- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
S
Sol
Gość
Witam porannie - Karola już w przedszkolu, nadrobiłam więc mogę pisać 
Wisieńka - fajny fryz ale ja wolę krótkie włosy
My mamy jutro komunię siostrzeńca Marcina i nie mam co założyć - bez bicia się przyznaję
W sumie na obrony też nic nie mam więc spoko - nie wiem w czym jutro pójdę. Żal mi tylko młodego - wczoraj dzwonił do mnie jego chrzestny - dałam mu Marcina do telefonu - co ja z nim będę gadać - pytał co młodemu kupić - powiedział że chce kupić jakiś prezent tak do 200 zł i kopertę (50 zł) - szok - my na komunię chrześnicy (siostrzenicy) Marcina kopiliśmy młodej rower z kaskiem, ochraniaczami, rękawiczkami i okularami (700zł) a tu dla młodego taki numer :-( Ehh - tak to jest jak się chrzestnych źle wybiera
A wogóle to czuję się dzisiaj do kitu. Pogadałam chwilę z koleżanką w przedszkolu i się poryczałam :-( Ogólnie teraz mi się ciągle chce ryczeć :-( Podbrzusze mnie od wczoraj pobolewa jak nie z prawej to z lewej i tak na zmianę co parę godzin czasem minut - noż głupawki można dostać :-( Muszę porobić porządki i przyszykować nam coś na jutro żeby jutro nie szykować się na wariata
A ja chyba pójdę w spodniach sztruksowych, bluzce jakiejś i sweterku 

Wisieńka - fajny fryz ale ja wolę krótkie włosy

My mamy jutro komunię siostrzeńca Marcina i nie mam co założyć - bez bicia się przyznaję

A wogóle to czuję się dzisiaj do kitu. Pogadałam chwilę z koleżanką w przedszkolu i się poryczałam :-( Ogólnie teraz mi się ciągle chce ryczeć :-( Podbrzusze mnie od wczoraj pobolewa jak nie z prawej to z lewej i tak na zmianę co parę godzin czasem minut - noż głupawki można dostać :-( Muszę porobić porządki i przyszykować nam coś na jutro żeby jutro nie szykować się na wariata

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
agnieszka kk serdecznie gratuluje poczęciażyczę WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! pozdrawiam A jak tam samopoczucie ?
Mada ale Ja nie jestem w ciąży

K
Kinga85
Gość
hej dziewczęta,młodzieży moja
no nie powiem,żebym miała dobry humor,od wczoraj ciche dni.mam dość wszystkiego,mam doła,nie mam siły...
kinga cześć:-).same przyjemności u Ciebie:-)
bibinka cichce dni bywają co poradzisz :/ też to przechodziłam całkiem niedawno chociaż u nas to nie trwa dłużej niż pół dnia bo tacy już jesteśmy że zaraz siadamy i sobie wyjasniamy aby nie było już kwasu.
No ja fakt same przyjemności heh ciekawe jak to bedzie dalej
idę się zebrać..
Dziś obiadu nie robię bo jedziemy do restauracji wiec mam dobrze.
witam i ja nowe staraczki!
Wisienka ładnie wyglądasz :-)
Aga witaj
Szczęśliwa ale u was w śierpniu imprezowo!

S
Sol
Gość
Agnieszka - chyba chodzi o pierwszy suwaczek bo nie ma wieku Alanka podanego i wygląda jak ciążowy 

agnieszka.kk
Nioo u mnie teżale najbardziej boje sie sierpnia bo tak : 1 sierpień ja mam urodzinki 2 sierpień moja mamusia 3 sierpień mój Krzysiu 9 sierpień mój szwagier a 19 sierpień mój tatko
![]()
szcześliwa...ale imprezy to się wyszalejesz kobieto

Kinga witaj
hehe ale jajaAgnieszka - chyba chodzi o pierwszy suwaczek bo nie ma wieku Alanka podanego i wygląda jak ciążowy![]()

No tak tylko że pod suwaczkiem jest napisane "do urodzin" a nie "do narodzin"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Chyba wykosztuje a nie wyszaleje hehehe .....szcześliwa...ale imprezy to się wyszalejesz kobieto
Kinga witaj![]()
KINGA- a który sierpień??
agnieszka.kk
2 w 1 ciekawie się zapowiadaChyba wykosztuje a nie wyszaleje hehehe .....
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Nioo nooo .2 w 1 ciekawie się zapowiada![]()
Też sie zastanawiałam przecież nie jestes w ciąży a tu gratulacje heheh
reklama
agnieszka.kk
No własnieTeż sie zastanawiałam przecież nie jestes w ciąży a tu gratulacje heheh![]()

Ale to dobrze wróży bo być może w najbliższym czasie tak będzie..."nigdy nie mów nigdy" także wszystko może się zdarzyć ;-)

...czekam tylko do wizyty...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: