reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula - cudooooowne fotki, piękne dzieci :-))) A jakie modne kalosze ma Danielek :-p ciuch ciuch :)))))) Maniek by zwariował hehe :-D

Kocurek - może być, o ile niedojrzała, bo dojrzała może mi zepsuć smak :eek::-p:-D))))

Boogi - jak tylko Szanowny się z tym upora, to wstawię, słowo harcerza :tak:

reklama
Karola.... chcesz mi znalezc wozek? :D bo widze, ze jestes w swoim zywiole a mnie od ilosci ofert, opcji i mozliwosci boli glowa.
o stokke im bardziej mysle, tym bardziej jestem na nie. chociaz kurcze... do miasta wydaje sie idealny i sie tak sklada dobrze. ale to kurka porazka, ze przodem do kierunku jazdy sie nie rozklada spacerowka... porazka, bo wozek, ktory tyle kosztuje powinien miec takie podstawowe funkcje. Druga opcja to byl chicco i-move ale po pomacaniu stokke ten chicco jest naprawde tandetny.

dobra... zabieram sie za linki od Karoli.

wlasnie! Paula - cudne fotki! rozchmurzyly mi dzien :) sliczne dzieci!

Kocurek - poproszę lekko wstrząsnąć :oo2: może mi mózgownica ruszy....:))))))))

Czy któraś z koleżanek jest zorientowana kiedy wraca nasza Józefina? :eek:
Dzisiaj wybory we Francji.....

hahahhaaaaaaa :-):-):-):-))))))) ale.....dopiero zauważyłam co ten mój Kuotek nawypisywał :)))))))))))))))))
Kocurku!!! Ja Ciebie też! :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
Mademoiselle - kochana, dobrze, że na Ciebie trafiłam! :-) Możesz przypomnieć, jaka jest dokładnie różnica wiekowa między Twoimi chłopcami? Tak dokładnie? I jakie są między nimi relacje, tzn. jak Maniek zareagował na braciszka? Dużo myślę o różnicy wiekowej między dwojgiem dzieci i trochę się boję małej... :sorry: Zastanawiam się teraz z kolei czy nie lepiej poczekać ze starankami, aż Mia skończy 3 lata... Ehhh, mętlik! A Jos wraca coś koło jutra, tak mi się wydaje.

Paulina
- super foteczki!

Mary - wiesz....Maniek jest dość specyficznym dzieckiem, jest wyalienowany, więc ciężko mi mówić o relacjach w tym wypadku, bo on właściwie ma swój świat i swoje zabawki :-) Na Boryska właściwie nie reaguje, być może się to zmieni....ale nie naciskam ;) Maniek jest bardzo spokojny, on nie ma potrzeby kolegowania się z dziećmi, a tym bardziej z bratem :)))) Powiem Ci tak, jeśli Mia będzie równie spokojna, to im mniejsza różnica, tym lepiej....według moich obserwacji. Różnica między nimi to rok i osiem miesięcy. Maniek na roczek dostał test pozytywny :-D

Mary - wiesz....Maniek jest dość specyficznym dzieckiem, jest wyalienowany, więc ciężko mi mówić o relacjach w tym wypadku, bo on właściwie ma swój świat i swoje zabawki :-) Na Boryska właściwie nie reaguje, być może się to zmieni....ale nie naciskam ;) Maniek jest bardzo spokojny, on nie ma potrzeby kolegowania się z dziećmi, a tym bardziej z bratem :)))) Powiem Ci tak, jeśli Mia będzie równie spokojna, to im mniejsza różnica, tym lepiej....według moich obserwacji. Różnica między nimi to rok i osiem miesięcy. Maniek na roczek dostał test pozytywny :-D

Mademoiselle - dziękuję ślicznie! :-) Wiesz, ja mam kilka przykładów, gdzie starsze o 1,5-2 lata dziecko okropnie się zachowywało w stosunku do tego mniejszego i zastanawiam się, jakie czynniki na to wpływają, albo jak można tego uniknąć. To jedyna moja bolączka, a tak poza tym to uważam, że fajnie byłoby mieć dzieci z małą różnicą.

Pok ale Quinny ma wersję 4 kołową:)

Quinny Buzz 4

A teraz ''wyszły'' takie kosmiczne wersje...
QUINNY BUZZ Henrik Vibskov - sprawdź!

Ten ma fajny kolor:
REWELACJA QUINNY BUZZ 3 RACOON 2 SIEDZISKA !!! (2275586739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A tu masz wersję Zapp EXtra, czyli z rozkładanym siedziskiem, do tej pory niedostępny:

The Rambling Mummy: My New Love Of Quinny

Tu jest znowu najnowsza wersja Quinny Buzz

Quinny Moodd 3 - Spacerowy

Jakbyś miała jakieś pytania to pisz.

Karola,

Ty jestes szybka ofertowow ale ja jestem ciezki klient :)

ten quinny buzz 4 super ale czemu nie ma go na oficjalnej stronie quinny? w ch tez nie mogę nigdzie znalezc. podejrzane. no i ta tosia nie podaje wagi wozka. aaa! juz wiem. dokupuje sie takie cos, co zmienia 3 kolka a 4 - ale czy zaufac moge jak ja sama cos przyczepie, ze nie odpadnie?
i znalazlam wage buzz 3 na szwajcarskiej stronie - 12,2 kg. akceptowalne ale mogloby byc lepiej ;)
no nic :) przyznam, ze na razie quinny buzz wygrywa :D

moodd 3 za ciezki juz. spacerowka 15 kg ;/

mary - jesli moge cos w temacie powiedziec. z autopsji: 10 lat roznicy to troche za duzo :) a ostatnio urodzila drugiego synka moja bliska kolezanka, jej starszy syn ma 2 latka z kawalkiem. Oni go bardzo mocno prez cala ciaze pozytywnie do braciszka nastawiali i az maly na niektore pytania sam zaczal odpowiadac, ze trzeba poczekac na braciszka. jak sie maly urodzil, to straszy ciagle tylko biega i sprawdza czy maluszek nie placze, glaszcze go, przynosi mu zabawki. Mysle, ze tu duzy wplyw mieli rodzice ale pewnie tez fakt, ze starszak jest kochanym misiakiem, lagodnie usposobionym i bardzo wrazliwym. Ja mialam 10 lat jak sie moja sista urodzila i przeszlam to ciezko ale moze z inne rzeczy tez sie na to nalozyly.

reklama
Mary - niezależnie od różnicy jaka by była, dzieciom należy w równym stopniu okazywać zainteresowanie i MIŁOŚĆ :)) Co nie jest łatwą sprawą przy dwóch maluchach...

Kuotku - ale na czole, co? :eek: Ja SE też zrobię, a co! :-):-):-)))))) Zawsze chciałam, tylko nie miałam motywu....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry