reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SMS od rureczki:

"(...) Nie pisałam bo u nas nic nowego-dziś moja gin ma dyżur, oczywiście głupoty gada, mówi, że cięcie 37 tydzień, ale kto ją tam wie. Ja w każdym razie wcale jej nie ufam. Zrobiła usg i zaniżyła wyniki, na szczęście nie wpisała tego do karty. Jutro będzie mi robić babka, która jest dokładna więc liczę na miarodajny wynik. (...) Co na forum? Buziaki!"

reklama
made wiesz gdyby mnie tak wszystko nie bolalo, to bylo by super. a tak chodzic za bardzo nie moge bo dol brzucha mnie boli, spojenie lonowe i kregoslup, a lezenie doprowadza mnie do depresji. juz bym chciala zeby bylo po wszystkim , mimo tego ze wiem ze im dluzej maluch w brzuchu tym lepiej dla niego

POK plan z zawijaniem i w pokoju ubieraniem jest niezły... tylko to zawijanie w powietrzu jest dość kłopotliwe, w każdym razie dla mnie, bo córcię mam nadzwyczaj wywijającą się :sorry: Ja miałam z Kamilkiem do dyspozycji pralkę, na której takie czynności, jak wycieranie, zakładanie pieluszki i ubieranie wykonywałam, a teraz przy Oli dysponowałam kmodą/przewijakiem na stelażu, który na stałe był w łazience - obecnie zdemontowałam go i kładę sam przewijak na sedesie (za wysoko już było i niebezpiecznie).

Noszenie dziecka do pokoju w ręczniku nie wychodziło też i z tego powodu, że za chłodno trochę... a z takim naguskiem trzeba troszkę się pobawić zanim się go znowu skrępuje ubrankami :sorry:

ASIONEK jaka cudna fotka na fb :-):-):-) Pokazałabyś niemającym fejsa :-p

WIOLU jeszcze troszkę.... :* :* :*

Ostatnia edycja:
Jestem z powrotem. Mia na górze usypia, M. wybył robić zdjęcia, a ja mam chwilkę dla siebie i sobie oglądam w necie suknie ślubne. :-D

Mademoiselle, Pok, Maran - dzięki śliczne za rady odnośnie różnicy wiekowej! Myślę, myślę, myślę...

Kuotku - w szczytnym celu skarżyć można, a nawet i CZEBA! :-)
BUZI KOCHANA :-D))))))

Ty widziałaś co mi się napisało wcześniej...? :szok:
Kłamstwo ma krótkie nogi hehe :-D

reklama
...że w szczytnym celu "kłamać" należy :-p (pierwsza wersja) ... no strasznie ciekawam opinii Poczka :-p

Bo Poczek ma swoje zasady i ciekawe jak i kiedy je nagina :cool2: i CZY W OGÓLE ?? :shocked2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry