reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka kk serdecznie gratuluje poczęcia :) życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! pozdrawiam A jak tam samopoczucie ?

reklama
Witam porannie - Karola już w przedszkolu, nadrobiłam więc mogę pisać :-p

Wisieńka - fajny fryz ale ja wolę krótkie włosy :-p

My mamy jutro komunię siostrzeńca Marcina i nie mam co założyć - bez bicia się przyznaję :-p W sumie na obrony też nic nie mam więc spoko - nie wiem w czym jutro pójdę. Żal mi tylko młodego - wczoraj dzwonił do mnie jego chrzestny - dałam mu Marcina do telefonu - co ja z nim będę gadać - pytał co młodemu kupić - powiedział że chce kupić jakiś prezent tak do 200 zł i kopertę (50 zł) - szok - my na komunię chrześnicy (siostrzenicy) Marcina kopiliśmy młodej rower z kaskiem, ochraniaczami, rękawiczkami i okularami (700zł) a tu dla młodego taki numer :-( Ehh - tak to jest jak się chrzestnych źle wybiera :tak:

A wogóle to czuję się dzisiaj do kitu. Pogadałam chwilę z koleżanką w przedszkolu i się poryczałam :-( Ogólnie teraz mi się ciągle chce ryczeć :-( Podbrzusze mnie od wczoraj pobolewa jak nie z prawej to z lewej i tak na zmianę co parę godzin czasem minut - noż głupawki można dostać :-( Muszę porobić porządki i przyszykować nam coś na jutro żeby jutro nie szykować się na wariata :-p A ja chyba pójdę w spodniach sztruksowych, bluzce jakiejś i sweterku :-p

hej dziewczęta,młodzieży moja:tak::-D
no nie powiem,żebym miała dobry humor,od wczoraj ciche dni:angry::wściekła/y:.mam dość wszystkiego,mam doła,nie mam siły...

kinga cześć:-).same przyjemności u Ciebie:-)

bibinka cichce dni bywają co poradzisz :/ też to przechodziłam całkiem niedawno chociaż u nas to nie trwa dłużej niż pół dnia bo tacy już jesteśmy że zaraz siadamy i sobie wyjasniamy aby nie było już kwasu.

No ja fakt same przyjemności heh ciekawe jak to bedzie dalej ;)
idę się zebrać..
Dziś obiadu nie robię bo jedziemy do restauracji wiec mam dobrze.

witam i ja nowe staraczki! :)

Wisienka ładnie wyglądasz :-)
Aga witaj :)
Szczęśliwa ale u was w śierpniu imprezowo! :)) ja też sierpniowa jestem! :tak:

Agnieszka - chyba chodzi o pierwszy suwaczek bo nie ma wieku Alanka podanego i wygląda jak ciążowy :-D

Nioo u mnie też :):) ale najbardziej boje sie sierpnia bo tak : 1 sierpień ja mam urodzinki 2 sierpień moja mamusia 3 sierpień mój Krzysiu 9 sierpień mój szwagier a 19 sierpień mój tatko:szok::szok::szok:

szcześliwa...ale imprezy to się wyszalejesz kobieto :-D:-D
Kinga witaj:)

Agnieszka - chyba chodzi o pierwszy suwaczek bo nie ma wieku Alanka podanego i wygląda jak ciążowy :-D
hehe ale jaja :-D
No tak tylko że pod suwaczkiem jest napisane "do urodzin" a nie "do narodzin" :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry