reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-D:-D:-D ciasto jagodowe dla mnie brzmi smakowicie :-p

na zdjęcia dopiero czekam, bo mieliśmy fotoreporterkę :cool2::-D ja i tak nie byłabym w stanie zrobić żadnego zdjęcia, ręce mamy były okupowane cały czas :sorry:

byliśmy u mojej przyjaciółki dziadków na wsi w wdzięcznej nazwie Kramkowo :tak: w zeszłą niedzielę babcia odchodziła 74 urodziny i tera rodzinka się zjechała w gości, no i my też zostaliśmy zaproszeni, żeby Remi zobaczył kurki, życie wiejskie no i żeby ja odetchnęła, fajnie było, tylko jeden wujek Remikowi ewidentnie nie podszedł :-D co on do niego, to Remi myk i się chowa :-D

haha Boogie no dzieci tak mają-Maja tak przed teściową (czyli jej babcią) się chowała;)), fajnie,że sobie odpoczęłaś psychicznie;))
moi rodzice mają sami kilka kurek i to ulubiona 'żywa tv' Mai-może tam stać godzinami i je obserwować, albo krzyczeć na nie;))) a niedługo będziemy mieć małe kotki i kurczaczki...to dopiero będzie zabawa;))

Czołem Koleżanki :)))
Wybaczcie brak fotek, już Szanownego zagnałam do roboty...zaraz będą :-p Wróciliśmy ze spacerku, chmury nas przygnały, jak zwykle zresztą :/
Borysek miał w nocy wielką ochotę na zabawę...śmiał się i pierdział ustami, piana się toczyła jak u wściekłego :-)))) godzina igraszek zakończona o 3:30 :eek:

Boogi - to jest najprzystojnieszy marynarz jakiego oczy made widziały, a widziały, widziały........ :-):-):-) Śliczny chłopczyk :*

poczku - ja mam Quinny freestyle i jestem bardzo zadowolona...ale nie wiem czy spełnia Twoje wymogi, z tego co czytam, to raczej nie-e :)
Jest ciężki i ma wielkie koła, siatka na zakupy też raczej nieduża....
To wózek stworzony z myślą o aktywnych rodzicach, jest idealny do biegania w każdym niemalże terenie. To mój ideał, bo mój teren do łatwych nie należy :-D))

Co jeszcze....tradycyjnie nie ogarniam :)))))) Panie wybaczą :)

Kuotku :zawstydzona/y: jakie cudne....to najpiękniejsze tulipanomaki jakie widziałam, dostałam i uwielbiam :-) Dziękuję bardzo :* Czy one pochodzą z Waszego ogrodu?

Ogród + Bilon = Burzliwa Anihilacja :hmm:
Dzisiejsze maki są kupne, wczorajszy pochodził z ogrodu teściów rzeko-mych :-p

Mała właśnie wykrzykuje JE-JE-JE i NIE-JA !! hahahaha :-D tłumaczy się od maleńkości, a jeszcze nic nie przeskrobała :-p

Ostatnia edycja:
Rzekomi, nie-rzekomi.....najważniejsze, że w posiadaniu tulipanomaków :-)
W szklaneczce powiadasz do Martini...? :-p Też biorę! :-D)))))

reklama
Igraszki kocio-psie nie rozładowują trochę tej atmosfery..?? :sorry: Co bierzesz na tego zęba?
Biorę ketonal, muszę wykupić antybiotyk zaraz.
Kuoty nie rozładowują napięcia. Ale zarządziłam wycieczkę do koleżanki z maluszkiem, zawiozę jej rzeczy, które ostatnio przyszły. A mieszka nad samym morzem więc spacerek zaliczymy od razu.
Ooo !! Słoneczko wyszło :-):-):-)

CAROLA a to Twoja Ninka taka umorusana??????? Ale fajne fotki!!! Miałaś dwa Quinny?? :eek:

Przypomniałam sobie - MADE kurde no! :dry: Gdzie kabelek i co za tym idzie przedwczorajsze zdjęcia ??????? :confused::confused::confused::-p
Tak, to Ninka, jadła Oreo:)))
Miałam 2 ponieważ zmieniłam na inny kolor :)
Wolałam ten różowo pomarańczowy:) A i tak najładniejszy jest turkusowy:)
I jeszcze miałam 2 razy Quinny Zapp:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry