reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurteczka bardzo fajna, 2-gi rok ją noszę:)
Nieziemsko boli mnie głowa, staram się robić obiad.
Byłam na chwilę u babci...wylazła mamusia roku i nawyzywała Oliwkę od złodziejek. Powiedziała, że ukradła jej rzeczy, pytam jakie a ona, że adidasy 2 pary i ubrania...Wiecie co? Sama jej dawała przy mnie te rzeczy....
Idiotka. A Oliwce jest bardzo przykro:(((

reklama
Ja też nie...teraz sędzina nic nie zrobi bo akta są w okręgowym, przecież zażalenie złożyli na decyzję sądu :(

Ehhh niech się to skończy bo nie wiem jak długo tak pociągnę....

Idę zjeść i chyba spać...
Może przyśni mi się jakieś fajne dziecię:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciagle zle klikam tym tabletem i zamiast pisac posta raportuje zle tematy... Jesli komus cos zaraportowalam to bardzo bardzo przepraszam.

Zlamalam sie i wzielam paracetamol... Moze w koncu odetchne za chwile. M zabral sie za sprzatanie lodowki i segregowanie smieci i jest wsciekly. Nie chce mi sie na razie nawet byc w jego poblizu. Zla atmosfera.

Karola dzieki wielkie za wozkowe porady!
ja sobie 4 kolowy juz wczesniej znalazlam ale chyba tego nie napisalam. Tam zalezy jaki kraj u nich wybierzesz to jest lub nie ma - uk, usa nie ma, w ch jest. W maju pojezdzimy i go poszukamy, wedlug strony nie znajdziemy go w naszym kantonie i bedzie trzeba sie nameczyc. Ale wedlug strony nie maja zadnych oficjalnych sprzedawcow w Polsce tez :) to ciekawe :)
jak sie doda gondole to wychodzi niemalze tyle, co stokke ale przynajmniej dziecko moze spac w spacerowce.

Kocie - komoda kapielowa? Jeszcze mnei swiat nieraz zaskoczy cos czuje. Ja na razie szukam lekkiej wanienki z odplywem i do niej stelaza, bo poki nie wiemy gdzie bedziemy mieszkac, to ciezko planowac wieksze meble. Ja mam zamiar dzidziocha kapac w lazience, owinac w recznik i w pokoju go ubrac - czy to zly plan?

Ide czekac na dzialanie paracetamolu.
buzi buzi

hello :))))
niedlugo kapiel malego , ale jeszcze wpadlam oki maly rozrabia obok :)
wlasnie rozmotowuje skrzynie na zabawki hehe

Kocurku eksplozja jest, ale nie sedesu - choć chyba wolałabym już ten sedes - przynajmniej byłoby wesoło....Eksplozja wirusa u nas. Maciuś od 3 dni ciągle ryczy, bo ma wysoką gorączkę, oczy czerwone jak wampir, z nosa leci na zielono, w nocy co 10 minut budzi się z płaczem, do tego pan się rozchorował i też ma gorączkę - a ja się staram wszystko ogarnąć, ale coś z powodu braku snu nerwy mi wysiadają - więc nie chcę Wam tu smęcić - bo nawet nie mam jak i kiedy :eek:

oj zdrowka duzo zycze !!
najgorzej jak dzieci choruja :(
a jak ty dajesz rade ? maz juz lepiej sie czuje ?

Tak się moje dziecko kąpie :-p

Ahaa MAM CIĘ!!!!
Zobacz załącznik 458004

I teraz CIE ZJEM!!
Zobacz załącznik 458005

Lustereczko, powiedz przecie... :p
Zobacz załącznik 458006

super sie plumka ;)
a powiedz mi jak lezy na brzuchu w wannie ( o ile lezy ;) ) to nie nurkuje ci ?
ja nie moge mojego oduczyc wsadzania buziaka pod wode i picia jej przy okazji juz nie wspomne o wciaganiu jej nosem
a ja malo na zawal nie zejde hehe

Asionek - kochana, nie pytaj... KTOŚ zapomniał, ze gar z wodą stoi na kuchence i się gotuje. I tak się gotował... całą noc!!!

oooo dobrze , ze nic sie gorszego nie stalo !! ;)

widze, ze tu dzis z ruchem gorzej niz wczoraj.

my wocilismy. wiekszosc czasu spedzilismy w sklepie dzieciecym ogladajac wozki. pan sprzedawca bardzo nas przekonywal do stokke a odwodzil od chicco (bo niby robione w chinach i maja bardzo duzo reklamacji). Mysle, ze maja jakas niezla prowizje od stokke ;-) do tego rozbawil mnie, ze nam daje super cene, 30% rabatu ale zeby nikomu nie okazywac ani nie mowic, nawet innym sprzedawcom w sklepie, bo to taka specjalna cena tlko dla nas. Jak ja uwielbiam takie marketingowe chwyty :D
tak czy siak dal nam duzo do myslenia. Ja na gondole malo zwracam uwage, bo to na chwilke tylko, w stokke do spacerowki mozna juz 4 miesieczne dziecko wsadzic. Spacerowka wazy 10,5 kg i sklada sie super szybko (przynajmniej pan jak pokazywal to wygladalo fajnie) a teraz czytam opinie nt tego wozka i juz mi sie odechciewa. kupie chuste i bede w chuscie Zosie/Pana nosic, bo z tymi wozkami juz mam dosc. Nie da sie zrobic kurka wozka idealnego? ja piernicze... takie trudne? zeby byl lekki, latwo sie skladal, mial przestrzen do przechowywania nie kosztowal fortune i jeszcze kilka innych bajerow.. moze byc nawet brzydki i dostepny tylko w panterke lub helo kitty - w nosie mam jak wyglada tylko niech bedzie funkcjonalny. ja piciu.

a moze Jogger :)
ja teraz bede brac City mini
jest tez nowosc City mini GT , ma lepsze kolka i regulowana raczke :)

plusem jest , ze wazy naprawde malutko i sklada sie doslownie jedna reka i w jednej calosci co dla mnie bylo najwazniejsze , zebym mogla sama sobie poradzic trzymajac dziecko na reku
no i do samochodu wejdzie kazdego , bo jest po zlozeniu mniejszy od maclarena tak zachwalanego :)

mozesz gondole zamontowac i foteliki samochodowe nie tylko maxi cosi :)

masz teraz tez wersje z 4 kolkami
tutaj filmik maly Baby Jogger City Mini Video - YouTube to jest wersja chyba z 2011 teraz juz jest 2012 :)

albo wersja juz wogole z ful opcja chyba ich ma 16 !! jest jak dla mnie rewelacyjny !
tez Jogger Select 2011 Promo BABY JOGGER CITY SELECT Wózek 16 OPCJI (2281775865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest super jak sie planuje 2 dziecko :) ja zaluje , ze wczesniej o nim nie wiedzialam !!Baby Jogger City Select Video - YouTube

opinie na necie ma bardzo dobre :)

ale slodziaczek :)))

Made, wrzucę dziewczynom fotkę, niech tysz mają:)))
I malucha z cycem moim :))) No i nas wszystkich z maluchem...cudowny:))) Spał na rękach.
A jego mama bardzo dziękuje za rzeczy:)

Zobacz załącznik 458315Zobacz załącznik 458316Zobacz załącznik 458317

nie no Karola rewelka ;) i ty twierdzisz , ze masz maly biust !!!
super i maluszek cudny :))))

Asionek - to jest drugi wózek, który mi się podoba równie mocno jak Quinny :))) Śliczny jest! A powiedz....jakie nastroje we Francji w związku z wyborami?

hej ja sie czuje, nie specjalnie, zarowno fizycznie jak i psychicznie, dlatego nie spece i siedze w krzakach.

pisalam do Zizi jest od 2 tyg na zwolnieniu, ma mdlosci, jest zmeczona i nie daje rady przy kompie wysiedziec.okazalo sie tez ze ma cukrzyce i nadcisnienie.

reklama
Wiola - kurczę...jeszcze troszkę i odpoczniesz. Końcówka ciąży do lekkich nie należy. Buziaki Kochana :))))
Pozdrów Zizi jeśli możesz, ja też miałam ciężkie pierwsze tygodnie, ale jakoś podołałam, Ona też da radę. Kciuki zaciskam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry