- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E
EEnil
Gość
Pok, Quinny Buzz 4 jest na oficjalnej stronie. I 4 koła są w zestawie...niektórzy cudują i do 3-ki doczepiają koła przeznaczone do 4-ki.
Quinny | Buzz 4
Proszę, link powyżej.
Najlepiej znajdź na stronie Quinny sklepy gdzie można je sprawdzić itp. Bo najważniejsze aby TOBIE odpowiadał))
Made, wrzucę dziewczynom fotkę, niech tysz mają))
I malucha z cycem moim )) No i nas wszystkich z maluchem...cudowny)) Spał na rękach.
A jego mama bardzo dziękuje za rzeczy
Zobacz załącznik 458315Zobacz załącznik 458316Zobacz załącznik 458317
Quinny | Buzz 4
Proszę, link powyżej.
Najlepiej znajdź na stronie Quinny sklepy gdzie można je sprawdzić itp. Bo najważniejsze aby TOBIE odpowiadał))
Made, wrzucę dziewczynom fotkę, niech tysz mają))
I malucha z cycem moim )) No i nas wszystkich z maluchem...cudowny)) Spał na rękach.
A jego mama bardzo dziękuje za rzeczy
Zobacz załącznik 458315Zobacz załącznik 458316Zobacz załącznik 458317
mademoiselle
Fanka BB :)
poczku - doskonały wybór )
Czarny Kocur
Made by Made :*
MADE hahahaha
POK super są komody kąpielowe przeróżne Ja mam taką z odpływem wody właśnie, ale nie zastosowałam udogodnienia ni razu, bo..... mi było niewygodnie Jeśli ma być naprawdę lekko to musi być wanienka na stojaku oraz obok przewijak czekający z ręczniczkiem - nie kupuj komodo-przewijaka raczej bo trzeba po kąpieli trzymać dziecko jedną ręką, a drugą nakładać przewijak na wanienkę, a to nie jest łatwe...
CAROLA o matko! NIE - o madonno z wielkim CYCEM Faktycznie Ci urósł cholewcia fju fju A mały przezabawny :-) Ślicznie wyglądacie
Uwielbiam takie militarne kurteczki i w ogóle taki styl
Koleżanki - u mnie słońce
POK super są komody kąpielowe przeróżne Ja mam taką z odpływem wody właśnie, ale nie zastosowałam udogodnienia ni razu, bo..... mi było niewygodnie Jeśli ma być naprawdę lekko to musi być wanienka na stojaku oraz obok przewijak czekający z ręczniczkiem - nie kupuj komodo-przewijaka raczej bo trzeba po kąpieli trzymać dziecko jedną ręką, a drugą nakładać przewijak na wanienkę, a to nie jest łatwe...
CAROLA o matko! NIE - o madonno z wielkim CYCEM Faktycznie Ci urósł cholewcia fju fju A mały przezabawny :-) Ślicznie wyglądacie
Uwielbiam takie militarne kurteczki i w ogóle taki styl
Koleżanki - u mnie słońce
Ostatnia edycja:
mademoiselle
Olivka - piękne zdjęcia nam wstawiłaś ) Mów co chcesz, ale ja much w nosie u męża nie dostrzegam
Kocurek no!
Kocurek no!
Czarny Kocur
No ja też nie - z tej odległości tym bardziej
E
EEnil
Gość
Made a bo go ochrzaniłam i jest ok
Poza tym szok, wszedł ze mną, dziecko za rączkę trzymał i jeszcze do zdjęcia się dał namówić...zwykle to on od obcych dzieciów 3 kroki w bok... ))
A mały cudny...
Kocurku kurteczka z Tchibo z outletu, 30zł ))
A cyce...nabrzmiałe i zaraz muszę chyba większy stanik przynieść
Poza tym szok, wszedł ze mną, dziecko za rączkę trzymał i jeszcze do zdjęcia się dał namówić...zwykle to on od obcych dzieciów 3 kroki w bok... ))
A mały cudny...
Kocurku kurteczka z Tchibo z outletu, 30zł ))
A cyce...nabrzmiałe i zaraz muszę chyba większy stanik przynieść
mademoiselle
Kocurek - Ty też blisko widzisz? :-)
Olivka - no ale fakt! CYCA masz konkretnego i nie gadaj, że to te Twoje cudowne staniki bo nie uwierzę
Olivka - no ale fakt! CYCA masz konkretnego i nie gadaj, że to te Twoje cudowne staniki bo nie uwierzę
E
EEnil
Gość
Made 50/50 )) Ale rzeczywiście urosło im się
reklama
Czarny Kocur
Fajna kurteczka za rewelacyjną przecenę - tak jak kuot lubi
Ekhm... no ja w sumie widzę i daleko i blisko... Jeszcze
Ekhm... no ja w sumie widzę i daleko i blisko... Jeszcze
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.