reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Co prawda ważę 20kg więcej niż jak się widziałyśmy...wiem, że wyglądam jak wyglądam...ale naprawdę zaczęłam mniej jeść i zdrowiej, ograniczyłam fastfooda o jakieś 75%...i słodycze. Ale niestety leki i tarczyca dają po doopie...dosłownie :(((((
Nawet w ciąży tyle nie ważyłam :-(

A tak w ogóle to chciałam Ci powiedzieć, że na obecnym zdjęciu profilowym masz PRZEPIĘKNY kolor włosków i z tą grzywką wyglądasz też świetnie :tak: Może rozważysz taki comeback..? :-p

O rany.. Karolina - to tylko waga :sorry: raz się waży mniej, raz więcej, ale najważniejsze, że wiesz co i jak należy jeść dla zdrowia :tak: Tarczycę się podleczy, leki odstawisz i wrócisz do wcześniejszej wagi :tak: To są procesy odwracalne... A tępota umysłowa raczej nie :dry:

Ostatnia edycja:
Dzięki Kocurku:)
Zobaczę, narazie nic nie robię i włosy jako tako wracają do normy....

Na poprawę humoru dorzucę, że mąż z tajemniczą miną wrócił ze sklepu i powiedział, że zakupił papier toaletowy i ręczniki papierowe...myślałam, że znowu Hello Kitty bo taką miał minę...a tu papier i ręczniki w choinki, mikołaje itp :))) Bo w promocji:)))

Grzywka dodatkowo powiększa oczy... kocur wykorzystuje ten efekt już prawie ćwierć wieku :-D:-D:-D

hahaha nie mogłabym się podcierać Mikołajem na wiosnę :-p

Moje Drogie.. muszę wstać o 5.30 i wyjechać o 7.30 z domu, więc powoli będę się mościć w łóżeczku obok mojego niespokojnie śpiącego cudaczka :sorry:

WIOLU trzymaj się dzielnie i ja osobiście wnoszę o Twoją obecność tutaj :tak::tak::tak: Chcę czytać o wszystkich bolączkach i niewygodach, jeśli tylko Ty masz ochotę i siłę się "wygadać" ;-) Marudzenie to Twój Święty Przywilej na końcówce :-p :***

RURECZKO Ty też trzymaj się dzielnie i czekamy na Ciebie i tęsknimy!!! Pogłaskaj Zuzię :-) Buziaki!

BOOGIE dużo dużo energii na cały tydzień dla Ciebie :tak::-):tak::-):tak:

CAROLA HK nie mogłabym się podcierać, bo jak to tak.... KUOTEM ??? :oo2: Bądź co bądź... :-D

Ostatnia edycja:
Miłego i wyspanego Kocie...
Ja pożarłam truskawki na kolację, zagryzę arbuzem i lecę spać:)
Jutro odezwę się z pracy.

Wiolka rzeczy naszykowane, wyślę jak wypiorę jeszcze kilka rzeczy, są już w pralce:)

Pa wszystkim

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry