reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pok, Quinny Buzz 4 jest na oficjalnej stronie. I 4 koła są w zestawie...niektórzy cudują i do 3-ki doczepiają koła przeznaczone do 4-ki.

Quinny | Buzz 4

Proszę, link powyżej.
Najlepiej znajdź na stronie Quinny sklepy gdzie można je sprawdzić itp. Bo najważniejsze aby TOBIE odpowiadał:)))

Made, wrzucę dziewczynom fotkę, niech tysz mają:)))
I malucha z cycem moim :))) No i nas wszystkich z maluchem...cudowny:))) Spał na rękach.
A jego mama bardzo dziękuje za rzeczy:)

Zobacz załącznik 458315Zobacz załącznik 458316Zobacz załącznik 458317

MADE hahahaha :-D

POK super są komody kąpielowe przeróżne :tak: Ja mam taką z odpływem wody właśnie, ale nie zastosowałam udogodnienia ni razu, bo..... mi było niewygodnie :-p Jeśli ma być naprawdę lekko to musi być wanienka na stojaku oraz obok przewijak czekający z ręczniczkiem - nie kupuj komodo-przewijaka raczej :sorry: bo trzeba po kąpieli trzymać dziecko jedną ręką, a drugą nakładać przewijak na wanienkę, a to nie jest łatwe...

CAROLA o matko! NIE - o madonno z wielkim CYCEM :szok::-D:-D:-D Faktycznie Ci urósł cholewcia fju fju :-p A mały przezabawny :-) Ślicznie wyglądacie :sorry:
Uwielbiam takie militarne kurteczki i w ogóle taki styl :tak:

Koleżanki - u mnie słońce :rofl2:

Ostatnia edycja:
Made a bo go ochrzaniłam i jest ok:)
Poza tym szok, wszedł ze mną, dziecko za rączkę trzymał i jeszcze do zdjęcia się dał namówić...zwykle to on od obcych dzieciów 3 kroki w bok... :)))
A mały cudny...

Kocurku kurteczka z Tchibo z outletu, 30zł :)))
A cyce...nabrzmiałe i zaraz muszę chyba większy stanik przynieść:)

Kocurek - Ty też blisko widzisz? :-)

Olivka - no ale fakt! CYCA masz konkretnego :szok: i nie gadaj, że to te Twoje cudowne staniki bo nie uwierzę :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry