze zobaczysz
sprobuj w firmach kurierskich.. tam czesto jest zapotrzebowanie do Dzialu obslugi Klienta, albo do Dzialu Handlowego
jezynka
lady87- witam w klubie.. ja tez mialam lyzeczkowanie, ale 9 lat temu.. i tez sie teraz zastanawiam, czy wszystko ok no ale. optymizm to podstawa
mama - to na pewno niesamowite uczucie
mlodam- hmm.. wyniki wynikami... a najwazniejsze, ze wiedza co Mu jest.. gorzej jakby szukali... tak jak u mamy mojej kolezanki..
w szpitalu ja leczyli na.... nerki (!!!).. a po kilku dniach sie okazalo, ze ma zapalenie oskrzeli!!!!!!! juz drugi miesiac jest w szpitalu..
wiec... na razie postaraj sie nie myslec negatywnie... bedzie dobrze zobaczysz
maryla86
Fanka BB :)
po prostu musi sie udać !!! na pewno sie uda trzymam kciukidziękuje, mam nadzieję że tym razem się uda bo naparwdę chcemy mieć dzidziusia
młodam trzymam kciuki za szybkie wyleczenie dziewczyny dobrze piszą lepieć znać gorszą djagnoze wiadmo na co leczyc niż błąkać i nie wiedzieć na co leczyć
mama05
prrrryy szaaaalona :))
JSORBEK- TEMP.MIERZYSZ KAZDEGO DNIA RANO,O TEJ SAMEJ GODZINIE ,TYM SAMYM TERMOMETREM I W TYM SAMYM MIEJSCU(JA POD JEZYKIEM)-zapisuj sobie na tabelce-zrob na gorze kolejne dni m-ąca a na dole dni cyklu i nanoś każdego dnia i zobaczysz ,ze jak bedzie nagly skok temp.(w polowie cuklu) to znaczy ze owulka jest do tego obserwuje sluz bo wiadomo jak plodny to ciagnie sie jak bialko jaja kurzegoobie były jednakowe - ja mam pakowane po 10 sztuk akurat
a jak to z temperatura ma robic ??
mama - to na pewno niesamowite uczuciemoja mama zawsze plakala na przedstawieniach u mojego mlodszego brata
![]()

a wzruszylam sie bardzo moja corcia-wszystko moje drogie przed Wami!!!!!!!!!!
ja wcinam obiad
iwonka2b
witam
troszku mnie nie było a tu tyle stron zresztą nie dziwi mnie to
nie wchodziłam na forum bo miałam gigantycznego doła nie wiem dlaczego
strasznie się czułam i psychicznie i fizycznie
i jeszcze ten ból zęba ale właśnie wróciłam od dentysty i siedzę z wacikiem w buzi nasączonym jakimś lekarstwem okazało mi się że dziąsło narosło na 8 i wdał się stan zapalny, i będę musiała chirurgicznie usnunąć nadmiar

ale może teraz będzie lepiej
aaaa a dziś odebrałam że szpitala mojego D. brata dziewczynę z dzidzią

ma 57 a nie tak jak wczesniej pisalam67 chyba bylam jeszcze w szoku i zle uslyszalam
mlodam przykro mi
mój dziadek miał podobnie i okazało się że to gruźlica
ale na pocieszenie powiem że diagnoza zapadła 3 lata temu a dziadzio teraz dobrze się czuje
co do zmieny zdjęcia to nie wiem cos mi sie wcisło jak przeglądałam avatary i tak już zostało bo ja lew i mam nadzieję że niedługo będzie moje lwiątko
troszku mnie nie było a tu tyle stron zresztą nie dziwi mnie to
nie wchodziłam na forum bo miałam gigantycznego doła nie wiem dlaczego
strasznie się czułam i psychicznie i fizycznie
i jeszcze ten ból zęba ale właśnie wróciłam od dentysty i siedzę z wacikiem w buzi nasączonym jakimś lekarstwem okazało mi się że dziąsło narosło na 8 i wdał się stan zapalny, i będę musiała chirurgicznie usnunąć nadmiar
ale może teraz będzie lepiej
aaaa a dziś odebrałam że szpitala mojego D. brata dziewczynę z dzidzią
mlodam przykro mi
co do zmieny zdjęcia to nie wiem cos mi sie wcisło jak przeglądałam avatary i tak już zostało bo ja lew i mam nadzieję że niedługo będzie moje lwiątko
Ostatnia edycja:
reklama
maryla86
mama podziel sie obiadem 
Iwonka no naprawde długo Cie nie było, oj widze ze ostatnio dużo dołów załapujemy każda po kolei
ja jestem ostatnio wredna i czepialska
cierpi głównie mąż
nie zazdroszcze Ci tych problemów ząbkowych mam nadzieje że jednak nie będzie trzeba chirurgicznie nic robić
Iwonka no naprawde długo Cie nie było, oj widze ze ostatnio dużo dołów załapujemy każda po kolei
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: